drspiros
AVClub Addicted Member
Καλός χρυσός ο MVISION και η προσφορα του αλλά που θα βρουμε το περιοδικό..
την μιση Αθηνα έψαξε ο αδερφος μου με αδεια χέρια εμεινε..
Το κουπονι για την προσφορα υπαρχει και στο τευχος Ιουλιου.
Γιατί δεν τηλεφωνείς πρώτα στην εταιρία ώστε να δεις τη διαθεσιμότητα και την τιμή?Ναι αλλα το θεμα ειναι οτι ειμαι κατοικος Λειβαδιας κ το πηγαινε ελα δεν ειναι κατι το εύκολο....
Γιατί δεν παίρνεις και τον κ.Νομικό ένα τηλέφωνο να σου στείλει ένα τεύχος?Ναι αλλα το θεμα ειναι οτι ειμαι κατοικος Λειβαδιας κ το πηγαινε ελα δεν ειναι κατι το εύκολο....
Αν είσαι Αθήνα, πετάγεσαι μέχρι Αγία Παρασκευή και βλέπεις τον Mvision. Για τον Argus... κάπου θα κυκλοφορεί και αυτός. Σε κάποιο περιοδικό θα υπάρχει παλιότερη παρουσίαση. Επίσης για υποστήριξη/service του Mvision, το όνομα zotos είναι πολύ γνωστό στους περισσότερους που ασχολούνται αρκετά με τα δορυφορικά.Τελικα τι ειναι value for money? Ο Μ-Vision με 105 ευρω (με το περιοδικο) ή ο Εdision Argus με 150 (με LAN και VFD)? Ποιος εχει περισσοτερα... χαρισματα (κρυφα ή μη) και εν τελει καλυτερη υποστηριξη?
xmmm με πιασανε η κακιες ;-) :violent-smiley-030: ...
Μια παροιμια που λεει το << φτηνο το κρεας το τρωνε οι σκυλοι >> , η μια αλλη
που λεει " οτι πληρωνεις αγοραζεις " ισχυουν ακομα ??? :smile: :smile: :smile:
Θελω να πω οτι φυσιολογικα δεν πρεπει να εχει την απαιτηση καποιος με ενα εκατοευρο ο δεκτης να του " κανει παπαδες " ... :smile: :smile:
Πραγματι αυτο αναρωτιομουν κι εγω αν αξιζει η αγορα του mvision hd200 στην τιμη της προσφορας ή να προτιμησω κατι ενδεχομενως πιο ακριβο αλλα με περισσοτερες δυνατοτητες;Εννοειται, 1000% δικιο σε ο,τι γραφεις. Δεν μπορεις να απαιτεις σε δεκτη των 150 να βρεις ο,τι βρισκεις σε δεκτη των 550. Απλα αναρωτιομουν αν σε τοσο χαμηλο budget υπαρχει πραγματικα κατι που ξεχωριζει.
Αμάν ρε παιδιά , δεν θα πάρετε ούτε σπίτι ούτε αυτοκίνητο.... !!!
Πώς κάνετε έτσι... , και οι δύο δέκτες είναι μια χαρά .
Έλεος...
Από τις αρχές Ιουνίου θες να αγοράσεις έναν φθηνό και καλό HD δέκτη !
Τώρα έχουμε αρχές Ιουλίου...... , άντε να δούμε ! :sleepey:
100-150 ευρώ είναι όλα κι όλα .
Τα τσιγάρα σου εάν καπνίζεις είναι αρκετά παραπάνω. :smokin:
Για 2η φορά ..... , έλεος !!! :adore:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.