DENSEN B-130,Yamaha as2000 h ή as1000?

Επειδή σχετικά πρόσφατα πέρασα από την περιπέτεια αναζήτησης σπιτιού
και μετακόμισης, σαν βασική προυπόθεση είχα θέσει κυρίως να υπάρχει χώρος απομονωμένος για στήσιμο συστήματος..Τέλος!

Μιλάμε για όρο, αδιαπραγμάτευτο!

Απάντηση: Re: DENSEN B-130,Yamaha as2000 h ή as1000?

Σημερα κιολας κατα τις 6 θα αρχισω βολτες απο μεσιτες.Μαλλον θα πρεπει να βρω αλλο..σανατοριο γιατι το βακτηριδιο του ηχου με εχει μαλλον καταβαλλει ολοσχερως!(να περιμενω λες?θελω να παρω κατιιιιιιιιι)

Να περιμένεις. Μη βιάζεσαι.

άμα πάρεις τώρα κάτι μπορεί να μην κάνει στον άλλο χώρο και να κλαις δυό φορές...

τι προτιμάς να περιμένεις 1-2 μήνες ή να χάσεις κι άλλα λεφτά? και τέτοιες εποχές μάλιστα....

Ιmo, πάγωσέ το.

Καλα απο τη μικρη μου πειρα που εχω εδω μεσα,αν καποιος παρει τοις μετροιτις αυτα που λετε για να εισαι μουσικα ορθος,ισως να επρεπε να μεινει και σε κανενα ινγκλου για να παγωνει και λιγο τους ενισχυτες ταυτοχρονα..

Μαλλον με βλεπω να περιμενω λιγο,αυτο ειναι σωστο(πρωταθλημα και κυπελλο στον Ολυμπιακο).Οποτε να παραμεινω Νικο σε χωρο 4x6?Αληθεια μια αλλη ερωτηση για οσους μενουν σ πολυκατοικιες κυριως...τι γινεται με τους γειτονες,εχετε θεμματα?

Κοίτα που θα τον ξεσπιτώσουμε τελικά τον άνθρωπο...:laugh:

μπα μόνος του μου το είπε στα email που ανταλλάξαμε... δεν θα τολμούσα να προτείνω κάτι τέτοιο...

το έχει πάντως και του βγάζω το καπέλο... Ούτε επιδειξίας - ούτε ξερόλας... ακούει με σύνεση.
Άσε που βάζει τη μουσικούλα του πάνω απο την ταλαιπωρία... δεν είναι και απλή απόφαση...

Στο τέλος θα βγάλει άκρη, είμαι σίγουρος.

Να του φύγει λίγο το άγχος μόνο γιατί Αγησίλαε έχεις σπιντάρει πολύ... χτύπα κανα καγιανά και καπάκι πάνε μια βόλτα να πάρεις καθαρό αέρα...

:ernaehrung004:

Ναι βρε ωραια και καλα,αλλα αν εισαι απομονωμενος,εννοεις να ειναι ξεχωρα το home theater?Aλλου εικονα αλλου ηχος?

Merci Νικο(δεν ειπα την απαγορευμενη λεξη)απλως η μετακομηση ειναι κατι που επαιζε ουτως η αλλως(550 θερμανση το μηνα για 14 βαθμους μονο!)

Αληθεια μια αλλη ερωτηση για οσους μενουν σ πολυκατοικιες κυριως...τι γινεται με τους γειτονες,εχετε θεμματα?

όχι δεν έχουμε εμείς θέματα...

οι γείτονες έχουν... :flipout::flipout:

Μαλλον στα πιροσκι με κιμα και τυρι ειμαι παραπανω Νικο..Ενταξει χαλαρωνω,στο κατω κατω και η μετακομιση ειναι ενα πηγαδι σαν και αυτο που εχω οικονομικα.Αλλα πανψ απο ολα κατι να ακουω καλη μουσικη,βαρεθηκα πια αυτες τις μετριοτητες.Αφου ακουσα τον as2000 με τα Soavo1 και τον Roksan kandy(στον φιλο Panoramious με τα Ταννου του)καταλαβα οτι δεν υπαρχει πια πισω..
Αν και η αρχη του Forum για μενα ειχε γινει το καλοκαιρι απο τους τηλεορασακιδες που με βοηθησαν(Κυρια μνεια στον JL_)

Re: Απάντηση: Re: DENSEN B-130,Yamaha as2000 h ή as1000?

μπα μόνος του μου το είπε στα email που ανταλλάξαμε... δεν θα τολμούσα να προτείνω κάτι τέτοιο...

το έχει πάντως και του βγάζω το καπέλο... Ούτε επιδειξίας - ούτε ξερόλας... ακούει με σύνεση.
Άσε που βάζει τη μουσικούλα του πάνω απο την ταλαιπωρία... δεν είναι και απλή απόφαση...

Στο τέλος θα βγάλει άκρη, είμαι σίγουρος.

Να του φύγει λίγο το άγχος μόνο γιατί Αγησίλαε έχεις σπιντάρει πολύ... χτύπα κανα καγιανά και καπάκι πάνε μια βόλτα να πάρεις καθαρό αέρα...

:ernaehrung004:

Νίκο τότε εντάξει... αφού είναι στο ψάξιμο. Καλά θα κάνει, όπως κι ο καπταμαγγελάνος, να βρει σπίτι με χώρο για να χαίρεται τη μουσικούλα του...

Απομονωμένο εννοεί χώρο μόνο για το σύστημα σου... όχι μαζί με σαλόνι κλπ...

Αντιληπτο.Αν και το σαλονι εχει και αυτο τα δικα του συν οπως και αρνητικα.Για να δουμε τι θα πουν και οι μεσιτιδες..Οσο για τους γειτονες,δε φτανει που ακουν και free ποιοτικοτατη μουσικη(βεβαια αν καμια φορα ριξω και καμια Deathια απο τα νιατα μου...αστα να πανε..:)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: DENSEN B-130,Yamaha as2000 h ή as1000?

Νίκο τότε εντάξει... αφού είναι στο ψάξιμο. Καλά θα κάνει, όπως κι ο καπταμαγγελάνος, να βρει σπίτι με χώρο για να χαίρεται τη μουσικούλα του...

Απομονωμένο εννοεί χώρο μόνο για το σύστημα σου... όχι μαζί με σαλόνι κλπ...

Εντάξει να μη τρελαθεί ο άνθρωπος... ας βρει κάτι με κατάλληλο καθιστικό...

Ο Καπετάνιος έχει σύστημα που απαιτούσε dedicated χώρο... κι τι έκανε? σιγά το σύστημα... τέλος πάντων... :ADFADF1:

Λοιπον παιδια σας αφηνω,θα παω απο τωρα να ψαξω για χωρο,μια ωρα αρχιτερα και το συστημα μαλλον μπορει να περιμενει για λιγο.Προς το παρων το σαλονι παραμενει σαν χωρος εκλογης,καλα να ειμαστε και θα γινουν και τα υπολοιπα,στα επομενα σταδια της νοσου.Σας ευχαριστω πολυ και σε λιγες μερες ελπιζω να εχει διαθεσει ο Calatrava του forum να καταγραψει παλι τις σχεδιαστικες του πινελιες πανω στα καινουριες photo που θα του στειλω.Σας ευχαριστω ολους!Για εναν ενισχυτη ξεκινησα και μονο αυτο δε μου απαντησατε!Μα που μπηκα σε forum real estate??...:)

Re: Απάντηση: DENSEN B-130,Yamaha as2000 h ή as1000?

ps. Εν τω μεταξύ του κολλήσαμε το μικρόβιο και δεν πρόκειται να κάνει πίσω, ακόμα και αν χρειαστεί να μετακομίσει... :-)
Άχ ναι, δυστυχώς!
Κι' έκανα φιλότιμες προσπάθεις να τον συνετίσω... :flipout:

Αν εκανε λεει ο Sonus Naturalis!Φανταζομαι ομως τωρα πια βαδιζω σε πιο comme il faut δρομο ετσι δεν ειναι???

Μολις γυρισα απο τα μεσιτικα.Τζιφος.Αφησα το τηλεφωνο μου σε 4 γραφεια για να με παρουν πισω μολις βρουν κατι.Τι θελω και σας ακουω,αντε τωρα στο περιμενε,αλλα αν ειναι για να ακουσουμε σωστα.Εντωμεταξυ,αν καποιος εχει να προτεινει καποιο συνδιασμο στο budget που διαθετω(2500)ενισχυτη-ηχειων σε καποιο καταστημα στη Θεσσαλονικη(να θυμισω υποχρεωτικα ht passthrough γιατι σε αντιθεση με τον κυβερνητη,ως μουτσος,ολα μαζι στο σαλονι!)

Kiriak μια ερωτηση εκανα ως ελευθερος καταναλωτης και επειδη τα βρηκα εκει 599 λιρες και οχι 1300 ευρω που ζηταει ενα μαγαζι(βεβαια η αληθεια ειναι οτι ο pleo που ειναι απο οτι καταλαβα ειναι ειδικος μου ειπε γυρω στο 1000αρικο).Οσο για το οικονομικο κραχ που θα προκαλεσω στην Ελλαδα,ποσο θα τονωσω τον αρχιilluminati RicherSound και το woodoo που θα φαω απο τους εδω αντιπροσωπους(και ολα αυτα για μια ερωτηση,χωρις ποτε να εχω ψωνισει,ΗΜΑΡΤΟΝ)ενταξει Kiriak,πιπερι στο στομα για το εν λογω μαγαζι..

φίλε μου εγώ δεν είπα ούτε ότι θα προκαλέσεις οικονομικό κραχ, ούτε όλα τα άλλα που λες, ούτε χρειάζεται πιπέρι.
Απλά σχολίασα την αναφορά σου για τις "απίστευτες τιμές"

Επισης βρηκα ενα μαγαζι στο διαδυκτιο(μετα απο ΤΟΣΟ ψαξιμο)που εχει απιστευτες τιμες.Λεγετε Richersounds,εχεις ακουσει να στελνει πτοιοντα?Τσεκαρε το,σου ερχεται αν δε στελνει να πας εκει!

που δεν είναι καθόλου απίστευτες, είναι ίδιες με τα υπόλοιπα μαγαζιά της Αγγλίας και συνήθως πολύ κοντά στης Ελλάδας.
Όποιος θέλει τσεκάρει την ιστοσελίδα τους.
Ε, βάζουν και καμμία προσφορά κράχτη, όπως όλες οι αλυσίδες.

Εννοείται ότι αν βρεις κάτι με αξιόλογη διαφορά τιμής (και δε σε παιράζει να ρισκάρεις εγγύηση ή τυχόν σφάλμα) το παίρνεις από εκεί. Και εγώ το ίδιο θα έκανα.