Δεν αντέχω άλλο..βαρέθηκα και μπερδεύτηκα..Τι να επιλεξω;

Θα σου προτεινα να πας να τις δεις και οποια σου αρεσει να την αγορασεις. Μην βασιζεσαι στη γνωμη του καθενος μας γιατι αυτη δεν ειναι αποτελεσμα μονο αντικειμενικων μετρησεων, αλλα και προσωπικου γουστου.

δεν συμφωνω.αν μια τηλεοραση σημερα σε αφηνει πληρως ικανοποιημενο,ΔΕΝ εχει παρενεργειες(ακτινοβολια κτλ),εχει χορταστικο μεγεθος..τοτε γιατι να αλλαχθει σε 3 το πολυ χρονια?

εγω αλλαξα την crt γιατι βαρεθηκα τις 32'',την θολη εικονα που ειναι ιδια απο τις πρωτες τηλεορασεις εδω και 50 χρονια και το οτι ηταν μπαουλο..τωρα οτι και να βγει τετοια επανασταση δεν νομιζω οτι θα φερει και μαλιστα σε τετοια τιμη..ed,oled κτλ θα ειναι πιο λεπτες(ποσο? 10-20 %), πιο καλες σε εικονα (10-15%) και τελος...

την επομενη φορα που θα τα σκασω χοντρα θα ειναι για προβολεα της ταξης των 3000 ευρω..τηλεοραση θα αλλαξω οταν χαλασει (5 χρονια αντεξα με το μπαουλο-αξονικο τομογραφο δεν θα αντεξω 6-7 χρονια με το εργο τεχνης της sony? :BDBDG54::flipout: που ειναι και η top lcd του 2007!!

την εχω δει μ αρεσει αλλα στα τεστ λενε για τα 100χερτζ διαφορα...

Παράγγειλα το προηγούμενο Σάββατο μία 40Μ86 από το hardshop στα 1370 Ευρά. Μου έστειλαν μήνυμα ότι δεν έχουν αυτό το μοντέλο, αλλά το 40Μ87 που είναι τεχνικά ίδιο, το τσέκαρα στο ιντερνέτ και συμφώνησα να μου στείλουν αυτό.
Φτάνει η τηλεόραση σε ένα καταταλαιπωρημένο κουτί, ανοιγμένο και ξανακλεισμένο και αντί για το 40Μ87 είχε μέσα το 40Ν87, που είναι άλλο πάνελ, 10000 προς 1 αντί για 15000 προς ένα, 2 HDMI και γενικά υποδεέστερο.
Ευτυχώς το είδα αμέσως και δεν είχα πληρώσει με κάρτα αλλά την είχα παραγγείλλει αντικαταβολή, οπότε και δεν την παρέλαβα.
Στη τηλέφωνο μου ζήτησαν συγνώμη κλπ. και είπαν να μου στείλουνε άλλη.
Λαμβάνοντας υπόψη όμως ότι οι τηλεοράσεις τους είναι παραεισαγωγή και ότι βασίζεσαι στον επαγγελματισμό τους για κάλυψη εγγύησης, ακύρωσα την παραγγελία.
Μετά προσπάθησα στο Microland που έχει την 40μ86 1500 Ευρώ. Δεν απαντούσαν σε κανένα τηλέφωνο, οπότε πάλι είπα να μην ασχοληθώ.
Τελικά μου έκανε μία καλή έκπτωση μία γνωστή αλυσίδα στην 40F86 με εγγύηση της αντιπροσωπίας και την περιμένω το πρωί.
Ενημερωτικά την 40F86 το praktiker τη διαφημίζει 1800 και το mediamarkt λίγο περισότερο, αλλά στην τελική αισθάνομαι καλύτερα ξέροντας ότι οποιαδήποτε βλάβη θα την αντιμετωπίσουν τεχνικοί τηλεοράσεων της Samsung (έστω και του Φουρλή) παρά τεχνικοί του οποιουδήποτε σούπερ μάρκετ που διορθώνουν όλες τις μάρκες τηλεοράσεων ανάμεσα σε πλυντήρια και λαμπατέρ...
Ελπίζω να πάνε όλα καλά αύριο...

Το θεμα δεν ειναι τι γραφουν τα tests αλλα αν εσυ βλεπεις την διαφορα στα 100hz.

Re: Απάντηση: Δεν αντέχω άλλο..βαρέθηκα και μπερδεύτηκα..Τι να επιλεξω;

Παρε μια 40Μ86 και καθαρισες. Αλλιως και η R86 και η S3000 ειναι πολυ καλες επιλογες.

Οπως λενε και τα παιδια ετσι και αλλιως οτι και να παρειςτρόπο σε 2-3 χρονια (το πολυ) θα ειναι για πεταμα.

