Denon pma 1510ae - pma1520ae

Καλά στα είπε,αλλά απ'ότι καταλαβαίνω δεν σ'ενδιαφέρει και τόσο η ποιότητα αλλά η ποσότητα
Άρα όπως σου προτάθηκε,προσθέτεις ένα sub,αλλάζεις και τον ενισχυτή και είσαι μια χαρά

οχι οχι, η ποιοτητα με ενδιαφερει πρωτα πρωτα, απλα θελω και ενταση , ενταση που να διαρκει ωρες χωρις να φοβαμαι τυχων ζημιες...

Την μουσική την ακούμε γιατί μας αρέσει και την ακούμε οπως μας αρέσει. Απλά ειναι χαζό να πετάμε λεφτά. Πάρε έναν καλό ενισχυτή οπως αυτοί που πρότεινες κ αν θέλεις κι άλλη ένταση ή χαμηλές συχνότητες, κοπάνα κ ένα sub ή πάρε καλύτερα ηχεία με μεγάλα woofer. Απλα πρόσεξε γιατί τα μεγάλα woofer θέλουν χώρο να αναπνεύσουν, αλλιώς θα αναγκαστείς να τα "κόψεις".

μπααα... denon... και αν, αν παρω sub ,dali θα ειναι..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

βλεπω το manual απο τον 1510 κ βλεπω πως μπορω να εχω τον 700 σαν preamp, κουλο δε θα ειναι?
το sub βαζω στο pre out ,μιας που εχει ενισχυτη δικο του το sub σωστα?

ε γιαυτο σκεφτομαι τα opticon 8 george, μεγαλυτερα woofer..

κ οχι μονο..

Μόλις,παραλάβεις τον 1510, βγάλε μια αγγελία σ αυτό το forum κ πούλα τον 700ae, κάπου στα μισά απ όσο τον αγόρασες αν ειναι σε καλή κατασταση θα έλεγα εγώ, αλλα το βλέπεις. Το sub στο preout αν δεν κανω λάθος.

οι vincent ενισχυτες ειναι καλοι?
κινεζικοι..
βλεπω τον vincent sv-226 mkll .. (εχει κ loud)

η να κανω κατι τετεοιο?

http://www.njuskalo.hr/hi-fi-komponente/vincent-31-vincent-sp-331-oglas-14030813

να επαιρνα δηλαδη τα VINCENT SA-31 + VINCENT SP-331??

Εμμονή με το loudness
Αν δεν ακούσεις μην πάρεις,ό,τι αρέσει σε μένα ,σε μας,δεν σημαίνει εξ'ορισμού ότι θ'αρέσει και σε σένα

ναι φιλε leo ,σιγουρα, αυτο ενοειται...
ειναι αξιοπιστοι οι vincent τουλαχιστον?
ξερουμε κατι απο την πορεια τους ως τωρα?

τι να πω...?
οσα κομματια κ αν ακουσα, απο οποιοδηποτε ειδος,
βγαζοντας το loudness και ανεβαζοντας μπασα απο ενισχυτη κ foobar ,παλι το αποτελεσμα δεν ηταν απλα χαλια, ηταν τοσο αποκαρδιοτικο που λεω πως θα παρω ενισχυτη χωρις loud εστω κ δυνατοτερο?
χωρις να τον ακουσω θα ειναι ρισκο...που τετοια πολυτελεια ομως?
ακουσα το Creep And Crawl απο Eazy E (oxι οτι ειμαι φαν) χωρις το loud κ ηταν ΞΕΝΕΡΑ...με το loud ετροιζε η πολυθρονα , με την καλη ενοια, ολα κλοτσουσαν... αλλα παλι χωρις την επιθυμητη ενταση...
τι θα κανω δε ξερω..

Μπορείς να πάρεις και ενισχυτή και vega! ;-)

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

αν έχεις τη δυνατότητα να δώσεις χρήματα μην το ρισκάρεις τότε, πάρε ένα ικανό ολοκληρωμένο εν/τη ή προ/τελ. , σίγουρα θα ακούς καλύτερα από τα μοντέλα που σκέφτεσαι να αγοράσεις .....οι vincent σε γενικές γραμμές καλοί αλλά έχουν κάπως πλαδαρά χαμηλά .Να έχεις όμως υπόψη σου οτι με τα ηχεία σου οι Nad εν/τες τα πάνε περίφημα' αποδείξεις' υπάρχουν στο διαδίκτυο πολλές πχ nad c355ΒΕΕ ή o c356BEE ολοκληρωμένος στα 900 ευρο .

Ο leo μου προτεινε απτην αρχη Nad,δεν εχω προβλημα,μονο yamaha δε παιρνω με τιποτα.
ο c356BEE ειναι 2χ80 στα 8ohm ..
Στα 4 ohm? 80 βλεπω κ εκει.. Μηπως κατι δε καταλαβα;
ειναι κ ασχημος αλλα δε με νοιαζει..
αρκετες φορες εχω δει το ζευγαρι dali+nad..

Επειδη καταλαβαινω οτι σας τα ψιλοεπρειξα θαθελα απλα λιγο να με καταλαβαιτε, κ ειναι πολυ απλο, θελω να παιζει γεματα,εφοσον τα ηχεια μου μπορουν κ βγαζουν αυτο το γδουπο,το γαργαλιτο στο στομαχι,
το φοβερο ωραιο κ γλυκο μπασο μιας reggae μπαντας η dub μουσικης οπως το reverse απο kaly live dub, αρα θα μπορουν να το βγαλουν κ με αλλον ενισχυτη, εχει δεν εχει loud..

Ο ασχημος c356BEE ειναι καλος στα χαμηλα;
ακουστε κ το κομματι ισως βοηθησει

Απάντηση: Re: Denon pma 1510ae - pma1520ae

Ο leo μου προτεινε απτην αρχη Nad,δεν εχω προβλημα,μονο yamaha δε παιρνω με τιποτα.
ο c356BEE ειναι 2χ80 στα 8ohm ..
Στα 4 ohm? 80 βλεπω κ εκει.. Μηπως κατι δε καταλαβα;
ειναι κ ασχημος αλλα δε με νοιαζει..
αρκετες φορες εχω δει το ζευγαρι dali+nad..

Επειδη καταλαβαινω οτι σας τα ψιλοεπρειξα θαθελα απλα λιγο να με καταλαβαιτε, κ ειναι πολυ απλο, θελω να παιζει γεματα,εφοσον τα ηχεια μου μπορουν κ βγαζουν αυτο το γδουπο,το γαργαλιτο στο στομαχι,
το φοβερο ωραιο κ γλυκο μπασο μιας reggae μπαντας η dub μουσικης οπως το reverse απο kaly live dub, αρα θα μπορουν να το βγαλουν κ με αλλον ενισχυτη, εχει δεν εχει loud..

Ο ασχημος c356BEE ειναι καλος στα χαμηλα;
ακουστε κ το κομματι ισως βοηθησει

Nad και Dali είναι τέλειος συνδυασμός.
Το χαμηλό και η μουντάδα του nad σε συνδυασμό με την φωτεινότητα του dali.....
Ααα δεν μας τα έπρηξες καθόλου,χαρά μας να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε
To loud έχει νόημα και πρακτική σε χαμηλές στάθμες,οπότε δεν σου χρειάζεται...άκουσε έναν Nad και θα με θυμηθείς.

Last edited: