Δεν ξέρω τι θέλω... Συμβουλές;

Τα ηχεία τα παρέλαβα, αλλά η intesys ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Δεν ήρθε ο ενισχυτής, δεν είναι σίγουροι πότε θα έρθει, σίγουρα μετά τις 25/3. Αλλά δεν είναι και σίγουροι για το πότε... :mad:
Εγώ φταίω που πίστεψα ότι θα κάνει 10 μέρες, όταν τον *πλήρωνα* στις 20 Φεβρουαρίου...

πωπω ήττα... Αν τον είχες πάρει από Amazon, και πιο γρήγορα θα είχε έρθει, και πιο φτηνά θα τον είχες πληρώσει και πιθανόν να είχες και καλύτερη τελικά εγγύηση. Από την άλλη καταλαβαίνω και τις Ελληνικές αντιπροσωπείες. Είναι δύσκολο τέτοια μηχανήματα να τα έχουν στοκαρισμένα :(

Να καταλάβω να μην τα έχουν στοκαρισμένα, αλλά να θέλουν 50 και 60 μέρες να παραδώσουν πληρωμένα πράγματα είναι απαράδεκτο. Το χρονικό διάστημα είναι τεράστιο.
Και μάλιστα όταν πριν την αγορά είχαν πει 10 μέρες. Αν το ήξερα, φυσικά και θα είχα αγοράσει από το εξωτερικό.

Πάντως, νομίζω ότι με δουλεύουν λίγο. Η δική μου άποψη είναι ότι φυσικά και η αντιπροσωπεία δεν παρήγγειλε τον ενισχυτή όταν τον παρήγγειλα εγώ. Με την λογική ότι τώρα που πλήρωσε, ασ' τον να περιμένει...

Σε αυτό (την επιστροφή χρημάτων) σκεύτομαι ότι θα την πληρώσει και το κατάστημα (το οποίο δεν φταίει)...

Τα χρήματα τα έδωσες στην αντιπροσωπία ?

Αν τα έδωσες στο κατάστημα, το κατάστημα τα έδωσε στην αντιπροσωπία ?

μην στενοχωριέσαι... τυπικότατη περίπτωση.
δεν τους συμφέρει να ζητήσουν αποστολή ενός μόνο προϊόντος και περιμένουν να μαζευτούν μερικές παραγγελίες ακόμη. υπολόγιζαν λίγο λιγότερο (το κατεβάζουν και λίγο ακόμη για να είσαι ευχαριστημένος) αλλά με τέτοια αβεβαιότητα λίγοι ψωνίζουν, οπότε πάει παραπίσω.
φίλος περίμενε τον δικό του πάνω από 1 μήνα αλλά φρόντισαν να του δώσουν έναν του καταστήματος να ακούει στο μεσοδιάστημα.
εσύ δεν έχεις ανάγκη από κάτι τέτοιο αφού διαθέτεις έναν παλιό και έχεις και στρώσιμο ηχείων μπροστά σου. ας το αναλάβει ο μαθουσάλας και μέχρι να φέρει τη δουλειά του εις πέρας θα σου έρθει "πάνω στην ώρα".
μπράβο στην intersys για το timing! :-P

Τα χρήματα τα έδωσες στην αντιπροσωπία ?

Αν τα έδωσες στο κατάστημα, το κατάστημα τα έδωσε στην αντιπροσωπία ?

Μα φυσικά στο κατάστημα που έκανα την αγορά. Να πω στους "θεσμούς" να τσεκάρουν τις συναλλαγές μαζί με τα οικονομικά της χώρας; :flipout:
(Για να έχουν την παραγγελία στην Ιντερσις, μάλλον κάτι θα τσίμπησαν. Το πότε την έκανε το κατάστημα και πόσα τους έδωσε, δεν το ξέρω...)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

μην στενοχωριέσαι... τυπικότατη περίπτωση.
δεν τους συμφέρει να ζητήσουν αποστολή ενός μόνο προϊόντος και περιμένουν να μαζευτούν μερικές παραγγελίες ακόμη. υπολόγιζαν λίγο λιγότερο (το κατεβάζουν και λίγο ακόμη για να είσαι ευχαριστημένος) αλλά με τέτοια αβεβαιότητα λίγοι ψωνίζουν, οπότε πάει παραπίσω.
φίλος περίμενε τον δικό του πάνω από 1 μήνα αλλά φρόντισαν να του δώσουν έναν του καταστήματος να ακούει στο μεσοδιάστημα.
εσύ δεν έχεις ανάγκη από κάτι τέτοιο αφού διαθέτεις έναν παλιό και έχεις και στρώσιμο ηχείων μπροστά σου. ας το αναλάβει ο μαθουσάλας και μέχρι να φέρει τη δουλειά του εις πέρας θα σου έρθει "πάνω στην ώρα".
μπράβο στην intersys για το timing! :-P

Καλά, φαν του στρωσίματος δεν είμαι, αλλά επειδή κάποιοι άλλοι είναι, 3 μέρες τώρα έπαιζαν όλη μέρα. Δεν έστρωσαν ακόμα;;;;;;;; :flipout:
Από χαμηλά, μέχρι τον ενισχυτή τέρμα (για λίγο - δεν αντέχω τόση φασαρία).