Γιατί ρε φίλε να είναι για πέταμα;Δίνεις 1400Ε για να την αλλάξεις μετά απο 2 χρόνια;Εγώ προσωπικά δεν έχω την δυνατότητα να αλλάζω τηλεόραση κάθε τόσο για αυτό ζητάω βοήθεια για να πάρω την καλύτερη με τα συγκεκριμένα λεφτά.Δεν με ενδιαφέρει να ακολουθώ αυτό το υληστικό υπερκαταλαναλωτικό και μη αναγκαίο τρόπο ζωής.Δεν μπορούμε να ακολουθούμε την τεχνολογία πάντα κ τα εξελιγμένα προιοντα της.
Θα ήθελα μια lcd που να την κρατήσω 4-6 χρόνια.Το θέμα είναι τι απαιτήσεις έχει ο καθένας και πόσο καιρό θέλει να συμβιβάζεται με αυτό που ήδη κατέχει.Τελικά ακόμα δεν ξέρω τι να κάνω...ίσως περιμένω 3 μήνες ακόμα όπως πρότειναν μερικά αγαπητά μελη...

Μια ερώτηση..κάθε πότε περιπου έρχονται νέα μοντέλα στην αγορά;Κάθε 6 μήνες;

Γεια σας φίλοι/ες,
Αυτό είναι το πρώτο μου ποστ και η αφορμή για τη συγγραφή του είναι ότι ύστερα απο 3 μέρες υπερπληροφόρησης για LCD δεν έχω καταλήξει ακόμα.:BDBDG54:Είπα να συμβουλευτώ μερικά φόρουμ αλλά κανένας δεν έχει μια ξεκάθαρη άποψη:argue:.Δίαβασα άπειρα ποστ και σε ελληνικά και ξένα site.Είδα κριτικές,συγκρίσεις,στατιστικά πωλήσεων, και το αποτέλεσμα είναι ένα μεγαλύτερο μπέρδεμα.:furious3:Τουλάχιστον εδώ κατάλαβα μερικές ορολογίες.
Θέλω βοήθεια!
Σκέφτομαι για μια αγορά LCD έως 1400.Προορίζεται για τηλεοπτικά κανάλια,DVD,Gaming Αρχικά έλεγα για 32"¨πχ την Bravia KDL-32D3000E που είναι και 100hz.Όταν πήγα να την δώ απο κοντά ενθουσιάστηκα με τις επιδοσεις τις και τον ήχο!Παρεπιπτόντως η απόσταση θέασης είναι 3μ. Μετά όμως σκέφτηκα ότι θα ήταν πιο ώραια μια 40" Ειδικα για να βλέπω ταινίες και για gaming.Είδα την 40D3500 η οποία είναι πολή καλή αλλά λίγο ακριβή.Ύστeρα είδα και κάτι samsung όπως την 40'' LE40R86B αλλά είναι 50-60Hz.
Δεν ξέρω τι να πάρω...ήθελα την sony 40D3000 αλλα έχει εξαντληθεί (ηταν και 100Hz), απο την άλλη η samsung είναι ομορφότερη σε σχέδιο...
Για να καταλήξω επείδη έχω πονοκέφαλο μετα απο τόση ώρα στο λαπτοπ..

Για 3μ απόσταση 32 η με παίρνει και 40";;(Η sony δεν εχει βγαλει 37" την D3500 κριμα)
Sony h Samsung?
1080p ή 768p? Τα 100 hz είνια απαραίτητα;Προτείνεται μου ΤV έως 1400 (άντε και λίγο παραπάνω) plzzz

Eπίσης True HD & Full HD είναι το ίδιο;

Γιατί κολλάς φίλε μου στην SONY? έτσι κι'αλλιως και αυτή πάνελ SAMSUNG φοράει...
Κοίτα και λίγο τις LG FULL HD και δεν θα το μετανιώσεις....
Για τα 3 μέτρα σου η 37´´ σου είναι υπέρ αρκετή και ειναι και στα λευτά που διαθέτεις!!!

