Δέκτες Spiderbox (HD 9000, HD Combo, SD 5000)

Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Δεν νομιζω να υπαρχει αλλη εξηγηση για τον πολεμο που εχει ξεσπασει εναντιον του δεκτη.
Υπαρχει?

Ποιός πόλεμος ???

Μην βλέπουμε φαντάσματα εκεί που ΔΕΝ υπάρχουν ! Έλεος δηλαδή !

Κανείς δεν έκανε πόλεμο στο δέκτη. Τουναντίον χειροκροτήθηκε η καλή απόδοσή του σε HD ΚΑΙ SD.

Εκείνο που ενόχλησε - και εμένα προσωπικά, και εγώ ΔΕΝ είμαι επαγγελματίας του χώρου - είναι το λανθασμένο πλασάρισμα που του έγινε.

Και για να είμαι σαφής, δεν μου άρεσαν φαινόμενα προσηλυτισμού (πχ. σε κάθε νήμα που αφορούσε το οτιδήποτε, εμφανιζόταν και ένας "διθύραμβος" για το συγκεκριμένο δέκτη, ακόμα και σε άσχετα σημεία).
Επίσης δεν μου άρεσε η απόπειρα "πώλησης" του δέκτη απο ανθρώπους που δεν ξεκαθάρισαν ποτέ τί είχαν να κερδίσουν απο κάτι τέτοιο. Και που επιπλέον ΔΕΝ απάντησαν ποτέ ακόμα κι όταν ρωτήθηκαν ανοιχτά.

Τέλος δεν μου άρεσε που όλη η προσπάθεια πώλησης του δέκτη στηρίχθηκε στο "δωράκι", που όλοι ξέρουμε οτι ακροβατεί στο όριο της παρανομίας αλλά κανείς απο όσους το πλάσαραν δεν το παραδέχθηκε ποτέ !

Α, και πρίν το ξεχάσω, κατα τα τέλη του φιάσκου, είχαμε και μια εστίαση στις "δικτυακές" επιδόσεις του δέκτη.

Πληροφοριακά, το νήμα του Tecview έκλεισε δια παντός, για πολύ λιγότερα ...

Αρκούν αυτά, ή να γράψω περισσότερα ??

Αν έχετε την καλωσύνη, ας μην επανερχόμαστε στα ίδια και στα ίδια ...

Φίλιππος

Οταν καποιος μπενει στο forum ψαχνει για τις ικανοτητες, δυνατοτητες και τις εμπειριες τον χρηστων σε συγκεκριμενα προιοντα, ο καθενας θα αγορασει αυτο που ειναι ποιο κοντα στις απαιτησεις του και θα κανει μια ερευνα αγορας για να το παρει απο κει που τον βολευει, απο κει και περα σαν Ελληναρες που ημαστε αυτο που θα επιλεξει ο καθενας γι αυτον ειναι και το καλυτερο και προσπαθει να το θεοποιησει. Σε οτιδηποτε γραφτει στο forum καποιος θα πεταχτει για να ειρωνευτει και να πεταξει την μπηχτη του και δεν νομιζω να γινεται μονο απο ζηλοφθωνια ή για λαθος επιλογη που εκαναν στην αγορα τους, απλα κατι μου βρομαει φιλε Λευτερη (ουτε γω πειρα καθαρη απαντηση για τον john78 και τον teomad).
Εγω προσωπικα μπενω στα thread των αλλων δεκτων διαβαζω τις εξελιξεις και μενω εκει, το να μπενω να κραζω και να φωναζω (αννοειτοι λαθος δεκτη πηρατε) το θεωρω ανουσιο και ελεϊνο.
OK TELOS

Απάντηση: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Θέλω να αναφέρω και εγώ κάποια πράγματα, και όπως έχω κάνει και στο παρελθόν δεν πρόκειται να γράψω κάτι άλλο για το συγκεκριμένο θέμα, καθώς σέβομαι πάντα τον χώρο που βρίσκομαι και επίσης οι αντιπαραθέσεις ποτέ δεν ήταν του στυλ μου.

Φίλιππε, όσα αναφέρεις είναι σωστά και είναι αυτά που έχουν ενοχλήσει τους περισσότερους από εμάς. Εμάς που ασχολούμαστε χρόνια με την δορυφορική και ποτέ δεν έχουμε κάτσει να σπρώξουμε κάποιον δέκτη όσο καλός και να ήταν, όσο και αν άρεσε στον καθένα μας κάποιος δέκτης που είχαμε αγοράσει και μας άφησε θετικότατες εντυπώσεις. Γιατί τους δέκτες που έχουμε τους αγοράζουμε, δεν μας τους χαρίζει κανένας!

Πολλά παιδιά που έχουν γράψει στο θέμα και "φαίνεται" πως επιτίθοντα, πολλά από αυτά τα παιδιά τα έχω "γνωρίσει" μέσα από τα γραπτά τους και ποτέ δεν μου έδειξαν πως έχουν κάποιο κόμπλεξ με εταιρίες ή με όποια άλλα "συμφέροντα". Δεν επιτίθεται κανένας, απλά πολλές φορές όταν βλέπεις κάτι να συνεχίζεται και το οποίο παραπέμπει σε προώθηση συγκεκριμένης εταιρίας, συγκεκριμένων μοντέλων τα οποία έχουν μόνο θετικά, κάνουν τα πάντα, ανοίγουν, σπάνε, τέλεια εικόνα, τέλειος ήχος, τέλειο δίκτυο, τέλειο μηχάνημα, gifts, πάρε εικόνες από τα μενού, ξαναπάρε εικόνες, πάρε και τα κλειδ... πάρε και φωτογραφίες, πάρε... πάρε... πάρε... ε, τι θα κάνει και ο άλλος, δεν θα γράψει "τι γίνεται εδώ, μόνο αυτός ο δέκτης υπάρχει, και εμάς μας αρέσουν μηχανήματα αλλά δεν κάνουμε έτσι!!!"

