Δεν ειναι πρωταπριλιάτικο! Αγοράζω TV!

Γιώργος.Χ

Moderator
Staff member
23 June 2006
5,880
Αττική
Ναι μη βαράτε!!
Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και για μένα επιτέλους να επενδύσω (= πετάξω λεφτά) σε μια σοβαρή TV :grinning-smiley-043

Τα ζητούμενα είναι :

Ιντσες : 46-50 (ούτε πάνω ούτε κάτω)
Τεχνολογία : Whatever (αλλά για πλάσμα το κόβω..)
Budget : Maximum 2000 Eυρώ (θέλουμε και ενισχυτή)
WAF : I do not know this word :flipout:
Aπ. θέασης : Περίπου 3,30 μέτρα

Προτεραιότητα : Πολυ καλή εικόνα και σε SD και σε HD, τουλάχιστον 3 HDMI 1.3, κατά προτίμηση FullHD panel

Στην αρένα είναι ολα τα τελευταία πλασματάκια LG/Panasonic, τα νέα μοντέλα της Samsung, η σειρά ΧF της Toshiba, οι νέες Sony (?) και οτιδήποτε αλλο προταθει με σοβαρά επιχειρήματα...

Φίλε Γιώργο δεν είμαι ειδικός, αλλά το δικό μου το πλασματάκι στο προτείνω ανεπιφύλακτα και υπεύθυνα.
Εύχομαι καλές αγορές και ό,τι κι αν πάρεις να το ευχαριστηθείς!

ΥΓ. Για περισσότερα επί της LG, φαντάζομαι έχεις δει το σχετικό νήμα!

Φίλε Γιώργο δεν είμαι ειδικός, αλλά το δικό μου το πλασματάκι στο προτείνω ανεπιφύλακτα και υπεύθυνα.
Εύχομαι καλές αγορές και ό,τι κι αν πάρεις να το ευχαριστηθείς!

ΥΓ. Για περισσότερα επί της LG, φαντάζομαι έχεις δει το σχετικό νήμα!

Είναι ήδη στη λίστα

Παρακαλώ να τηρηθεί μέχρι κεραίας το πρωτόκολλο παράδοσης-παραλαβής του αξιώματός σου από Πρόεδρος του κόμματος......:drummer::drummer:

Λεπτομέρειες για τον τόπο και το χρόνο του Συνεδρίου αργότερα (θα καλέσουμε και τον Τσίπρα.....για AV fanatic τον κόβω).

Από αυτή τη στιγμή κηρύσσεσαι έκπτωτος.:behead:

Σε ευχαριστούμε για όσα προσέφερες στο κόμμα, ιδρυτή μας, συναγωνιστή μας, μπλα, μπλα.....:D:D:D

:grandpa:

Η δικιά μου είναι μικρούλα....:nounder:

Υ.Γ.: Από την απόφαση, μέχρι την...............................................................................αγορά, είναι μακρύς ο δρόμος!!!
Αλλά είναι κι αυτό ένα βήμα προόδου:music-smiley-005:....τα αναποφάσιστα ορφανά τι θα τα κάνεις???:chinscratch:

Πάντως, φιλε Γιωργο, αν παρεις 50'' πλασμα, κοιτα και το θεμα της καταναλωσης... Θα θελεις σχεδον διπλασιο ρευμα σε σχεση με μια 52αρα LCD...
Οπότε, αν πας σε πλασμα ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για οικονομικους λογους, ΔΕΝ γλιτωνεις τιποτα σε χρηματα, μιας και θα τα πληρωσεις ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ στη ΔΕΗ...

Συν του οτι θα εχεις και ΟΛΟΥΣ τους "γνωστους" περιορισμούς που εχουν οι plasma...:grandpa:

Υ.Γ. Πως με βλεπετε ??? Κανω για να κραταω τα "εκπτωτα" μελη απο το κομμα των αναποφασιστων στη θεση τους ??? :flipout::flipout:

Last edited:
Re: Απάντηση: Δεν ειναι πρωταπριλιάτικο! Αγοράζω TV!

Παρακαλώ να τηρηθεί μέχρι κεραίας το πρωτόκολλο παράδοσης-παραλαβής του αξιώματός σου από Πρόεδρος του κόμματος......:drummer::drummer:

Λεπτομέρειες για τον τόπο και το χρόνο του Συνεδρίου αργότερα (θα καλέσουμε και τον Τσίπρα.....για AV fanatic τον κόβω).

