δελφίνι ... δελφινάκι ...!!

Re: Απάντηση: δελφίνι ... δελφινάκι ...!!

Εγώ που δεν έχω δεί ποτέ μου από κοντά δελφίνια,δεν νομίζω να έπαθα κάτι σοβαρό.

Θα πάθεις άμα δείς να κολυμπάνε δίπλα σου... GUARANTEED!

Είναι συγκλονιστική η επαφή στη φύση (ιδίως για άνθρωπο - κατσαρίδα της πόλης όπως εγώ) με ένα τόσο μεγαλοπρεπές φιλικό πλάσμα που προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σου, να τσεκάρει τις αντιδράσεις σου κλπ. Θα δεις ότι δεν είμαστε "μόνοι" τελικά.

Last edited:
Στις ελληνικές θάλασσες δεν είναι και τόσο σπάνιο θέαμα τα δελφίνια...

Έχω δεί αμέτρητες φορές και σε διάφορες περιοχές, απο μέσα στον Θερμαϊκό έως ανοιχτά της Σαντορίνης...
Ειδικά αμα είσαι με ιστιοπλοϊκό είναι σχεδόν εγγυημένο οτι θα δείς να κολυμπάνε δίπλα στο σκάφος και να κάνουν παιχνίδια!

κάποτε ένα πέρασε δίπλα απο την μάνα μου..
εκείνη, μέχρι να καταλάβει τι την περιτριγύριζε άλλαξε 800 χρώματα..
όταν συνειδητοποίησε τι παίζει και ηρέμησε, άρχισαν τα παιχνίδια.
μου το έχει περιγράψει σαν μια απο τις ομορφότερες εμπειρίες της ζωής της!
δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί.. δεν μου έχει τύχει ούτε καν να δω δελφίνι απο κοντά.ούτε κι εκείνη όμως μπορεί να μου δώσει να καταλάβω γιατί την εντυπωσίασε τόσο.υποθέτω οτι ήταν η επαφή...ο τρόπος που επικοινωνούσαν.!
την εμπιστεύομαι όμως, ειδικά απο την στιγμή που μου είπε οτι αφού έπαιξαν για ώρα μαζί, το δελφίνι πήγε κοντά της, την ακούμπησε, και σχεδόν σύρθηκε ολόκληρο επάνω της.
ήταν σαν χειραψία αποχαιρετισμού. μετά εξαφανίστηκε!

Απάντηση: Re: Απάντηση: δελφίνι ... δελφινάκι ...!!

Θα πάθεις άμα δείς να κολυμπάνε δίπλα σου... GUARANTEED!

Είναι συγκλονιστική η επαφή στη φύση (ιδίως για άνθρωπο - κατσαρίδα της πόλης όπως εγώ) με ένα τόσο μεγαλοπρεπές φιλικό πλάσμα που προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σου, να τσεκάρει τις αντιδράσεις σου κλπ. Θα δεις ότι δεν είμαστε "μόνοι" τελικά.

Εννοείται πως δεν αναφέρθηκα στη φυσική επαφή.

Το σχόλιο μου πήγαινε στο οτι δεν έχω δεί και δεν σκοπεύω να δώ ,show με αιχμάλωτα δελφίνια !

Υ.Γ. αν και ούτε στη θάλασσα ήμουν τυχερός να τα δώ από κοντά.:bigcry:

Απάντηση: Re: Απάντηση: δελφίνι ... δελφινάκι ...!!

Ρε Λάκη μαζύ σου με 1000, αλλά που θα βρεις δελφίνια στην επαρχία!!
Ο Δημήτρης Ζ, ασφαλώς ενημέρωσε, θα φροντίσω να πάω και τα δικά μου!!

βρε,θα με τρελανεις τι λεμε σε τοσα ποστ?
αμα τα παιδια σου θελουν δελφινια,ας τα δουν στα ντοκιμαντερ κι αν ειναι και τυχερα,οι ελληνικες θαλασσες δοξα τω θεω ειναι τιγκα στα δελφινια,μπορουν να τα δουν και δια ζωσης!