Δεν ειναι πρωταπριλιάτικο! Αγοράζω TV!

Απάντηση: Re: Δεν ειναι πρωταπριλιάτικο! Αγοράζω TV!

Παιδια δεν με βοηθάτε.. ας ξεφύγουμε από το ρεύμα για λίγο...

Τελική λίστα

Sony W4000 46"
Sony W4500 46' (αν την βρώ πουθενα, μονο στο multirama ειχαν 2 κομματια αλλά οι ανεκδιήγητοι θελανε 1999 Ευρώ )

LG LG7000 47"

Μεχρι την Δευτέρα θα κλεισω το θεμα , οπότε παρακαλώ να γινουν αρχιερεσίες για τον επομενο πρόεδρο του κομματος των αναποφάσιστων (εαν υπαρχει ακόμα) :flipout:

Με τέτοια διαφορά τιμής εννοείται ότι θα πάρεις την LG.
(Θα πέσει να με πλακώσει η :adore:W4500μου)

Re: Απάντηση: Δεν ειναι πρωταπριλιάτικο! Αγοράζω TV!

η Phillips 7403 ειναι καλυτερη απο την w4500??????

Αυτο μονο ως ανεκδοτο μπορει να σταθει...-bye-

Ο φιλος σου πρεπει να καταλαβει οτι μονο και μονο η φραση "η Χ μαρκα ειναι καλυτερη απο την Ψ" ειναι αστοχη. Αν πχ. συγκρινουμε την X4500 η την Ζ4500 με την 9803 οι πρωτες ειναι σιγουρα καλυτερες. Αν ομως συγκρινουμε την 7403 με την S4000 εννοειται οτι η 7403 ειναι καλυτερη.

Eδω μπορεις να βρεις test για τα μοντελα που σε ενδιαφερουν...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=9601

νυν πρόεδρε..

σαν πρώην πρόεδρος έχω να πω το εξής,

η επιλογή σου θα εξαρτηθεί απο το τι είδους άνθρωπος είσαι !!!!
ναι καλά άκουσες.

είσαι ψυχάκιας μ' αυτά και τα φράγκα σου περισσεύουν ?
πας και παίρνεις μια Sony και καθάρισες και σε 2-3 χρονάκια την αντικαθιστάς.

δεν είσαι τύπος που αλλάζει κάθε δυο και τρεις εξοπλισμό?
τότε Pioneer !!!!!!!!!
την κρατάς και μια 5ετία τουλάχιστον και είσαι απόλυτα σίγουρος οτι θα έχεις τηλεόραση παπά !!

εγώ έτσι πήρα την 508 πριν 1 χρόνο περίπου κι έτσι απολαμβάνω απόλυτα αυτό που βλέπω κι έχω και το κεφάλι μου ήσυχο καθότι δεν είμαι άνθρωπος που δίνω κάθε λίγο και λιγάκι χρήματα για τέτοια πράγματα.

υ.γ ειδικά τώρα που οι τιμές στις Pioneer είναι χώμα νομίζω οτι είναι αμαρτία να μην χτυπήσεις μια .... σκέψου το καλά Γιώργη -bye-

ρε παιδια δεν εχει ο καθενας λεφτα για ξοδεμα ..μπορει καποιος να εχει 5000 ευρω τηλεοραση και να εχει μαπα αμαξι που κατ'εμε χιλιες φορες πιο σημαντικο ειναι το αμαξι..ειναι το τι αποζηταει ο καθενας απο την ζωη του αν θελει να βλεπει τηλεοραση παιρνει καλη τηλεοραση.Προς θεου μην χρεωθεις φιλε μου με πιστωτικες για να παρεις τηλεοραση απο οτι καταλαβα εισαι και παντρεμενος..

τεσπα ποιος εχει πληροφοριες για την Samsung A756 ????
ειναι καλυτερη απο την lg7000?

Η δικη μου αποψη ειναι καλυτερα μια τηλεοραση με Α λεφτα τωρα και αλλη μια με Α σε 3 χρονια παρα μια με 2A τωρα την οποια θα κρατησει καποιος για 6 χρονια.

Ετσι και αλλιως στα 3 χρονια οποιαδηποτε σημερινη τηλεοραση εντελως ξεπερασμενη θα ειναι.

Ετσι πιστευω και εγώ..

Και επειδή ήδη προετοιμαζω το χώρο (όσο μπορώ) για προβολέα σε 3-4 μήνες (Πάνο με κατάφερες τελικά -bye--bye-) θεωρησα οτι για τα υπόλοιπα ειναι αρκετή μια LG 42" LG7000, την οποία και παρήγγειλα πριν 3 ώρες από το Net-Electric προς 865 Ευρώ.

Θεού θέλοντος παραλαμβανω την Τετάρτη (μεχρι τότε πρεπει έχω τον ενισχυτή και τα ηχεια που επίσης περιμενω..)

Petran εχεις δικιο για την Pioneer. Το ξερεις οτι ημουν και ειμαι φαν της αλλα πριν 2 εβδομαδες ειχα την τύχη να δώ HD υλικο από καλό προβολέα και ... τέλος.. Χαλάλι το πολύπλοκο setup οι ρυθμισεις και οι λάμπες.. Οι 100+ ιντσες δεν παιζονται :grinning-smiley-043

Ευχαριστώ ολους για την βοήθεια..

Πάντως παιδιά νομίζω ότι έχουν αρχίσει να πέφτουν πολύ καλές προσφορές. Ξέρω από πρώτο χέρι. Πήρα την SONY40X3500 990 (Ε-Ξ-Α-Ι-Ρ-Ε-Τ-Ι-Κ-Η)ενώ ένας φίλος την Philps 47PFL9732 1325 (το φθηνότερο Net-Electric 2750 ).Καλό θα ήταν μια βόλτα στα μαγαζια γιατι πολλές προσφορές δεν "περνάνε" στο διαδίκτυο. Αυτά για όποιον δεν βιάζεται, χωρις βεβαια να ψειρισει τη μαϊμου , γιατι ετσι δεν θα αγορασει ποτε............