Δεν ξέρω άν είμαι υπερβολικός...

Το internet είναι γεμάτο από εμπόρους και εμπορεύματα.
Αυτό που θέλουμε από τους τοπικούς αντιπροσώπους είναι η τεχνική υποστήριξη των μηχανημάτων που διανέμουν στην Ελληνική αγορά.

Re: Απάντηση: Δεν ξέρω άν είμαι υπερβολικός...

Το internet είναι γεμάτο από εμπόρους και εμπορεύματα.
Αυτό που θέλουμε από τους τοπικούς αντιπροσώπους είναι η τεχνική υποστήριξη των μηχανημάτων που διανέμουν στην Ελληνική αγορά.

Αυτο ειναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ! Τουλαχιστον για εμας...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Δεν ξέρω άν είμαι υπερβολικός...

Αυτο ειναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ! Τουλαχιστον για εμας...

Σίγουρα αυτό πρέπει να είναι αυτονόητο για τους σωστούς επαγγελματίες αλλά υπάρχουν παραδείγματα (και ξέρω πολλά) απο αντιπροσώπους που ''ποιούν την νίσσαν'' στα δύσκολα ή ακόμα όταν κάποιος έχει φέρει για κάποιον λόγο μηχάνημα απο έξω και του παρουσιαστεί μια βλάβη έχουν αρνηθεί να το επισκευάσουν μετα πληρωμής φυσικά.
Άρα δυστηχώς στην Ελλάδα τα αυτονόητα δεν έχουν πάντα πρακτική εφαρμογή.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δεν ξέρω άν είμαι υπερβολικός...

Σίγουρα αυτό πρέπει να είναι αυτονόητο για τους σωστούς επαγγελματίες αλλά υπάρχουν παραδείγματα (και ξέρω πολλά) απο αντιπροσώπους που ''ποιούν την νίσσαν'' στα δύσκολα ή ακόμα όταν κάποιος έχει φέρει για κάποιον λόγο μηχάνημα απο έξω και του παρουσιαστεί μια βλάβη έχουν αρνηθεί να το επισκευάσουν μετα πληρωμής φυσικά.
Άρα δυστηχώς στην Ελλάδα τα αυτονόητα δεν έχουν πάντα πρακτική εφαρμογή.

Φυσικα δεν θα αμφισβητησω τα λεγομενα σας. Μεσα στην αγορα ειμαι και τα γνωριζω απο πρωτο χερι αυτα τα φαινομενα.