Denon & Marantz AV Receivers 2019-2020

Μπες στην διεύθυνση κάνοντας κλικ παρακάτω, και έπειτα πάτα στο keyboard Ctrl + F5.

https://etyt.gr/marantz-4-years-warranty/

To σκέφτηκα πριν μου το πεις, ΤΖΙΦΟΣ!!!!!

Ρε παιδιά για σιγουρευτείτε, μήπως βλέπετε την επέκταση που λέει για 1 Απριλίου έως 31 Ιουνίου; Κι άμα συμπληρώσω δηλαδή αυτή πειράζει; Ακόμα δεν έχω παραλάβει αλλά των φρονίμων τα παιδιά...

Εν τω μεταξύ έκανα το άλλο, άνοιξα τον ίδιο σύνδεσμο απ το κινητό και μου γράφει το ίδιο πράγμα, ότι η σελίδα δεν υπάρχει και κάτι πήγε στραβά, πως διάολο σας ανοίγει εσάς;

Last edited:
Βρε σεις, τόση ώρα μίλαγα με το support της ΕΤΥΤ κι όντως έχουν πρόβλημα και δεν την βλέπω τη σελίδα, ούτε αυτοί μπορούσαν να τη δουν, θα το κοιτάξουν αύριο λέει να το φτιάξουν, πήγα να τρελλαθώ.

Απάντηση: Re: Denon & Marantz AV Receivers 2019-2020

Βρε σεις, τόση ώρα μίλαγα με το support της ΕΤΥΤ κι όντως έχουν πρόβλημα και δεν την βλέπω τη σελίδα, θα το κοιτάξουν αύριο λέει να το φτιάξουν, θα με τρελλάνετε!!

Σε βρήκαν μικρό και σε κοροιδεύουν :smash:

Εν τω μεταξύ δεν έχω παραλάβει, παρήγγειλα τον 7013 και πρέπει να περιμένω 10-15 μέρες, ο Αι Βασίλης βλέπω να μου το φέρνει.

Μια χαρά την εμφανίζει εμένα.

Βγάλτε τους σάπιους DNS των provider σας σε επίπεδο router και δείτε το φώς το αληθινό!

ΥΓ: Εμείς δλδ κύριοι της ETYT στο πηγάδι κατουρήσαμε?
Καμία επέκταση για μας τους "άτυχους" που ψωνίσαμε ενα μήνα πρίν?

Μια χαρά την εμφανίζει εμένα.

Βγάλτε τους σάπιους DNS των provider σας σε επίπεδο router και δείτε το φώς το αληθινό!

ΥΓ: Εμείς δλδ κύριοι της ETYT στο πηγάδι κατουρήσαμε?
Καμία επέκταση για μας τους "άτυχους" που ψωνίσαμε ενα μήνα πρίν?

Μιχάλη τι εννοείς αυτό με το DNS είναι κάτι που μπορώ να κάνω εγώ;

Ναι βέβαια https://www.google.com/search?q=change+dns+to+cloudflare

Και οι σελίδες δεν θα κολλάνε σε πιθανό ip change και επίσης δεν θα τρώτε "μαύρο" σε σελίδες "απαγορευμένες" απο τους providers.

Δεν ειναι ανγκαιο να είναι σε επίπεδο router, ξεκινά με το PC ή το Laptop σου και αργότερα αν θες το κάνεις για καλύτερη ευκολία.

Ναι βέβαια https://www.google.com/search?q=change+dns+to+cloudflare

Και οι σελίδες δεν θα κολλάνε σε πιθανό ip change και επίσης δεν θα τρώτε "μαύρο" σε σελίδες "απαγορευμένες" απο τους providers.

Δεν ειναι ανγκαιο να είναι σε επίπεδο router, ξεκινά με το PC ή το Laptop σου και αργότερα αν θες το κάνεις για καλύτερη ευκολία.

Δεν καταλαβαίνω γρι, όταν με το καλό περάσεις απ το σπίτι θα το φτιάξεις εσύ.
Οσο για την εγγύηση για μένα μίλα με την ΕΤΥΤ, πιστεύω δεν θα αρνηθούν.

Το έχει και στα κυλιόμενα banner πρώτο-πρώτο

https://etyt.gr/brands/marantz-2/

Στον παραπάνω σύνδεσμο αν σκρολάρετε λίγο προς τα κάτω έχει και τα επίσημα σημεία πώλησης από τα οποία ισχύει η εγγύηση εάν αγοράσετε μέχρι 31/12.

Εγώ τις βλέπω όλες τις σελίδες κανονικά από το PC και το smartphone.

Re: Denon & Marantz AV Receivers 2019-2020

Τους είχα στείλει Κώστα μέσω της φόρμας για την καλοκαιρινή προσφορά που την είχαν ακόμα ανοικτή, μήπως και την δεχοντουσαν.