Είμαι χομπίστας όπως και οι περισσότεροι. Δεν με έχει ενοχλήσει ποτέ το να διαβάζω καλά σχόλια για δέκτες οποιασδήποτε μάρκας. Με ενοχλούν όμως σχόλια και απαντήσεις για τον χ-ψ δέκτη τα οποία είναι "απόλυτα" χωρίς να υπάρχει δυνατότητα κάποιος να ακουστεί, κάποιος που θα πει την αντίθετη γνώμη και θα "ταπωθεί" με "απόλυτες απαντήσεις" φανατισμού, οι οποίες το μόνο που κάνουν είναι να σε φέρνουν έχω από τα νερά σου.

Το να γράφεις συνεχώς, με "εμμονή", και να σχολιάζεις τα πάντα, την παραμικρή λεπτομέρεια που θα ακουστεί για τον δέκτη, χωρίς να φαίνεται πως ακούς την αντίθετη άποψη, αυτό είναι που ενόχλησε πολύ.

Ευχαριστώ που ακούστηκε η άποψή μου, δεν θα αναφερθώ ξανά στο παρόν θέμα.

Με εκτίμηση.
Σάκης!

Ο sakis.com περιέγραψε το ζήτημα σφαιρικά.
Πρόβλημα υπήρχε με πρόσωπα και συγκεκριμένες συμπεριφορές και όχι με τον δέκτη.

Ολη η ουσία της επιτυχίας του, όση κι αν είναι αυτή, βρίσκεται στο "τσάμπα", δηλαδή στο δήθεν δώρο. (δώρο με ημερομηνία λήξης, μετά περάστε από το ταμείο) Διαφορετικά πολύ λίγη συζήτηση θα γινόταν για αυτόν..

Alext μετα την ληξη δεν ξερει κανεις τι θα γινει, το ποιο λογικο ειναι αυτο που λες, παντως δεν θα πρεπε να στεκομαστε σε αυτο, ο δεκτης εχει πολυ καλες ικανοτητες και αψογη υποστηριξη με ουσιαστικες αναβαθμισεις.
Ολοι οι δεκτες σημερα δεχοντε παρανομα πειραγματα, για μ ενα ειναι το ιδιο παρανομoι με τον spiderbox.

Κύριοι, είμαι σίγουρος οτι έχετε πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθείτε απο το να πετάτε υπονοούμενα ...

Σας πληροφορώ οτι ποσώς ενδιαφέρει τί γίνεται αλλού. Τα άλλα fora ας κάνουν οτι νομίζουν.

Σας παρακαλώ θερμά όλους να περιοριστείτε στα καθ' ημάς!

Φιλικά (πάντα),

Φίλιππος
Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ .....

Re: Απάντηση: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Σε όσους πάντως κόπτονται για το δέκτη, να υπενθυμίσω ότι οι προωθητές του έχουν μεταφερθεί σε άλλο forum, όπου συνεχίζουν τη δουλειά τους (και δυστυχώς όχι μόνο αυτή).

Θα παρακαλέσω και εγώ περισσότερη ενημέρωσν ΜΟΝΟΝ μεσω ΠΜ .....

Όταν περνάμε νέα αναβάθμιση χάνονται οι δορυφόροι που έχουμε βρεί με το μοτέρ ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Αρκεί να επιλέξει την πρωτη επιλογή sw update νομίζω.

Μα εννοειται! αλλιως πως θα κανει αναβαθμιση;

Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια :ernaehrung004:.Ήταν το πρώτο update μετά την εύρεση-εγκατάσταση 12 δορυφόρων και αν τους έχανα το εγκεφαλικό δεν θα το γλύτωνα μιας και μέσα σε 2 μήνες το έχω κάνει 2 φορές αυτό.

Blind search ή manual κάνετε ?

Προσωπικά έχω δοκιμάσει και τις 2 σε κάποιους δορυφόρους.Με την blind κατεβάζει πολύ πράγμα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζουν όλα αυτά ? Επίσης με την blind το δοκίμασα 2 φορές αλλά δεν κατεβάζει τα BBCi από Astra 2.Πέρασα την συχνότητα 12441.00 V manual και τα κατέβασε.Αλλά με προβληματίζει το γεγονός, καθώς η Blind search δυνατότητα θεωρείται από τα + σε ένα δέκτη.

Βασίλη να προτιμάς στο είδος ανίχνευσης "όλα", θα βρει όσα κανάλια υπάρχουν στις συχνότητες που έχει μέσα η βάση δεδομένων του δέκτη.
Για blind scan από την στιγμή που αφορά μόνο περιστασιακά κανάλια (feeds),
θα το χρησιμοποιείς μόνο όταν θες να βρείς κανένα από αυτά και σε ορισμένες θέσεις (π.χ 12.5w , 7E , 16E ,10E κλπ.).
Το blind scan είναι must για τους "feed hunters", αν θες να ασχοληθείς με το άθλημα !

Αν παραβαινετε καποιος κανονας του φορουμ γιατι δεν ξερω την λειτουργια την συγκεκριμενης επιλογησ εξηγηση στο πριβε ... thanks