Αλλά αφού δεν ήρθε χτες ο νέος ενισχυτής, πλέον δεν έχω και εγώ χρόνο. Θα λείπω μέχρι την Κυριακή των Βαΐων στο εξωτερικό... :bigcry:
Άσε που ξήλωσα όλες τις καλωδιώσεις με τις οπτικές, και πέρασα HDMI... Και για τον παλιό ενισχυτή, το HDMI είναι άγνωστη λέξη.
Άσε που δεν ξέρω αν τα οδηγεί και σωστά. Το μπάσο που μου λείπει είναι στο κεφάλι μου; :flipout:

Άμα βρει κανείς κανέναν LX88, ο δικός μου θα είναι. Ακόμα αγνοείται η τύχη του... :rip:

Υποτίθεται θα παραλάμβανα σήμερα, κάτι που φυσικά δεν έγινε. Πλέον μου λένε για τος 20 Απριλίου, για τον άλλο μήνα, και δεν συμμαζεύεται.

Τι άλλες προτάσεις υπάρχουν για ενισχυτή αντίστοιχης κλάσης;

πήρες τα χρήματά σου πίσω;

harman kardon, cambridge audio, arcam.

Νεότερα δεν υπάρχουν, έχουν περάσει πολλές προθεσμίες που θα παραλάμβανα, και πλέον η επόμενη είναι την "Παρασκευή".

Στο ενδιάμεσο χρησιμοποιώ τα ηχεία με ότι έχω (έναν pioneer AX5i ούτε και εγώ θυμάμαι πόσο χρονών είναι πλέον, δεν έχει HDMI).
Έπαιζα σήμερα με διάφορα βιντεάκια από το youtube, που έχουν ημίτονα διάφορων συχνοτήτων, από 20 Hz έως 20 kHz, μέσω SPDIF.
Δεν άκουσα τίποτα κάτω από τα 62Hz, και πάνω από τα 16kHz. Υποτίθεται τα ηχεία καλύπτουν από 40Hz έως 40kHz (+/- 3 db).
Και αναρωτιόμουν: είναι λάθος τα βιντεάκια, φταίει το pc, με δουλεύει η KEF, ή κουφάθηκα;

Όλα εξ' ίσου πιθανά... :flipout:

Το πάνω από 16KHz,οκ.
Το κάτω από 62Hz όμως...

Μήπως ο ενισχυτής έχει κάποια ρύθμιση εκεί;Μήπως τον συνδύαζες με κάποιο sub ή κάτι τέτοιο και έχεις κόψει τους κάτω από 60;

Γι' αυτό κοιτάς κάποιον με ισοστάθμιση στο sub. Από 2040 σε γιαμάχα και σε όσους pio έχουν MCACC pro.
Μπορείς πάντα βέβαια, να πληρώσεις για να έχεις τις χαρές του Audyssey pro, αλλά ποιος ασχολείται.
Μετά μένουν οι Anthem, με καλή ισοστάθμιση, αλλά εκεί παίζει μόνο ήχος, από ευκολίες είναι.... γκουχ.

Ή τραβάς ένα δικό σου δρόμο με Cambridge Audio, Arcam κλπ που δεν ασχολούνται με ισοστάθμιση στα σοβαρά και μένεις... Αγγλία. :-P

Δοκίμασε και με αυτό,να αποκλείσουμε τουλάχιστον τα του Youtube.

ΠΡΟΣΟΧΗ μόνο,χαμηλά οι εντάσεις κατά την διάρκεια...

Re: Απάντηση: Δεν ξέρω τι θέλω... Συμβουλές;

Το πάνω από 16KHz,οκ.
Το κάτω από 62Hz όμως...

Μήπως ο ενισχυτής έχει κάποια ρύθμιση εκεί;Μήπως τον συνδύαζες με κάποιο sub ή κάτι τέτοιο και έχεις κόψει τους κάτω από 60;

Γιατί πάνω από τα 16k είναι εντάξει;
(Δεν έχω ιδέα τι κάνει ο ενισχυτής. Που να βάζω composite στις μέρες μας, να δω το αρχαίο μενού...)

Δοκίμασε και με αυτό,να αποκλείσουμε τουλάχιστον τα του Youtube.

ΠΡΟΣΟΧΗ μόνο,χαμηλά οι εντάσεις κατά την διάρκεια...

Με ποιο;

Γι' αυτό κοιτάς κάποιον με ισοστάθμιση στο sub. Από 2040 σε γιαμάχα και σε όσους pio έχουν MCACC pro.
Μπορείς πάντα βέβαια, να πληρώσεις για να έχεις τις χαρές του Audyssey pro, αλλά ποιος ασχολείται.
Μετά μένουν οι Anthem, με καλή ισοστάθμιση, αλλά εκεί παίζει μόνο ήχος, από ευκολίες είναι.... γκουχ.

Ή τραβάς ένα δικό σου δρόμο με Cambridge Audio, Arcam κλπ που δεν ασχολούνται με ισοστάθμιση στα σοβαρά και μένεις... Αγγλία. :-P

Αυτό το audyssey είναι καλό; Διαβάζω αντικρουόμενες απόψεις (και στο εδώ φόρουμ).

Πανω απο 16 khz πρεπει να ακουγες μέχρι το λύκειο. Μετα παπαλα :)
Κάτω απο 60 μάλλον εχεις ακυρώσεις. Αν φέρεις τα ηχεία μια βόλτα στο χώρο θα δεις που σε κάποια φαση θα ακούγεται