Μου απάντησαν ότι είμαι εκπρόθεσμος και ότι η προσφορά ήταν για το καλοκαίρι.

Δεν πειράζει, έχε χαρη που η τιμή ήταν καλή, ειδάλλως δεν θα εμπλεκα ξανά με τον "ομιλο" που έχει etyt, service one, globiled, globitell, danour

;)

Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk

Το έχει και στα κυλιόμενα banner πρώτο-πρώτο

https://etyt.gr/brands/marantz-2/

Στον παραπάνω σύνδεσμο αν σκρολάρετε λίγο προς τα κάτω έχει και τα επίσημα σημεία πώλησης από τα οποία ισχύει η εγγύηση εάν αγοράσετε μέχρι 31/12.

Εγώ τις βλέπω όλες τις σελίδες κανονικά από το PC και το smartphone.

Λεωνίδα επιμένει να μη μου φαίνεται και σου λέω με την τεχνική υποστήριξη που μίλησα το διαπίστωσε κι αυτή και είπε θα κοιτάξει να το διορθώσει αύριο, δεν είμαι δηλαδή ο μόνος.

Από αύριο αν όχι και από σήμερα θα παίζει το bannerάκι και στα e-shop των καταστημάτων του επίσημου δικτύου πώλησης. Αυτά μπορώ να πω ως πληροφορίες μέχρι τώρα.

Από αύριο αν όχι και από σήμερα θα παίζει το bannerάκι και στα e-shop των καταστημάτων του επίσημου δικτύου πώλησης. Αυτά μπορώ να πω ως πληροφορίες μέχρι τώρα.

Σε τρία - τέσσερα που μπήκα όντως ισχύει αυτό που λες αλλά πάλι η ανακατεύθυνση δε μου το δείχνει στην ΕΤΥΤ, δεν ξέρω τι έχουν κάνει πραγματικά, ελπίζω να το φτιάξουν. Οπως και να χει η τεχνική υποστήριξη μου είπε ότι ακόμα κι αν δεν λυθεί μ αυτόν τον τρόπο πάλι δεν τη χάνω την εγγύηση, δεν ξέρω πως, θα δούμε τι θα γίνει, ε ρε κάτι κουφά.

Απάντηση: Re: Denon & Marantz AV Receivers 2019-2020

Δεν καταλαβαίνω γρι, όταν με το καλό περάσεις απ το σπίτι θα το φτιάξεις εσύ.
Οσο για την εγγύηση για μένα μίλα με την ΕΤΥΤ, πιστεύω δεν θα αρνηθούν.

Ακολούθησε το video για να αλλάξεις DNS και θα σου λυθεί το πρόβλημα, απλά και όμορφα, Πρόσεξε όμως στο 1,08 και δες τι γράφει στην οθόνη και όχι αυτό που δείχνει στην επισήμανση γιατί είναι λάθος.
https://www.youtube.com/watch?v=IavRkSbOGAw&t=31s

Μου στειλαν μυνημα απ την υποστηριξη οτι ειναι οκ κι οντως ισχυει.

Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι, απλά θέλει να σκανάρεις την απόδειξη αγοράς και να την κάνεις upload στο σύνδεσμο μαζί με τα στοιχεία που ζητά (S/N κλπ).

Ωραίο δωράκι τα 4 χρόνια εγγύησης πάντως. Ξενοιάζεις... .
Και αυτοί που έκαναν αγορά στις 2/12/19 ένα από τα παραπάνω μοντέλα.......... κερδίζουν "Όσκαρ ατυχίας";

Έτσι είναι οι προσφορές. Δεν είναι για πάντα και δεν ξέρεις πότε βγαίνουν.

Το ίδιο θα μπορούσε να πει και κάποιος με αγορά τη 1/12, την 30/11 ή την 1/1 του '20 κ.ο.κ. Δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση.

O avr-2600 είναι ο αντίστοιχος του SR-5014? Ρωτάω γιατί από watt είναι πολύ κοντά, 7 Χ 90 ο 2600, 7 Χ 100 ο 5014 και οι δυνατότητες τους είναι περίπου ίδιες. Ο avr-3600 από την άλλη είναι 9.2. Ρωτάω γιατί ενώ θα ήθελα ο 5014 να αντικαθαστήσει τον 15ετίας 5004 μου, η διαφορά στην τιμή με τον 2600 είναι τεράστια, μήπως βολευόμουν με αυτόν.

Ίσως δεν είναι το κατάλληλο νήμα για να ρωτήσω, αλλά αφού μιλάμε για d/m θα το κάνω.
Έχω τον sr 7012 και προσπαθώ χωρίς επιτυχία να παίξω wav αρχεία.
Στο μανιουαλ λέει ότι υποστηρίζει wav αρχεία, αλλά εμένα μου βγάζει μήνυμα για τύπο αρχείου που δεν μπορεί να αναπαραχθεί.
Κάποια ιδέα;