DENON AVR-1910 (Ερωτήσεις - Προβλήματα - Reviews...)

ηρθαν και οι φωτογραφιες (συγνωμη για την ποιοτητα τους αλλα ποτε δεν τα πηγα καλα μαζι τους)
13dsc00616ufj
2pdsc00615ij
cbdsc00614oj
5adsc00613pj
αρχικα μπορεις να βαλεις βαση απ οτι υλικο θες αυτο που εβαλα εγω ειναι απο ενα ξυλο απο το ικεα που το ειχα κοψει για αλλη δουλεια μετα θα χρειαστουμε μια ντιζα την οποια την κοβουμε στο υψος του κορμου μας. επειδη μια εικονα= χιλιες λεξεις ιδου το αποτελεσμα

Δεν εμφανίζεται κάτι....Έστω κι αν κλίκαρα τις φωτο..

Μάλλον δεν έχεις βάλει κενά ανάμεσα στα url...

Έχει βάλει img tag αντι για url tag, το ίδιο λάθος που κάνω κι εγώ συνήθως! :P
Δοκίμασε με δεξί κλικ πάνω στον σύνδεσμο -> Άνοιγμα δεσμού σε νέο παράθυρο / νέα καρτέλα.

ηρθαν και οι φωτογραφιες (συγνωμη για την ποιοτητα τους αλλα ποτε δεν τα πηγα καλα μαζι τους)
13dsc00616ufj
2pdsc00615ij
cbdsc00614oj
5adsc00613pj
αρχικα μπορεις να βαλεις βαση απ οτι υλικο θες αυτο που εβαλα εγω ειναι απο ενα ξυλο απο το ικεα που το ειχα κοψει για αλλη δουλεια μετα θα χρειαστουμε μια ντιζα την οποια την κοβουμε στο υψος του κορμου μας. επειδη μια εικονα= χιλιες λεξεις ιδου το αποτελεσμα

http://yfrog.com/13dsc00616ufj
http://yfrog.com/2pdsc00615ij
http://yfrog.com/cbdsc00614oj
http://yfrog.com/5adsc00613pj

Το κανα για σενα και για να φαινονται

παιδια σορρυ για την παρεμβαση αλλα ρωταω εσας επειδη ψηνομαι για τον 1911 π βγαινει σε λιγο και επειδη φανταζομαι θα ειναι αναλογος του 1910 + καποια εξτρα βεβαια ηθελα να ρωτησω αν γενικα ειστε ικανοποιημενοι και με τι ηχεια τον ταιριαξατε καλα (watt κτλ)
επισης αν εχετε αποψη σε σχεση με τον pioneer 919 h 1019 τι λεει αν εχει κανεις ακουσει και τους 2

παιδια σορρυ για την παρεμβαση αλλα ρωταω εσας επειδη ψηνομαι για τον 1911 π βγαινει σε λιγο και επειδη φανταζομαι θα ειναι αναλογος του 1910 + καποια εξτρα βεβαια ηθελα να ρωτησω αν γενικα ειστε ικανοποιημενοι και με τι ηχεια τον ταιριαξατε καλα (watt κτλ)
επισης αν εχετε αποψη σε σχεση με τον pioneer 919 h 1019 τι λεει αν εχει κανεις ακουσει και τους 2

Εγώ τον ταίριασσα με τα Roister ΗΤ-4000 5.1 που είναι (ονομαστικά) 100W έκαστο και είμαι αρκετά ικανοποιημένος για χρήση home cinema. Βέβαια το συγκεκριμένο set-up είναι εισαγωγικό, αλλά υπάρχουν και συμφορουμίτες που έχουν συνδέσει και ποιο απαιτητικά ηχεία.

Δυστηχώς δεν έχω ακούσει όυτε τον 1911 αλλά ούτε και τους αντίστοιχους της Pioneer....

