Παρε μια 40Μ86 και καθαρισες. Αλλιως και η R86 και η S3000 ειναι πολυ καλες επιλογες.
Οπως λενε και τα παιδια ετσι και αλλιως οτι και να παρειςτρόπο σε 2-3 χρονια (το πολυ) θα ειναι για πεταμα.
Γεια σας φίλοι/ες,
Αυτό είναι το πρώτο μου ποστ και η αφορμή για τη συγγραφή του είναι ότι ύστερα απο 3 μέρες υπερπληροφόρησης για LCD δεν έχω καταλήξει ακόμα.:BDBDG54:Είπα να συμβουλευτώ μερικά φόρουμ αλλά κανένας δεν έχει μια ξεκάθαρη άποψη:argue:.Δίαβασα άπειρα ποστ και σε ελληνικά και ξένα site.Είδα κριτικές,συγκρίσεις,στατιστικά πωλήσεων, και το αποτέλεσμα είναι ένα μεγαλύτερο μπέρδεμα.:furious3:Τουλάχιστον εδώ κατάλαβα μερικές ορολογίες.
Θέλω βοήθεια!
Σκέφτομαι για μια αγορά LCD έως 1400.Προορίζεται για τηλεοπτικά κανάλια,DVD,Gaming Αρχικά έλεγα για 32"¨πχ την Bravia KDL-32D3000E που είναι και 100hz.Όταν πήγα να την δώ απο κοντά ενθουσιάστηκα με τις επιδοσεις τις και τον ήχο!Παρεπιπτόντως η απόσταση θέασης είναι 3μ. Μετά όμως σκέφτηκα ότι θα ήταν πιο ώραια μια 40" Ειδικα για να βλέπω ταινίες και για gaming.Είδα την 40D3500 η οποία είναι πολή καλή αλλά λίγο ακριβή.Ύστeρα είδα και κάτι samsung όπως την 40'' LE40R86B αλλά είναι 50-60Hz.
Δεν ξέρω τι να πάρω...ήθελα την sony 40D3000 αλλα έχει εξαντληθεί (ηταν και 100Hz), απο την άλλη η samsung είναι ομορφότερη σε σχέδιο...
Για να καταλήξω επείδη έχω πονοκέφαλο μετα απο τόση ώρα στο λαπτοπ..
Για 3μ απόσταση 32 η με παίρνει και 40";;(Η sony δεν εχει βγαλει 37" την D3500 κριμα)
Sony h Samsung?
1080p ή 768p? Τα 100 hz είνια απαραίτητα;Προτείνεται μου ΤV έως 1400 (άντε και λίγο παραπάνω) plzzz
Eπίσης True HD & Full HD είναι το ίδιο;
Παράγγειλα το προηγούμενο Σάββατο μία 40Μ86 από το hardshop στα 1370 Ευρά. Μου έστειλαν μήνυμα ότι δεν έχουν αυτό το μοντέλο, αλλά το 40Μ87 που είναι τεχνικά ίδιο, το τσέκαρα στο ιντερνέτ και συμφώνησα να μου στείλουν αυτό.
Φτάνει η τηλεόραση σε ένα καταταλαιπωρημένο κουτί, ανοιγμένο και ξανακλεισμένο και αντί για το 40Μ87 είχε μέσα το 40Ν87, που είναι άλλο πάνελ, 10000 προς 1 αντί για 15000 προς ένα, 2 HDMI και γενικά υποδεέστερο.
Ευτυχώς το είδα αμέσως και δεν είχα πληρώσει με κάρτα αλλά την είχα παραγγείλλει αντικαταβολή, οπότε και δεν την παρέλαβα.
Στη τηλέφωνο μου ζήτησαν συγνώμη κλπ. και είπαν να μου στείλουνε άλλη.
Λαμβάνοντας υπόψη όμως ότι οι τηλεοράσεις τους είναι παραεισαγωγή και ότι βασίζεσαι στον επαγγελματισμό τους για κάλυψη εγγύησης, ακύρωσα την παραγγελία.
Μετά προσπάθησα στο Microland που έχει την 40μ86 1500 Ευρώ. Δεν απαντούσαν σε κανένα τηλέφωνο, οπότε πάλι είπα να μην ασχοληθώ.
Τελικά μου έκανε μία καλή έκπτωση μία γνωστή αλυσίδα στην 40F86 με εγγύηση της αντιπροσωπίας και την περιμένω το πρωί.
Ενημερωτικά την 40F86 το praktiker τη διαφημίζει 1800 και το mediamarkt λίγο περισότερο, αλλά στην τελική αισθάνομαι καλύτερα ξέροντας ότι οποιαδήποτε βλάβη θα την αντιμετωπίσουν τεχνικοί τηλεοράσεων της Samsung (έστω και του Φουρλή) παρά τεχνικοί του οποιουδήποτε σούπερ μάρκετ που διορθώνουν όλες τις μάρκες τηλεοράσεων ανάμεσα σε πλυντήρια και λαμπατέρ...
Ελπίζω να πάνε όλα καλά αύριο...
Φτάνει η τηλεόραση σε ένα καταταλαιπωρημένο κουτί, ανοιγμένο και ξανακλεισμένο και αντί για το 40Μ87 είχε μέσα το 40Ν87, που είναι άλλο πάνελ, 10000 προς 1 αντί για 15000 προς ένα, 2 HDMI και γενικά υποδεέστερο.
Οπως λενε και τα παιδια ετσι και αλλιως οτι και να παρεις σε 2-3 χρονια (το πολυ) θα ειναι για πεταμα.
Θα ήθελα μια lcd που να την κρατήσω 4-6 χρόνια.Κάθε 6 μήνες;
Λαμβάνοντας υπόψη όμως ότι οι τηλεοράσεις τους είναι παραεισαγωγή και ότι βασίζεσαι στον επαγγελματισμό τους για κάλυψη εγγύησης, ακύρωσα την παραγγελία.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.