Αυτό φυσικά συνάδει ακόμη και με τις ιδιαιτερότητες της φωνής του κάθε κάθε ερμηνευτή
Αυτό που χαρακτηρίζει πολλές ,πάρα πολλές γυναικείες ερμηνείες ονομλάζεται 'παρήχηση' που αφορά το σύμφωνο ς σαν τελικό ή σ οποοδήποτε τμήμα της συλλαβής.(αν το λέω σωστά).
Και επειδή ήταν το είδος που αγαπούσα κάποιες εποχές,μάζευα διάφορες φωνές όπως πολλοί απ όσο ξέρω ,που ακόμα σε πλατφόρμες όπως το spotify έτσι έχει προσδιοριστεί.
Που ν αρχίσεις και που να τελιώσεις.εκατοντάδες φωνές από κάθε χώρα με λίγη ποπ ή λατιν ή ροκ ή ψυχεδαιλική διάθεση...είχαν λίγο πολύ,ΚΟΙΝΟ αυτό το ΗΧΗΤΙΚΟ χαρακτηριστό.
Εκατοντάδες πραγματικά...δεν θέλω να ξεκινήσω,θα πάρει πολλές σελίδες αν βάλουμ και βίντεο.
Δεν γίνεται να μην αναπαραχθεί και ν ακουστεί έντονα από σημερινά ηχεία.
Απ την Πορτογαλλική σκηνή από πιτσιρία η Ana Moura σε σύστημα με πηγή cd 12.500 ευρώ,ολοκληρωμένο Α' ειδική παραγγελία πανάκριβος και ηχεία των 24.000
άλλαζε θέση ,κλίση,αλλά το 'ς' από αναφοράς κόπια ..προβλημάτιζε..
Φισικά με μια φωνάρα leader των Coop με σόλο καριέρα και κάθε live προπωλημένα τα πάντα,αγαπημένη φωνή Ann Brun
έχω ξαναπεί,όπως έχω πει και την απόφαση των τεχνικών σε συναυλία στη Στογχόλμη που ζει ν αφήσει τα φίλτρα ...
Άκουσε το με ακουστικά ...
Άκουσε το Big in Japan Μάκη και πες μου πως θα μετριάσει αυτό το 'πράμα' ένα phono?