underdog
Supreme Member
Από προσωπική εμπειρία, το FullHD είναι πιό πολύ θέμα μάρκετινγκ. Θα το κυνηγούσα μόνο σε προβολέα.
Είναι περίεργο που δεν αναφέρθηκαν ακόμα οι Panasonic σειρά PZ , σε 42 - 46 - 50 ίντσες , 80 και 85 , 800 και 850
Πιστεύω ότι μία Panasonic 46PZ800 θα ήταν η απόλυτη επιλογή με τιμή γύρω στα 2000 ευρώ - ίσως λίγο πιο πάνω λόγω ότι τώρα ξεκινάει η διάθεση της ...
http://www.avoutlet.gr/default.aspx?pid=70&cgid=91&pd=793
εδω εχει την LG σχεδον τζαμπα (κοντα στα 1300 ευρω αν υπολογησεις το πσ3)
η 50PG7000 αλλα θα ερθει το δευτερο μισο του 2008
Τελος πάντων οι επιλογές είναι
1ο φαβορί : Samsung A656 46" με LG PG6000 50"
2ο φαβορί : Toshiba ZF355 46" & Sony 46" W4000 (οταν δουμε κανένα review)
3ο φαβορί : LG PG7000
Και εγω ακριβως σε αυτες κινουμαι αλλα οχι για την PG7000 καθως αν παρω πλασμα θα ειναι η PG6000.
Tελικα μπορει και να παρουμε την ιδια τηλεοραση Γιωργο. Τελος του μηνα θα ανεβω Αθηνα και θα κανω επισκεψεις στα γνωστα στεκια Media Markt (Mαρουσι) , Ηλεκτρονικη , Πλαισιο , FNAC κτλ. για να εχω μια εικονα.![]()
Ενημέρωσε νωρίτερα να τα πούμε .. :firstprize:
Ναι θα το πουμε Γιωργο.![]()
προσεχε τις κακες παρεες
αυτος ολες ελατωματικες θα τις βρει
Α, δεν είναι πολύ μακριά
Τελος πάντων οι επιλογές είναι
1ο φαβορί : Samsung A656 46" με LG PG6000 50"
2ο φαβορί : Toshiba ZF355 46" & Sony 46" W4000 (οταν δουμε κανένα review)
3ο φαβορί : LG PG7000 (οταν φανεί)
Μπέρδεμα γαμώτο.. Μάλλον θα περιμένω λίγο ακόμα ....
Την πηρα και εγω την PX80, και το powerbuy πηγε παρα πολυ καλα οπως λες, αλλα μετα απο ενα μηνα την πουλησα σε ενα γνωστο μου που ειχε καει η δικια του στο διπλανο διαμερισμα, και ετσι τωρα ειμαι και παλι με τη CRT μου...:antlers:Ολόκληρο POWER BUY οργάνωσες και το έφερες σε πέρας με πολύ καλή τιμή απ' ότι είπαν τα παιδιά που συμμετείχαν...
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=23892
....κι εσύ που ήσουν πρωτοπόρος, μένεις ακόμα με CRT?????:nounder:......καλά που το ανέφερες, γιατί σε έχω στη λίστα κατόχων ΡΧ80......:bang:
Συγνώμη, Γιώργο.......για τοfftopic:.....συνεχίζουμε!!!
Δεν χρειαζεται να αποκλεισει την W4000 απο ότι διαβασω είναι εξαιρετικη τιβι.Σαν μια X3500 του λαου με καλυτερο μαυρο μαλιστα.Απλα για διαφοροποιηση από την τοπ Χ3500 η κινιση είναι ελαφρως υποδεεστερη της Χ3500 και το SD με ελαφρως περισσοτερο θορυβο λογω επεγεργαστη.Παρ όλα αυτα η κινηση δεν σημαινει ότι είναι κακη.Αντιθετως πολυ ικανοποιητικη.Ήταν η συνοψη από το σημερινο σχολιο από καποιον που τεσταρε σε μαγαζι W4000 και Χ3500
Α, δεν είναι πολύ μακριά
Τελος πάντων οι επιλογές είναι { ............................................}
Μπέρδεμα γαμώτο.. Μάλλον θα περιμένω λίγο ακόμα ....
Την πηρα και εγω την PX80, και το powerbuy πηγε παρα πολυ καλα οπως λες, αλλα μετα απο ενα μηνα την πουλησα σε ενα γνωστο μου που ειχε καει η δικια του στο διπλανο διαμερισμα, και ετσι τωρα ειμαι και παλι με τη CRT μου...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.