Δεν ειναι πρωταπριλιάτικο! Αγοράζω TV!

Re: Απάντηση: Δεν ειναι πρωταπριλιάτικο! Αγοράζω TV!

Είναι περίεργο που δεν αναφέρθηκαν ακόμα οι Panasonic σειρά PZ , σε 42 - 46 - 50 ίντσες , 80 και 85 , 800 και 850

Πιστεύω ότι μία Panasonic 46PZ800 θα ήταν η απόλυτη επιλογή με τιμή γύρω στα 2000 ευρώ - ίσως λίγο πιο πάνω λόγω ότι τώρα ξεκινάει η διάθεση της ...

Στο #16 εννοούσα τις Panasonic 50PZ80, Samsung 50A550 και LG 50PG7000, αλλά τώρα που το διαβάζω δεν το διατύπωσα και πολύ καλά.

Παιδιά μπλέχτηκα πιο πολύ τώρα..

Η 50PG6000 μου αρέσει πολύ αλλά δεν είναι fullHD .. Ισως τελικά να μην είναι και τόσο σημαντικό αλλά δεν θέλω σε 2 χρόνια να αλλάξω TV για αυτό το λόγο..
Ποιό μοντέλο θα είναι το fullHD ?

Επαιξα αρκετά και με την Α656 που ομολογουμένως με εντυπωσίασε (η καλύτερη εικόνα που έχω δει σε κατάστημα).

Επίσης μου άρεσε σαν εικόνα και η W4000 (46 ιντσες) που είδα στην ΜΜ

Από Panasonic έχω χάσει την μπάλλα..

Η εικόνα των Σάμσουνγκ και μένα μου αρέσει πάρα πολύ, αν έπαιρνα LCD μάλλον θα την προτιμούσα, ειδικά την- παλιά πλέον- F.
Το FullHD ίσα που το καταλάβαινα στην SXRD από πολύ κοντά...και προτιμώ ούτως ή άλλως την πλάσμα. Γενικά μην σε απασχολεί, ειδικά από τη στιγμή που πλέον όλες δέχονται σήμα 1080p και επομένως δεν θα έχεις τον βραχνά να αλλάζεις ρυθμίσεις!

η 50PG7000 αλλα θα ερθει το δευτερο μισο του 2008

Α, δεν είναι πολύ μακριά

Τελος πάντων οι επιλογές είναι

1ο φαβορί : Samsung A656 46" με LG PG6000 50"
2ο φαβορί : Toshiba ZF355 46" & Sony 46" W4000 (οταν δουμε κανένα review)
3ο φαβορί : LG PG7000 (οταν φανεί)

Μπέρδεμα γαμώτο.. Μάλλον θα περιμένω λίγο ακόμα ....

3ο φαβορί : LG PG7000

Και εγω ακριβως σε αυτες κινουμαι αλλα οχι για την PG7000 καθως αν παρω πλασμα θα ειναι η PG6000.

Tελικα μπορει και να παρουμε την ιδια τηλεοραση Γιωργο. Τελος του μηνα θα ανεβω Αθηνα και θα κανω επισκεψεις στα γνωστα στεκια Media Markt (Mαρουσι) , Ηλεκτρονικη , Πλαισιο , FNAC κτλ. για να εχω μια εικονα.-bye-

Και εγω ακριβως σε αυτες κινουμαι αλλα οχι για την PG7000 καθως αν παρω πλασμα θα ειναι η PG6000.

Tελικα μπορει και να παρουμε την ιδια τηλεοραση Γιωργο. Τελος του μηνα θα ανεβω Αθηνα και θα κανω επισκεψεις στα γνωστα στεκια Media Markt (Mαρουσι) , Ηλεκτρονικη , Πλαισιο , FNAC κτλ. για να εχω μια εικονα.-bye-

Ενημέρωσε νωρίτερα να τα πούμε .. :firstprize:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δεν ειναι πρωταπριλιάτικο! Αγοράζω TV!

προσεχε τις κακες παρεες
αυτος ολες ελατωματικες θα τις βρει

:flipout:

Καλυτερα ελαττωματικη πριν αγορασουμε παρα μετα...

ωχ...ωχ...σαν να ακουω τον Γιωργο να μιλαει:p

υ.γ καντε υπομονη να ερθουν και τα καινουρια μοντελα.