Από αυτή τη στιγμή κηρύσσεσαι έκπτωτος.:behead:

Σε ευχαριστούμε για όσα προσέφερες στο κόμμα, ιδρυτή μας, συναγωνιστή μας, μπλα, μπλα.....:D:D:D

ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΚΟΜΑ.. :drummer:
Θα προσκομίσω τα σχετικά παραστατικά πρώτα και μετά θα προκηρύξουμε συνέδριο :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Πάντως, φιλε Γιωργο, αν παρεις 50'' πλασμα, κοιτα και το θεμα της καταναλωσης... Θα θελεις σχεδον διπλασιο ρευμα σε σχεση με μια 52αρα LCD...
Οπότε, αν πας σε πλασμα ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για οικονομικους λογους, ΔΕΝ γλιτωνεις τιποτα σε χρηματα, μιας και θα τα πληρωσεις ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ στη ΔΕΗ...

Συν του οτι θα εχεις και ΟΛΟΥΣ τους "γνωστους" περιορισμούς που εχουν οι plasma...:grandpa:

Το ρεύμα το πληρώνει η πεθερά μου :grinning-smiley-043

Ποιοί είναι οι γνωστοί περιορισμοί ?

Το ρεύμα το πληρώνει η πεθερά μου :grinning-smiley-043

Ποιοί είναι οι γνωστοί περιορισμοί ?

Για το ρευμα παω πασο αν ειναι ετσι ... :grinning-smiley-043

Οι γνωστοι περιορισμοι ειναι :

ΟΧΙ χρηση PC
OXI ταινιες με μπαρες ( και τηλεοραση 4:3 με μπαρες)
ΝΑΙ στρωσιμο πανελ για καμια 200αρια ωρες τουλαχιστον...
ΟΧΙ στατικη εικονα για πολλη ωρα
ΟΧΙ videogames για πολλη ωρα (ps3/xbox/wii ΚΟΜΜΕΝΑ! :grandpa:)
ΝΑΙ burn-in
ΝΑΙ Ελεγχομενος φωτισμος στο δωματιο λογω ΕΝΤΟΝΩΝ αντανακλασεων των panels των plasma...

κλπ......

(Δεν ειμαι LCD-ακιας.... ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ μαλιστα... Παραμενω με την 32αρα CRT μου μεχρι να τα φτυσει, και για ταινιες/παιχνιδια εχω προβολεα...)

Last edited:
Για το ρευμα παω πασο αν ειναι ετσι ... :grinning-smiley-043

Οι γνωστοι περιορισμοι ειναι :

ΟΧΙ χρηση PC
OXI ταινιες με μπαρες ( και τηλεοραση 4:3 με μπαρες)
ΝΑΙ στρωσιμο πανελ για καμια 200αρια ωρες τουλαχιστον...
ΟΧΙ στατικη εικονα για πολλη ωρα
ΟΧΙ videogames για πολλη ωρα (ps3/xbox/wii ΚΟΜΜΕΝΑ! :grandpa:)
ΝΑΙ burn-in
ΝΑΙ Ελεγχομενος φωτισμος στο δωματιο λογω ΕΝΤΟΝΩΝ αντανακλασεων των panels των plasma...

κλπ......

(Δεν ειμαι LCD-ακιας.... ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ μαλιστα... Παραμενω με την 32αρα CRT μου μεχρι να τα φτυσει, και για ταινιες/παιχνιδια εχω προβολεα...)

Μα νομίζω οτι εαν στρωθεί σωστά η πλασμα τα περισσότερα από αυτα τα προβλήματα δεν υφίστανται έτσι δεν είναι ?

Οι αντανακλάσεις είναι ενα θεμα αλλά γενικά ο χώρος που θα τοποθετηθεί στο σαλόνι δεν έχει άμεση πρόσπτωση φωτός οπότε δεν νομίζω οτι θα είναι σοβαρό πρόβλημα..

Για τα παιχνιδια και το PC πιο πολύ αγχωνομαι.. Θα μπορώ να παίζω κανενα παιχνιδάκι στην TV ?

Last edited:
Μα νομίζω οτι εαν στρωθεί σωστά η πλασμα τα περισσότερα από αυτα τα προβλήματα δεν υφίστανται έτσι δεν είναι ?

