Δέκτης HD με ucas~200ευρώ.-Τι προτείνετε?

Καλός χρυσός ο MVISION και η προσφορα του αλλά που θα βρουμε το περιοδικό..
την μιση Αθηνα έψαξε ο αδερφος μου με αδεια χέρια εμεινε..

Εγώ πιστεύω και το περιοδικό να μην πάρεις άμα υπάρχει σε stock δεν νομίζω να μην στον δώσουν. Το πολύ τους λες δεν βρίσκω το περιοδικό.

Ναι αλλα το θεμα ειναι οτι ειμαι κατοικος Λειβαδιας κ το πηγαινε ελα δεν ειναι κατι το εύκολο....

Απάντηση: Re: Δέκτης HD με ucas~200ευρώ.-Τι προτείνετε?

Ναι αλλα το θεμα ειναι οτι ειμαι κατοικος Λειβαδιας κ το πηγαινε ελα δεν ειναι κατι το εύκολο....
Γιατί δεν τηλεφωνείς πρώτα στην εταιρία ώστε να δεις τη διαθεσιμότητα και την τιμή?

Γιατί δεν παίρνεις και τον κ.Νομικό ένα τηλέφωνο να σου στείλει ένα τεύχος?

Τελικα τι ειναι value for money? Ο Μ-Vision με 105 ευρω (με το περιοδικο) ή ο Εdision Argus με 150 (με LAN και VFD)? Ποιος εχει περισσοτερα... χαρισματα (κρυφα ή μη) και εν τελει καλυτερη υποστηριξη?

xmmm με πιασανε η κακιες ;-) :violent-smiley-030: ...
Μια παροιμια που λεει το << φτηνο το κρεας το τρωνε οι σκυλοι >> , η μια αλλη
που λεει " οτι πληρωνεις αγοραζεις " ισχυουν ακομα ??? :smile: :smile: :smile:
Θελω να πω οτι φυσιολογικα δεν πρεπει να εχει την απαιτηση καποιος με ενα εκατοευρο ο δεκτης να του " κανει παπαδες " ... :smile: :smile:

Τελικα τι ειναι value for money? Ο Μ-Vision με 105 ευρω (με το περιοδικο) ή ο Εdision Argus με 150 (με LAN και VFD)? Ποιος εχει περισσοτερα... χαρισματα (κρυφα ή μη) και εν τελει καλυτερη υποστηριξη?
Αν είσαι Αθήνα, πετάγεσαι μέχρι Αγία Παρασκευή και βλέπεις τον Mvision. Για τον Argus... κάπου θα κυκλοφορεί και αυτός. Σε κάποιο περιοδικό θα υπάρχει παλιότερη παρουσίαση. Επίσης για υποστήριξη/service του Mvision, το όνομα zotos είναι πολύ γνωστό στους περισσότερους που ασχολούνται αρκετά με τα δορυφορικά.

Last edited:
xmmm με πιασανε η κακιες ;-) :violent-smiley-030: ...
Μια παροιμια που λεει το << φτηνο το κρεας το τρωνε οι σκυλοι >> , η μια αλλη
που λεει " οτι πληρωνεις αγοραζεις " ισχυουν ακομα ??? :smile: :smile: :smile:
Θελω να πω οτι φυσιολογικα δεν πρεπει να εχει την απαιτηση καποιος με ενα εκατοευρο ο δεκτης να του " κανει παπαδες " ... :smile: :smile:

Εννοειται, 1000% δικιο σε ο,τι γραφεις. Δεν μπορεις να απαιτεις σε δεκτη των 150 να βρεις ο,τι βρισκεις σε δεκτη των 550. Απλα αναρωτιομουν αν σε τοσο χαμηλο budget υπαρχει πραγματικα κατι που ξεχωριζει.

Εννοειται, 1000% δικιο σε ο,τι γραφεις. Δεν μπορεις να απαιτεις σε δεκτη των 150 να βρεις ο,τι βρισκεις σε δεκτη των 550. Απλα αναρωτιομουν αν σε τοσο χαμηλο budget υπαρχει πραγματικα κατι που ξεχωριζει.
Πραγματι αυτο αναρωτιομουν κι εγω αν αξιζει η αγορα του mvision hd200 στην τιμη της προσφορας ή να προτιμησω κατι ενδεχομενως πιο ακριβο αλλα με περισσοτερες δυνατοτητες;

Σε αυτές τις περιπτώσεις θα πρέπει να υπάρχουν κατά τη γνώμη μου απαντήσεις στα εξής ερωτήματα: Ειναι ενεργοποιημένη η θύρα ethernet του Edision Argus; Εννοώ συνδέεται με κάποιον server ώστε να κατεβάζεις αναβαθμίσεις. λίστες καναλιών κοκ.; Μπορείς να τον συνδέσεις σε δίκτυο στο σπίτι σου; Αν όχι και που έχει θύρα LAN είναι σαν μην την έχει.

Από την άλλη υποστηρίζουν τα πρωτόκολλα 1.1 και 1.2 ώστε αν θελήσεις είτε να βάλεις πολλά LNB ή καλύτερα κατα τη γνώμη μου μοτερ να μπορουν να στο "γυρίζουν"; Νομίζω και οι δύο έχουν αυτή τη δυνατότητα.