Σχετικά με το μπλε λαμπάκι του HD audio: ότι ισχύει στον 1910 ισχύει και στον 1610?
Αν ναί έχει δει κανείς το μπλε λαμπάκι σε ταινία που παίζει από media player (mkv ή m2ts) ή μόνο από BD είναι εφικτό?
Προσωπικά έχω τον AVR-1610 και το EGREAT EG-R1 αλλά μπλε λαμπάκι δεν έχω δει! Έχω παίξει κάποια από τα προαναφερόμενα αρχεία που έλεγαν ότι έχουν HD ήχο αλλά το καλύτερο που έχω δει στον 1610 είναι η ένδειξη DTS και Dolby Digital. Όχι DTS-HD MA κτλ.
(έχω δοκιμάσει σύνδεση και με HDMI 1.3 και με optical cable)

Αν ο media player σου δεν κάνει bitstream δεν πρόκειται να το δεις.

Με optical να ξέρεις ότι δεν έχεις την δυνατότητα για κάτι τέτοιο.
ΜΟΝΟ με HDMI και ΜΟΝΟ αν ο player σου μπορεί να κάνει bitstream

Σχετικά με το μπλε λαμπάκι του HD audio: ότι ισχύει στον 1910 ισχύει και στον 1610?
Αν ναί έχει δει κανείς το μπλε λαμπάκι σε ταινία που παίζει από media player (mkv ή m2ts) ή μόνο από BD είναι εφικτό?
Προσωπικά έχω τον AVR-1610 και το EGREAT EG-R1 αλλά μπλε λαμπάκι δεν έχω δει! Έχω παίξει κάποια από τα προαναφερόμενα αρχεία που έλεγαν ότι έχουν HD ήχο αλλά το καλύτερο που έχω δει στον 1610 είναι η ένδειξη DTS και Dolby Digital. Όχι DTS-HD MA κτλ.
(έχω δοκιμάσει σύνδεση και με HDMI 1.3 και με optical cable)

Yποτίθεται ότι το EGREAT EG-R1 με σύνδεση HDMI μπορεί να δώσει στον ενισχυτή ήχο dts HD-MA κατά την αναπαραγωγή αρχείων m2ts ή BD-ISO.

Denon-AVR1910.jpg

Μπορεί κάποιος να μου πει πως θα συνδεσω τα 5:1 σε αυτόν τον ενισχυτή? Έχει 2 πεδία για front και surround. Σε ποιό από τα 2 θα κάνω τις συνδέσεις? Επίσης, είδα ότι ότα ανεβάζω την ένταση, κλείνει ο ενισχυτής. Αυτό σημαίνει ότι κάποια σύνδεση δεν έγινε σωστά ε?Βοηθήστε κάποιον όχι πολύ σχετικό.

Επίσης, τα C5 της KEF έχουν 4 συνδέσεις από πίσω. Σε σύστημα με 5:1 που πρέπει να βάλω τα καλώδια?

Απάντηση: Re: DENON AVR-1910 (Ερωτήσεις - Προβλήματα - Reviews...)

Επίσης, τα C5 της KEF έχουν 4 συνδέσεις από πίσω. Σε σύστημα με 5:1 που πρέπει να βάλω τα καλώδια?

Τα ηχεία που έχεις δέχονται διενίσχυση.Για αυτό έχουν 4 συνδέσεις. Σύνδεσε μόνο τις δύο κάτω με τον ενισχυτή και θα είσαι οκ

Denon-AVR1910.jpg

Μπορεί κάποιος να μου πει πως θα συνδεσω τα 5:1 σε αυτόν τον ενισχυτή? Έχει 2 πεδία για front και surround. Σε ποιό από τα 2 θα κάνω τις συνδέσεις? Επίσης, είδα ότι ότα ανεβάζω την ένταση, κλείνει ο ενισχυτής. Αυτό σημαίνει ότι κάποια σύνδεση δεν έγινε σωστά ε?Βοηθήστε κάποιον όχι πολύ σχετικό.

