Denon pma 1510ae - pma1520ae

ika στο#19 μου ειχες πει να προσεξω

(Την στάθμη εξόδου από τον DENON και την ευαισθησία εισόδου του τελικού.) με αυτον που προτεινεις ειμαστε καλα?

η Adcom ειναι ενταξει σαν εταιρεια?ποιοτητα?

ο ηχος ειπαμε επιρεαζεται απο τον προενισχυτη, ο τελικος δηνει μονο τη δυναμη σωστα?

Από όσα ξέρω είναι πολύ αξιόπιστα μηχανήματα. Έχω ακούσει τον παλιότερο 555 με Acoustic Energy Aelite-3 και ο ήχος ήταν πολύ καλός, αλλά είχε τον δικό του προ. Μην αγοράσεις στα τυφλά, αν κάνεις τον κόπο να πας οδικά, πάρε και τα ηχεία σου μαζί να τα ακούσεις πριν. Κατά το μεγαλύτερο ποσοστό ο προενισχυτής επηρεάζει την ποιότητα του ήχου, όπως ειπώθηκε και νωρίτερα και πιστεύω ότι καλύτερα να είναι της ίδιας μάρκας, χωρίς αυτό να είναι και Ευαγγέλιο. Στο review όπως λέει οδηγεί άνετα, άρα θα ξεχάσεις τα θέματα ισχύος/δύναμης. Στο μέλλον λες για τα Opticon-8, τα έχεις ακούσει και έχεις καταλήξει, ή απλά το σκέφτεσαι και αν το ψάξεις μπορεί και να καταλήξεις σε άλλα? Το θέμα είναι να καταλάβεις ότι θέλεις ισχύ για να ακούς δυνατά και χωρίς φόβο καψιμάτων πηνίων και να ξεφύγεις από τα 70-80 WRMS.

Η ευαισθησία του 555 είναι 1,75VRMS για πλήρη ισχύ στην έξοδο, πόση είναι η έξοδος pre DENON?

Τον ξεχναμε τον adcom.. Διαφοροι λογοι..
Leo o nad 2700 θεωρειται ξεπερασμενος;

Επειδή τον είχα τον τελικο, έχει όντως μια τραχύτητα αλλα είναι ιδιαίτερα ζεστός σα μηχάνημα. Τέρας καθαρότητας δεν είναι αλλα ουτε και ο denon που σκέφτεσαι δεν είναι. Μεταξύ adcom και nad δεν ξέρω να σου πω. Αν και νομιζω πως έχουν πιο πολλά κοινα παρα διαφορές.

ουπς ...Δεν είναι κακό να υπαρχει διαφωνία,τα ενισχυτικά της Denon είναι πεντακάθαρα ανάλογα το ηχείο...Βάλτου να παίξει ένα ομοκεντρικό,ένα kef ls 50 η ένα tannoy .

Μετα από άπειρες δοκιμές ...Τα ομοκεντρικά δείχνουν τις αδυναμίες των ενισχυτικών αλλά και των εγγραφών.

Τον ξεχναμε τον adcom.. Διαφοροι λογοι..
Leo o nad 2700 θεωρειται ξεπερασμενος;

Φίλε Κώστα αν και έχω γίνει φαν της denon ...Έχω γίνει γιατί εχει κρατήσει τον ήχο της και ισως να είμαι από τους τυχερούς που έχουνε ακούσει τα πανάκριβα της μοντέλα που δυστυχώς δεν κυκλοφορήσαν ολα στην Ευρώπη αλλά που δεν έχουνε καμία σχέση με AV.

Τα dali που έχω ακούσει τα πάνε περίφημα τόσο με τα ενισχυτικά την denon,marantz και nad και μπορεί με καποια άλλη εταιρια που δεν έχω ακούσει.

δε ξερω γιατι αλλα το συγκεκρημενο πολυ το ζαχαρωνω
VINCENT SV-226 MKII..

Σε αυτα τα χρηματα,1100 ευρω, τα watt που βγαζει δεν ειναι πολλα?
Nominal Output Power RMS/8 Ohm: 2x 100W, Nominal Output Power RMS/4 Ohm: 2x 200W

θελω να πω πως ,μηπως ποιοτηκα ειναι μαπα?
κανεις εμπειρια?

Με αυτο το κουκλι τι γινεται?
Vincent-Tac SV-236MK Power RMS/8 Ohm: 2x 150W, Power RMS/4 Ohm: 2x 250W στα 1500 ευρω...
υβριδικος....δηλαδη? παιζει κ λιγο λαμπιτσα μεσα? αυτες θελουν αλλαγη μια στο τοσο?

τι λενε για τους vincent γενικα? κ ειδικα ,τι λενε στα χαμηλα?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

οπως κ ναχει πρεπει να ειναι η διαφορα με τον 700 μου σαν τη μερα με τη νυχτα ετσι..? προς το καλυτερο..