Επίσης οι υποδοχές CI συνεργάζονται με όλα τα CAM της αγοράς ώστε αν στο μέλλον χρειαστεί να αγοράσεις κάρτα π.χ Al Jazeera που θα εκπέμπει με Viaccess 4.0 αγοράζοντας απλά το CAM Viaccess να μπορείς να δεις τα κανάλια χωρίς να αναγκαστείς να αγοράσεις νέο δέκτη; Νομίζω και τα δυο μοντέλα συνεργάζονται με όλα τα CAM της αγοράς.

Τέλος είναι και το θέμα της εικόνας και της υποστήριξης που έχουν οι δέκτες.

Για το θέμα εικόνα όπως λένε ολοι το καλύτερο είναι να πας να δεις τους δέκτες από κοντά και να αποφασίσεις.

Για το θέμα υποστήριξη, αναβαθμίσεις θα βρεις για τους Edision σε πολλά forum κυρίως Γερμανικά, ενώ για τους Mvision αναβαθμίσεις ξέρω ότι δίνει ο Zotos καθώς και ένα άλλο site.

Edision Argus
------------
Ethernet -> OK
Radegast & NewCamd ->OK
DiceqC 1.0 & 1.2 -> ΟΚ
2xCI παίζουν σε IRDETO cam την NOVA καθώς και erotic cards σε IRDETO και VIACCESS cams που δοκιμάσαμε -> OK
Εικόνα σε HD monitor προσωπική άποψη -> Πάρα πολύ καλή
Υποστήριξη -> Edision Hellas με 3ετή εγγύηση και εμείς φυσικά σε υποστήριξη

Εφόσων κάποιος θέλει να αγοράσει έναν συμβατικό μη linux δέκτη ο Edision Argus HD έχει την καλύτερη σχέση απόδοσης τιμής στην αγορά.

Στη διάθεσή σας
Κωνσταντίνος

Αμάν ρε παιδιά , δεν θα πάρετε ούτε σπίτι ούτε αυτοκίνητο.... !!! :BDGBGDB55:

Πώς κάνετε έτσι... , και οι δύο δέκτες είναι μια χαρά . :shakehands:

Έλεος... :stupido2:

τελικά ο φίλος εχει παρει δεκτη η οχι ?

(οσα γράφετε καλα κανετε και τα γραφετε μη με παρεξηγήσετε και ολας απλα ρωτάω αν ο φίλος καταστάλαξε σε κάτι και για πιο λόγο να μας πει οταν μπορέσει )

Αμάν ρε παιδιά , δεν θα πάρετε ούτε σπίτι ούτε αυτοκίνητο.... !!!

Πώς κάνετε έτσι... , και οι δύο δέκτες είναι μια χαρά .

Έλεος...

Φίλε μου αν κ εσυ ειχες παρει την LG7000 που όλοι ελεγαν οτι ειναι μια χαρα κ οτι τι θελουμε κ το ψειριζουμε τοσο πολυ...
Να που καταλήξαμε όμως(πιστωτικα κλπ)..
Τοτε κ εσυ τοσο κ μη σου πω παραπανω θα το σκεφτοσουν..
Προσωπικα μιλάω πάντα..
Οχι δεν πήρα κατι ακόμα πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις,
ισως την Δευτέρα.
Πάντως για τον ΜVISION λέω.(ξαναλέω)

Από τις αρχές Ιουνίου θες να αγοράσεις έναν φθηνό και καλό HD δέκτη !
Τώρα έχουμε αρχές Ιουλίου...... , άντε να δούμε ! :sleepey:

100-150 ευρώ είναι όλα κι όλα .
Τα τσιγάρα σου εάν καπνίζεις είναι αρκετά παραπάνω. :smokin:

Για 2η φορά ..... , έλεος !!! :adore:

Από τις αρχές Ιουνίου θες να αγοράσεις έναν φθηνό και καλό HD δέκτη !
Τώρα έχουμε αρχές Ιουλίου...... , άντε να δούμε ! :sleepey:

100-150 ευρώ είναι όλα κι όλα .
Τα τσιγάρα σου εάν καπνίζεις είναι αρκετά παραπάνω. :smokin:

Για 2η φορά ..... , έλεος !!! :adore:

+1

-1

Γιατί ρε παιδιά, κακό είναι που το σκέφτεται ο φίλος μας?
Αν δεν είναι σίγουρος και θέλει να ψάξει παραπάνω, καλά κάνει. Έστω και 100 ευρώ, δεν είναι λίγα.
Μπορεί κάτι να έχει στο μυαλό του που πιαθνόν να μην του αρέσει ο δέκτης.
Καλύτερα να είναι σίγουρος, παρά να τον πάρει και να τον βάλει σε αγγελία πώλησης.

Φιλικά...

Σωστός ο sakis. Ο δέκτης που θα πάρεις πρέπει να είναι δοκιμασμένος, με κάποιους μήνες στην αγορά ώστε να υπάρχουν απαντήσεις στο τί δουλεύει ή δεν δουλεύει στον δέκτη και να είναι ευκολότερη και κυρίως χωρίς άγχος η αγορά του.