Όπως νομιζεις... Απλα μην πεις οτι δε σε προειδοποιησα .... :flipout:

Περα απο το χιουμορ παντως, σαφως τα μειονεκτηματα των plasma ειναι λιγοτερα απο αυτα των LCD, με σπουδαιοτερο πλεονεκτημα αυτο της τιμης τους...

Οποτε ΑΝ μπορεις να συμβιβαστεις με τους παραπανω περιορισμους, προχωρα ΑΦΟΒΑ! :grandpa:

Re: Απάντηση: Δεν ειναι πρωταπριλιάτικο! Αγοράζω TV!

t170-1.jpg

Σενάριο: Νίκος Φώσκολος
Σκηνοθεσία: Πάνος Γλυκοφρύδης
Πρωταγωνιστούν: Κώστας Πρέκας, Σπύρος Καλογήρου,

Απευθύνομαι σε όλα τα τωρινά και μελλοντικά μέλη του κόμματος και τους συνιστώ την προσοχή για τις συνέπειες που μπορεί να έχει η παρουσία τους στο παρών νήμα. Ας αφήσουμε τον κύριο να διαλέξει μόνος του τηλεόραση. :D

Απάντηση: Re: Δεν ειναι πρωταπριλιάτικο! Αγοράζω TV!

Ολόκληρο POWER BUY οργάνωσες και το έφερες σε πέρας με πολύ καλή τιμή απ' ότι είπαν τα παιδιά που συμμετείχαν...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=23892

....κι εσύ που ήσουν πρωτοπόρος, μένεις ακόμα με CRT?????:nounder:......καλά που το ανέφερες, γιατί σε έχω στη λίστα κατόχων ΡΧ80......:bang:

Συγνώμη, Γιώργο.......για το :offtopic:.....συνεχίζουμε!!!

Για τα παιχνιδια και το PC πιο πολύ αγχωνομαι.. Θα μπορώ να παίζω κανενα παιχνιδάκι στην TV ?

Γιώργο για παιχνιδάκια με μέτρο δεν υπάρχει πρόβλημα, ούτε για ταινίες μέσω HTPC. Αν όμως θέλεις σύνδεση με PC για γενική χρήση καλύτερα να στραφείς προς LCD.

Νομίζω πως στις 50'' η 50PG6000 είναι η καλύτερη επιλογή αυτή την στιγμή, εκτός αν θέλεις να περιμένεις για τις 50ρες FullHD που όμως θα κοστίζουν λίγο παραπάνω από 2000 .

Γιώργο για παιχνιδάκια με μέτρο δεν υπάρχει πρόβλημα, ούτε για ταινίες μέσω HTPC. Αν όμως θέλεις σύνδεση με PC για γενική χρήση καλύτερα να στραφείς προς LCD.

Νομίζω πως στις 50'' η 50PG6000 είναι η καλύτερη επιλογή αυτή την στιγμή, εκτός αν θέλεις να περιμένεις για τις 50ρες FullHD που όμως θα κοστίζουν λίγο παραπάνω από 2000 .

Γιώργο περισσότερο για κανενα παιχνιδάκι στο PC αναφέρομαι όχι γενική χρήση..
Να πώ την αμαρτία μου η 50άρα LG μου έχει γυαλίσει απλά θα ήθελα νάναι FullHD λογω ιντσώς και BR/PS3 Εαν κοιταζα 40-42 ιντσες δεν θα με ενοιαζε τόσο αλλά στις 50 υπάρχει κάποια διαφορά

Εναλλακτικά σκέφτομαι την Toshiba ZF355

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1082949

Η Sony είναι αστέρι αλλά δεν θέλω να ανέβω παραπάνω

Πάω μια βόλτα στο Mall και στην ΜΜ για μια γενική επιθεώρηση και επανέρχομαι

Είναι περίεργο που δεν αναφέρθηκαν ακόμα οι Panasonic σειρά PZ , σε 42 - 46 - 50 ίντσες , 80 και 85 , 800 και 850

Πιστεύω ότι μία Panasonic 46PZ800 θα ήταν η απόλυτη επιλογή με τιμή γύρω στα 2000 ευρώ - ίσως λίγο πιο πάνω λόγω ότι τώρα ξεκινάει η διάθεση της ...