Φίλε Μάκη απλά δν υπάρχεις!.. Νόμιζα οτι ήμουν εγώ ενθουσιώδης και παρορμητικός αλλα πρέπει να παραδεχτώ οτι έχεις θέσει καινούρια στάνταρντ.. :adore:![]()
Είμαι εδώ αν θέλετε να κάνουμε μια συγκριτική δοκιμή σε dac μέχρι 1500 ευρώ.
Δωσε μας ενα παραδειγμα ποιο ντακ ακουσες αξιας 1500 που το εσκιζε το denon γιατι αν ρωτησεις εμενα π.χ εχω εντελως διαφορετικη αποψη για τα προιοντα της.
Οκ ααλλα ετσι μιλαμε για το προσωπικο σσου γουστο που και κανενα δεν ενδιαφερει,Φίλε μου δεν θα μπω σε αυτό το κλιπακι ...γιατί αν αναφέρω εδώ στο forum ονόματα θα γίνει χαμός ...Δεν έχω ακούσει μόνο dac 1500 ευρώ αλλά και τον 3000 και τον 400 ευρώ και τον 350 ευρώ...Προσωπικά δεν θέλω το dac να είναι χειρουργικό και να ξυρίζει ...Πιστεύω να είμαι σαφής.
Έχω μιλήσει για προϊόν που έχω στην κατοχή μου που δεν μου αρέσει και από ότι φαίνεται άλλου το πας το πράγμα...Να αφαιρέσεις το κύρος που έχω σαν άνθρωπος ....Για να εξυπηρετησεις κάποιους ...Αλήθεια εσύ προσωπικά δεν έχεις πενεψει προϊόν που έχεις στην κατοχή σου που σου αρέσει?Και από ότι βλέπεις δεν έχω ανεβάσει ούτε ένα review στο forum, αν και υπάρχουν και άλλα με καλύτερες κριτικές από αυτά που έχουν ανεβάσει οι φίλοι μας ...Γιατί πάρα πολύ άπλα δεν ασχολούμαι με review ,τα αγνοώ,Εμπιστεύομαι τα δικά μου αυτιά,προσωπικά, για το πως πρέπει να ακούγεται ένα μηχάνημα έχω μιλήσει ξεκάθαρα για αυτό.Από όλα αυτά ένα πράγμα μου έχει μείνει...Περα το πως ακούγεται... Πήγανε και βάλανε την USB πλακέτα του 2020 dcd αξίας 2000 ευρώ σε ένα dac τον 350 ευρώ που κατά με είναι κίνηση ματ !Όχι Μάκη, δεν είσαι σαφής, μιλάς με γενικότητες, δεν έχεις αναφέρει προϊόντα εκτός του Musical FIdelity M1 (και σου έχω απαντήσει επαυτού), και συνεχίζεις να παινεύεις τα προϊόντα που έχεις.
Όπως τοποθετήθηκε και ο διαχειριστής έχουμε καταλάβει ότι έχεις ενθουσιαστεί και σου αρέσουν αυτά που σου αρέσουν.
Από ένα σημείο όμως και πέρα, (το έχεις ήδη φτάσει αυτό το σημείο...) με το να επαναλαμβάνεσαι δεν προσθέτει πληροφορία για τα προϊόντα και αφαιρεί κύρος από τα γραφόμενα σου, τόσο επί του παρόντος όσο και μελλοντικά.
Πήγανε και βάλανε την USB πλακέτα του 2020 dcd αξίας 2000 ευρώ σε ένα dac τον 350 ευρώ που κατά με είναι κίνηση ματ !
Γιατί φίλε μου την μουσική,άκουσμα,δεν την αντιλαμβανεται ο καθένας όπως του αρέσει ...Και επειδή ξέρω τη παίζει με τα dac...Ζήτησα από το αγαπητό forum dac που έχει ο καθένας στην κατοχή του μέχρι 1500 ευρώ να τα βάλουμε να παίξουμε μαζί.Και εγώ πιστεύω να έγινα σαφής.Οκ ααλλα ετσι μιλαμε για το προσωπικο σσου γουστο που και κανενα δεν ενδιαφερει,
Αλλο να λες αυτο και αλλο να λες οτι σκιζει μεχρι τα 1500,εδω προσπαθουμε να βαζουμε καποια αντικειμενικα κριτιρια οσο ειναι δυνατον,γιατι ειναι φορουμ και ο τριτος που διαβαζει και μπορει να μην εχει εμπειρια σε αυτα να κανει λαθος αγορα.
Πιστευω ειμαι και γω σαφης.
Και ολα αυτα εχουν να κανουν και με τα υπολοιπα συνοδα που τα ακουσες.
Τεσπα,δεν επανερχομαι εκτος και αν διαβασω κι αλλες υπερβολες.
Το αν καλύτερη ....Θέλει πολύ συζήτηση ...Η denon χρησιμοποιεί το δικός ιδιόκτητο al 32 για αυτό και μπορεί να παίζει με τις τιμές ...Τι εννοεις με αυτο,με το πλακετα,
Η καλυτερη και πιο αξιοπιστη λυση που χρησιμοποιουν ολοι οι κατασκευαστες ειναι το ασυγχρονο xmos που κοστιζει γυρω στο κατοσταρικο αν δεν κανω λαθος και αυτο εννοεις.
Έχω μιλήσει για προϊόν που έχω στην κατοχή μου που δεν μου αρέσει και από ότι φαίνεται άλλου το πας το πράγμα...Να αφαιρέσεις το κύρος που έχω σαν άνθρωπος ....Για να εξυπηρετησεις κάποιους ...Αλήθεια εσύ προσωπικά δεν έχεις πενεψει προϊόν που έχεις στην κατοχή σου που σου αρέσει?Και από ότι βλέπεις δεν έχω ανεβάσει ούτε ένα review στο forum, αν και υπάρχουν και άλλα με καλύτερες κριτικές από αυτά που έχουν ανεβάσει οι φίλοι μας ...Γιατί πάρα πολύ άπλα δεν ασχολούμαι με review ,τα αγνοώ,Εμπιστεύομαι τα δικά μου αυτιά,προσωπικά, για το πως πρέπει να ακούγεται ένα μηχάνημα έχω μιλήσει ξεκάθαρα για αυτό.Από όλα αυτά ένα πράγμα μου έχει μείνει...Περα το πως ακούγεται... Πήγανε και βάλανε την USB πλακέτα του 2020 dcd αξίας 2000 ευρώ σε ένα dac τον 350 ευρώ που κατά με είναι κίνηση ματ !
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.