Τα 5.1 ηχεία που έχεις θα τα συνδέσεις στις υποδοχες που είναι γκριζαρισμένες στο δεξιο τμήμα της φωτογραφίας κάτω από τις λέξεις front για τα μπροστινά, center για το κεντρικό και surround για τα πίσω ηχεία.

Κάνε αυτά και αν θές μιλάμε και για τις υπόλοιπες 4 θέσεις ηχείων!

-bye--bye-

Ο λόγος που όταν ανεβάσω λίγο την ένταση, ο ενισχυτης κλείνει, ποιός είναι?Τι δεν έχω κάνει σωστά?Έχω κάνει μια εντελως αρχική σύνδεση ίσα ίσα να τον δω σε λειτουργία. Στα C5 συνέδεσα τις 2 πάνω και όχι τις 2 κάτω.

Ο λόγος που όταν ανεβάσω λίγο την ένταση, ο ενισχυτης κλείνει, ποιός είναι?Τι δεν έχω κάνει σωστά?Έχω κάνει μια εντελως αρχική σύνδεση ίσα ίσα να τον δω σε λειτουργία. Στα C5 συνέδεσα τις 2 πάνω και όχι τις 2 κάτω.

Δεν πειράζει. Το ίδιο πράγμα είναι. Τί πάνω τί κάτω. Πιθανός θα μπάινει το σύστημα ασφαλείας λόγω υπερφόρτωσης. Μήπως βραχυκυκλώνει το καλώδιο πουθενά;;

Ναι.Το σύστημα ασφαλείας είναι.Αλλά γιατι?Τι σόι βραχυκύκλωμα είναι αυτό?Μια ακόμη ερώτηση: Κάποια καλώδια που δεν είναι μαύρο-κόκκινο, αλλά έχουν κοινό χρώμα, έχει σημασία ποιό θα μπει στη μαύρη και ποιο στη κόκκινη υποδοχή? Αυτό που φρόντισα είναι να βάζω στη μαύρη υποδοχή αυτό που έχει τα γράμματα επάνω. Έκανα σωστά?

Ναι.Το σύστημα ασφαλείας είναι.Αλλά γιατι?Τι σόι βραχυκύκλωμα είναι αυτό?Μια ακόμη ερώτηση: Κάποια καλώδια που δεν είναι μαύρο-κόκκινο, αλλά έχουν κοινό χρώμα, έχει σημασία ποιό θα μπει στη μαύρη και ποιο στη κόκκινη υποδοχή? Αυτό που φρόντισα είναι να βάζω στη μαύρη υποδοχή αυτό που έχει τα γράμματα επάνω. Έκανα σωστά?

Τα καλώδια από κατασκευαστές που σέβονται το όομά τους είναι χρωματισμένα με μαύρο κόκκινο ή έναν οποιδήποτε συνδιασμό χρωμάτων έτσι ώστε να μην μπερδεύονται τα L-R κατα τις συνδέσεις ηχείων και ενισχυτή.

Τώρα αν δεν έχει δυο χρώματα δεν έγινε και τίποτα. Αρκεί κατα την σύνδεση να μην μπερδεύεις τα L-R του ηχειου με τα L-R του ενισχυτή. Μηπως έχεις κάνει κάτι τέτοιο;;:hmmmm:

Όχι.Απλά τασ καλώδια που πήρα είναι πολύ καλά (7 ευρώ/μέτρο) και είναι ίδιου χρώματος. Ο τρόπος για να ορίσεις ποιό θα είναι το μαύρο και ποιο το κόκκινο είναι τα γράμματα που έχει το ένα επάνω του.Αυτό με τα γράμματα, το ονομάζεις μάυρο και το άλλο, χωρίς τα γράμματα, κόκκινο. Με δεδομένο αυτό, τα έχω συνδέσει σωστά.