Μία μέση κατανάλωση για plasma 40'' το χρόνο είναι περίπου 300 ενώ μια lcd περίπου 100 . Μιλάμε για μ.ο. Άσε που είναι τεχνολογία υπό απόσυρση. Η λύση είναι μονόδρομος.
Μία μέση κατανάλωση για plasma 40'' το χρόνο είναι περίπου 300 ενώ μια lcd περίπου 100 . Μιλάμε για μ.ο. Άσε που είναι τεχνολογία υπό απόσυρση. Η λύση είναι μονόδρομος.
Oπως το βλέπω η τελική shortlist εχει ως εξης
1.Sony W4500 46"
2. LG LG7000 47"
Η Sony ειναι καλύτερη ,η LG εχει τρελλό value/money..
Ιδωμεν.
Αξιζει η Sony W4500 46" τα 500 παραπάνω απο την LG LG7000 47" ?
This is the 1000 dollars question φιλε μου.. Προσωπικά, δεν νομιζω οτι αξιζει την διαφορά, πολύ δε περισσότερο σήμερα που και οι τηλεοράσεις εχουν γινει τελείως αναλώσιμο είδος.. Και με δεδομενο οτι η διαφορά στην απόδοσή τους τουλάχιστον με βάση τα διαφορα reviews δεν ειναι τόσο μεγάλη..
Για μενα το θεμα ειναι ως εξης : Η Sony ειναι πολύ καλή ομολογουμενως (αν και το προβλημα με το backlight bleeding φαινεται να ειναι αρκετά σημαντικο τελικα) αλλά
α) κοστιζει 1700 Ευρώ περιπου στις 46 ιντσες
β) Δεν υπάρχει σχεδον πουθενα ετοιμοπαράδοτη και η αντιπροσωπεια λεει οτι θα φερει κομματια μετά τις 20 Ιανουαριου..
Εαν ειναι να δωσω τοσα χρήματα με τον κινδυνο να εχω backlight bleeding και να την περιμενω 10-15 μερες τοτε προτιμώ να ζήσω με υποδεστερη ελαφρά εικονα και να μου μεινουν τα 500 Ευρώ στην τσέπη, ή να κανω τον γενναιο και να εκταμιεύσω ακομα 600 Ευρώ πηγαινοντας στο απολυτο εργαλείο σήμερα : Pioneer Kuro 5090
Για πες μας πως υπολόγισες τα νούμερα γιατί ειναι εξωφρενικά μεγάλα.
......ενδιαφέρων .....
Τα νούμερα της κατανάλωσης που ανέφερα πιο πριν δεν είναι δικά μου αλλά τα βρήκα σε site του εξωτερικού. Παρόμοια ανάλυση κάνει το περιοδικό Hitec.
καλο ειναι οτι και να παρεις να εχει 100hz ,οποτε θα απεκλεια την 4000
Ήμουνα πολύ philipsakias. Έτσι λοιπόν αγόρασα πρίν πέντε ώρες το μοντέλο 40Χ3500 μόνο 990 .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.