Last edited:
Παράγγειλα το προηγούμενο Σάββατο μία 40Μ86 από το hardshop στα 1370 Ευρά. Μου έστειλαν μήνυμα ότι δεν έχουν αυτό το μοντέλο, αλλά το 40Μ87 που είναι τεχνικά ίδιο, το τσέκαρα στο ιντερνέτ και συμφώνησα να μου στείλουν αυτό.
Φτάνει η τηλεόραση σε ένα καταταλαιπωρημένο κουτί, ανοιγμένο και ξανακλεισμένο και αντί για το 40Μ87 είχε μέσα το 40Ν87, που είναι άλλο πάνελ, 10000 προς 1 αντί για 15000 προς ένα, 2 HDMI και γενικά υποδεέστερο.
Ευτυχώς το είδα αμέσως και δεν είχα πληρώσει με κάρτα αλλά την είχα παραγγείλλει αντικαταβολή, οπότε και δεν την παρέλαβα.
Στη τηλέφωνο μου ζήτησαν συγνώμη κλπ. και είπαν να μου στείλουνε άλλη.
Λαμβάνοντας υπόψη όμως ότι οι τηλεοράσεις τους είναι παραεισαγωγή και ότι βασίζεσαι στον επαγγελματισμό τους για κάλυψη εγγύησης, ακύρωσα την παραγγελία.
Μετά προσπάθησα στο Microland που έχει την 40μ86 1500 Ευρώ. Δεν απαντούσαν σε κανένα τηλέφωνο, οπότε πάλι είπα να μην ασχοληθώ.
Τελικά μου έκανε μία καλή έκπτωση μία γνωστή αλυσίδα στην 40F86 με εγγύηση της αντιπροσωπίας και την περιμένω το πρωί.
Ενημερωτικά την 40F86 το praktiker τη διαφημίζει 1800 και το mediamarkt λίγο περισότερο, αλλά στην τελική αισθάνομαι καλύτερα ξέροντας ότι οποιαδήποτε βλάβη θα την αντιμετωπίσουν τεχνικοί τηλεοράσεων της Samsung (έστω και του Φουρλή) παρά τεχνικοί του οποιουδήποτε σούπερ μάρκετ που διορθώνουν όλες τις μάρκες τηλεοράσεων ανάμεσα σε πλυντήρια και λαμπατέρ...
Ελπίζω να πάνε όλα καλά αύριο...

Να σαι καλα ρε φίλε για αυτό το ποστ.Σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να την έπαιρνα κι εγώ απο το hardshop είτε την M87 είτε την w2000.Μακάρι να έβρισκα την Bravia KDL 40D3000 απο κάποιο αξιόπιστο κατάστημα.Θα την έπαιρνα ακόμα και αύριο...

Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο:hanged:

παρε τηλεφωνο τον Mοσχιδη-electronet..ολοι απο εκει αγορασαμε..τιμιοτητα,αξιοπιστια,φιλικοτητα και οι καλυτερες τιμες στην Ελλαδα σημερα (θα την παραλαβεις ΔΩΡΕΑΝ απο την electronet της πολης σου) και ασε τους αλλους να πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Δεν αντέχω άλλο..βαρέθηκα και μπερδεύτηκα..Τι να επιλεξω;

Οπως λενε και τα παιδια ετσι και αλλιως οτι και να παρεις σε 2-3 χρονια (το πολυ) θα ειναι για πεταμα.

X2=

Θα ήθελα μια lcd που να την κρατήσω 4-6 χρόνια.Κάθε 6 μήνες;

:2thumb22sup:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Δεν αντέχω άλλο..βαρέθηκα και μπερδεύτηκα..Τι να επιλεξω;

μια βολτα στα μαγαζια ποτε δεν εβλαψε

Last edited:
φτηνοτερα απο οποιονδηποτε στη Ελλαδα
στειλτου μνμ δεν δημοσιευει τιμες γιατι καποιοι εχουν μεγαλο στομα

paidia i f86 kamia sxesi me oles tis alles!!!25000:1 antithesi?Thavma!!!!Makari na doume kales times apo ton antagwnismo poy tha prokipsei

Επίσης ένα ακόμα κατάστημα που τα προϊόντα του (τουλάχιστον οι τηλεοράσεις) είναι παραεισαγωγή είναι και το www.123market.gr, όπου έκανα ερώτηση με mail για το αν η Samsung LE40M86D έχει εγγύηση από Φουρλή, και η απάντηση ήταν ότι το προϊόν καλύπτεται από την Πανευρωπαϊκή εγγύηση. Συγκεκριμένα το mail, το οποίο ήταν ευγενέστατο και πλήρες ως απάντηση, έγραφε τα παρακάτω:

"Η τηλεόραση έχει την εγγύηση της κατασκευάστριας εταιρίας για 2 έτη (πανευρωπαικη ισχυς) όπου η 123market αναλαμβάνει με δικά της έξοδα την αποστολή απο την έδρα της, προς την εδρα της κατασκευαστριας εταιρίας στην Ευρώπη και κατόπιν του ελέγχου και επιδιόρθωσης του προϊόντος και μόνο αν το πρόβλημα δεν προκλήθηκε από κακή χρήση του πελάτη και καλύπτεται από την εγγύηση του κατασκευαστή, η 123market καλύπτει και τα έξοδα αποστολής από την κατασκευάστρια εταιρεία και πάλι προς τον πελάτη των επισκευασμένων ή νέων (αν χρειάστηκε αντικατάσταση) προϊόντων.

Η μόνη δική σας επιβάρυνση είναι η αποστολή στην 123market του συνόλου της αρχικής σας παραγγελίας
.
"

Οι άνθρωποι είναι ξεκάθαροι, και καλύπτουν και την αποστολή στην μαμά εταιρία, αλλά το προϊόν πρέπει να πάει στην Ευρώπη, που σημαίνει καθυστέρηση. Οπότε, κρίνουμε και αγοράζουμε. Πάντως σε σχέση με άλλα inetrniκά καταστήματα, αυτή η πολιτική είναι αρκετά καλή.

Καλημέρα σε όλους.

Δ.