Μικροδιαφορές υπάρχουν και θα υπάρχουν,μην δίνεις και μεγάλη σημασία σ'αυτά που γράφουν...
Είναι λογικό ο μικρότερος να είναι πιο μουσικός,κάπου κερδίζεις,κάπου χάνεις,'ετσι είναι τι παιγνίδι
Τα ηχεία που έχεις τα ξέρουμε
Με τον 356 δεν θα έχεις πρόβλημα
Με λίγα λόγια,αν δεν θέλεις nad,πάρε κάποιον Αγγλικό,και για να σε βάλω και λίγο στην πρίζα,πειράζεις και λίγο το κρος των ηχείων και απλά παθαίνεις την πλάκα σου.
Μην πας σε λύσεις denon,marantz,vincent,rotel(όχι όλοι),για έναν απλούστατο λόγο.Δεν ματσάρονται με τα ηχεία σου και όχι γιατί είναι κακοί.

o 356 ειναι 5 watt στα 4 ohm, ποιο κατω απο αυτον που ηδη εχω...
τωρα θα μου πεις ο 356 κανει 3 φορες ,χρηματικος ,παραπανω απο τον 700... αλλα νομιζω πως θα θελω παλι περισσοτερη δυναμη..

μπορει οντως να παιζει τελεια,καταπληκτικα, αλλα θα θελω να το εχω και δυνατα αφοβα..

200 ευρω πεταξαν στα twiter ..2 φορες την πατησα απο τοτε που τα εφερα σαλωνι.. 3η δε λεει..

Αγγλικο οταν λες? πχ.?

Δεν εχω ανακατευτει ποτε με πηνια ,καλωδιωσεις κ τετοια, το να πειραξω crossover μου ειναι αδυνατο, εκτος κ αν το κανει ο ηλεκτολογος μου για μενα, αρκει βεβαια να ξερω τι ζηταω, τι να του πω να κανει δηλαδη..

Απάντηση: Re: Denon pma 1510ae - pma1520ae

Αγγλικο κατι μεσα απο δω? http://www.top20uk.info/manufactures.asp?textpage=manufactures-list

θελω κ ρυθμηστικα...

αυτους παντως μπορω να τους ακουσω αργα η γρηγορα : http://www.orpheusaudiostock.gr/products.php?page=1&catID=64

DENSEN BEAT-110 ? αγγλικο κομματι...

Νάιν Αγγλικό,Σκανδιναβικό

leo στο progressive.gr
τον Nad C375BEE τον εχει 1400 ευρω..

βλεπω ομως αυτο http://www.whathifi.com/nad/c375bee/review και ψιλοξενερωνω...

για τον μικροτερο NAD C 356BEE λενε καλυτερα λογια.... γιατι ετσι?

Κώστα , ειδικά με το whathifi , κράτα ΠΟΛΥ μικρό καλάθι..... Έτσι έθαβε με 3 αστέρια και έναν arcam , που τελικά για μένα παίζει άκρως ανώτερα άπο κάτι άλλους "πεντάστερους" . Δεν ξέρω τι ακούνε οι τύποι , αλλά στο τέλος θα με κάνουν να δίνω ειδική βαρύτητα στα μηχανήματα που θάβουν !!:flipout:

Δες εδώ τον nad 375bee να καμαρώνει ως class B product μαζί με άλλους ενισχυτές των 3+ χιλιάδων $. Μάλιστα άρεσε τόσο πολύ στον reviewer που όπως λέει

A competition crusher,€ concluded Sam. Though he admits the NAD belongs in Class B, he’d choose it over many of the amplifiers in Class A. So good, for so little money, that few are willing to believe it.
Read more at http://www.stereophile.com/content/...integrated-amps-receivers#QL37YiMAhY7BhoBG.99

Τώρα θα με ρωτήσεις βέβαια "γιατί δηλαδή ,το sterεophile είναι καλύτερο?" Δεν είναι καλύτερο , απλά όταν βλέπεις τα 2 μεγαλύτερα site τετοιου είδους , να έχουν τόσο διαφορετική άποψη για έναν ενισχυτή, τότε καταλαβαίνεις τι θέλω να πώ....

Last edited:
Ασχετα με το νημα γενικοτερα μην παιρνεις τοις μετρητοις το what hifi. Ειναι λιγο η espresso του hi fi πολυ αναξιοπιστο site.

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και τα watt δεν είναι πανάκεια.
To ρεύμα και η διαχείρισή του είναι το σημαντικό.
Δείτε τα μοντέλα της naim και τι μπορούν να οδηγήσουν και θα καταλάβετε.
Καλύτερο αποτέλεσμα είχα εγώ σε ηχείο Opera με τον naim nap 200 από τον bryston 4bst, o μεν πρώτος με 70 watt και ο 2ος με 250 watt.
Η οδήγηση ήταν σαφώς καλύτερη.