Α, δεν είναι πολύ μακριά

3ο φαβορί : LG PG7000 (οταν φανεί)

Συμφωνώ με τον Γιάννη όσον αφορά την 7000, και προσωπικά θα πέταγα έξω και την Sony (χωρίς να την έχω δει) λόγω σχεδιασμού και γιατί μοιράζεται το ίδιο τσιπάκι επεξεργασίας με τα φθηνότερα μοντέλα.

Η υπομονή είναι αρετή είπαμε και ειδικά η 656 είναι πολύ νέο μόντελο για να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη -bye-

Δεν χρειαζεται να αποκλεισει την W4000 απο ότι διαβασω είναι εξαιρετικη τιβι.Σαν μια X3500 του λαου με καλυτερο μαυρο μαλιστα.Απλα για διαφοροποιηση από την τοπ Χ3500 η κινιση είναι ελαφρως υποδεεστερη της Χ3500 και το SD με ελαφρως περισσοτερο θορυβο λογω επεγεργαστη.Παρ όλα αυτα η κινηση δεν σημαινει ότι είναι κακη.Αντιθετως πολυ ικανοποιητικη.Ήταν η συνοψη από το σημερινο σχολιο από καποιον που τεσταρε σε μαγαζι W4000 και Χ3500

Re: Απάντηση: Re: Δεν ειναι πρωταπριλιάτικο! Αγοράζω TV!

Ολόκληρο POWER BUY οργάνωσες και το έφερες σε πέρας με πολύ καλή τιμή απ' ότι είπαν τα παιδιά που συμμετείχαν...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=23892

....κι εσύ που ήσουν πρωτοπόρος, μένεις ακόμα με CRT?????:nounder:......καλά που το ανέφερες, γιατί σε έχω στη λίστα κατόχων ΡΧ80......:bang:

Συγνώμη, Γιώργο.......για το :offtopic:.....συνεχίζουμε!!!
Την πηρα και εγω την PX80, και το powerbuy πηγε παρα πολυ καλα οπως λες, αλλα μετα απο ενα μηνα την πουλησα σε ενα γνωστο μου που ειχε καει η δικια του στο διπλανο διαμερισμα, και ετσι τωρα ειμαι και παλι με τη CRT μου...:antlers:

Δεν χρειαζεται να αποκλεισει την W4000 απο ότι διαβασω είναι εξαιρετικη τιβι.Σαν μια X3500 του λαου με καλυτερο μαυρο μαλιστα.Απλα για διαφοροποιηση από την τοπ Χ3500 η κινιση είναι ελαφρως υποδεεστερη της Χ3500 και το SD με ελαφρως περισσοτερο θορυβο λογω επεγεργαστη.Παρ όλα αυτα η κινηση δεν σημαινει ότι είναι κακη.Αντιθετως πολυ ικανοποιητικη.Ήταν η συνοψη από το σημερινο σχολιο από καποιον που τεσταρε σε μαγαζι W4000 και Χ3500

Εννοείται πως δεν χρειάζεται να την αποκλείσει, απλά είπα τι θα έκανα εγώ στην θέση του και για ποιους λόγους. Μπορεί η W4000 να είναι πάρα πολύ καλή επιλογή για τα λεφτά της, αλλά πιστεύω πως η έλλειψη των 100Hz και η επεξεργασία που χρησιμοποιεί την κατατάσσουν απέναντι σε άλλες τηλεοράσεις και όχι απέναντι στις ZF355 και Α656.

Α, δεν είναι πολύ μακριά

Τελος πάντων οι επιλογές είναι { ............................................}

Οποτε η θεση σου στο κομα των αναποφασιστων καλα κρατει για την ωρα...-bye-

Re: Απάντηση: Re: Δεν ειναι πρωταπριλιάτικο! Αγοράζω TV!

Την πηρα και εγω την PX80, και το powerbuy πηγε παρα πολυ καλα οπως λες, αλλα μετα απο ενα μηνα την πουλησα σε ενα γνωστο μου που ειχε καει η δικια του στο διπλανο διαμερισμα, και ετσι τωρα ειμαι και παλι με τη CRT μου...

Και γιατι το εκανες αυτο αν επιτρεπεται? Δεν σου αρεσε η τηλεοραση?:ernaehrung004: