Σημερα κιολας κατα τις 6 θα αρχισω βολτες απο μεσιτες.Μαλλον θα πρεπει να βρω αλλο..σανατοριο γιατι το βακτηριδιο του ηχου με εχει μαλλον καταβαλλει ολοσχερως!(να περιμενω λες?θελω να παρω κατιιιιιιιιι)
Κοίτα που θα τον ξεσπιτώσουμε τελικά τον άνθρωπο...![]()
Αληθεια μια αλλη ερωτηση για οσους μενουν σ πολυκατοικιες κυριως...τι γινεται με τους γειτονες,εχετε θεμματα?
μπα μόνος του μου το είπε στα email που ανταλλάξαμε... δεν θα τολμούσα να προτείνω κάτι τέτοιο...
το έχει πάντως και του βγάζω το καπέλο... Ούτε επιδειξίας - ούτε ξερόλας... ακούει με σύνεση.
Άσε που βάζει τη μουσικούλα του πάνω απο την ταλαιπωρία... δεν είναι και απλή απόφαση...
Στο τέλος θα βγάλει άκρη, είμαι σίγουρος.
Να του φύγει λίγο το άγχος μόνο γιατί Αγησίλαε έχεις σπιντάρει πολύ... χτύπα κανα καγιανά και καπάκι πάνε μια βόλτα να πάρεις καθαρό αέρα...
:ernaehrung004:
Νίκο τότε εντάξει... αφού είναι στο ψάξιμο. Καλά θα κάνει, όπως κι ο καπταμαγγελάνος, να βρει σπίτι με χώρο για να χαίρεται τη μουσικούλα του...
Απομονωμένο εννοεί χώρο μόνο για το σύστημα σου... όχι μαζί με σαλόνι κλπ...
Άχ ναι, δυστυχώς!ps. Εν τω μεταξύ του κολλήσαμε το μικρόβιο και δεν πρόκειται να κάνει πίσω, ακόμα και αν χρειαστεί να μετακομίσει...![]()
Kiriak μια ερωτηση εκανα ως ελευθερος καταναλωτης και επειδη τα βρηκα εκει 599 λιρες και οχι 1300 ευρω που ζηταει ενα μαγαζι(βεβαια η αληθεια ειναι οτι ο pleo που ειναι απο οτι καταλαβα ειναι ειδικος μου ειπε γυρω στο 1000αρικο).Οσο για το οικονομικο κραχ που θα προκαλεσω στην Ελλαδα,ποσο θα τονωσω τον αρχιilluminati RicherSound και το woodoo που θα φαω απο τους εδω αντιπροσωπους(και ολα αυτα για μια ερωτηση,χωρις ποτε να εχω ψωνισει,ΗΜΑΡΤΟΝ)ενταξει Kiriak,πιπερι στο στομα για το εν λογω μαγαζι..
Επισης βρηκα ενα μαγαζι στο διαδυκτιο(μετα απο ΤΟΣΟ ψαξιμο)που εχει απιστευτες τιμες.Λεγετε Richersounds,εχεις ακουσει να στελνει πτοιοντα?Τσεκαρε το,σου ερχεται αν δε στελνει να πας εκει!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.