DENSEN B-130,Yamaha as2000 h ή as1000?

Ευχαριστω πολυ παιδια!Νικο να το παω απο την αλλη μερια της τηλεορασης εκει που ειναι ο A/V και τα υπολοιπα?Και να παρω xlr τελικα,τι με συμβουλευετε?Παντελη χαρηκα τωρα για την αναφορα σου στο HD990!

Θαναση ευχαριστω!Το ξερω και μου το εχουν πει ολοι,αλλα δεν χωραω πουθενα!Τωρα ειναι η σειρα σου να ερθεις μια βολτα...να με ακουσεις πιστευω..

Δεν ξέρω που θα το βάλεις, αλλά όπως είσαι τώρα αφήνεις το πληκτρολόγιο και μετακομίζεις οτιδήποτε είναι πάνω σε ενισχυτή (και το ps3 απο τον denon)... :-)

Mε τα καλώδια μην ξανασχοληθείς μέχρι να πάρεις ηχεία. ότι πήρες πήρες, τώρα ακούς, μας λες εντυπώσεις και κυρίως τι θα ήθελες να βελτιώσεις σε αυτό που ακούς

:ernaehrung004:

To PS3 ειναι πανω απο το bluray που ειναι πανω απο τον Denon.Καλα μπηκες σπιτι μου??!.:)Και που να τα βαλω που να παρει!(μη βαλεις πονηρες σκεψεις στο μυαλο σου τεμετερον!)Μαλλον θα μετακομησω μονο τον Harman(πανω στα υπολοιπα..:)

Re: Απάντηση: DENSEN B-130,Yamaha as2000 h ή as1000?

Δεν ξέρω που θα το βάλεις, αλλά όπως είσαι τώρα αφήνεις το πληκτρολόγιο και μετακομίζεις οτιδήποτε είναι πάνω σε ενισχυτή (και το ps3 απο τον denon)... :-)

Mε τα καλώδια μην ξανασχοληθείς μέχρι να πάρεις ηχεία. ότι πήρες πήρες, τώρα ακούς, μας λες εντυπώσεις και κυρίως τι θα ήθελες να βελτιώσεις σε αυτό που ακούς

:ernaehrung004:

+1.

Παιρνεις ηχεια, τα ξεχνας ολα (καλωδια, xlr, και οτιδηποτε περασει απο το μυαλο σου), καθεσαι κια ακους, μαθαινεις το συστημα, σε μαθαινει να ακους, και αφου του δωσεις το χρονο του θα ξερεις κ τι θα θελεις να αλλαξεις με fine tuning. Τοτε μιλαμε για καλωδια. Εκτος κ αν παρατηρησεις κατι κραυγαλεο που δεν σ'αρεσει εξ αρχης και υπαρχει ανεξαρτητως ηχογραφησης.

Απο οτι καταλαβα πρωτα ας τον ακουσω(κοιμαται η γυνη) και μετα το μεγαλο θεμα:Ηχεια..
Αληθεια οταν ερθει ο καιρος(και οπως με καταλαβατε,χεχε,δε θα αργησει,μαλλον θα πρεπει να ανοιξω καινοθριο thread ετσι δεν ειναι??

Και κατι αλλο(ελπιζω να μη φαω κραξιμο...:)Επειδη δεν ειχα RCA για να συνδεσω το cd player,το συνδεσα με κατι που ειχε και video(κιτρινα),φυσικα μονο λευκο-κοκκινο,παιζει αυτο που εκανα?

Άγη τώρα το καλοκαιράκι με τις ωραίες θερμοκρασίες κινδυνεύεις να τους πάρεις και τους δύο στο χέρι αν τους καλύψεις τους αεραγωγούς....

αν θα έμενες σε αυτό το σπίτι θα σου πρότεινα να βάλεις την τv στο τοίχο.

Τώρα βάλε το HK κάτω απο τον S2000 και το BD κάτω απο τον denon. To ps3 κάπου όρθιο για να μην πιάνει χώρο. :nounder:

Το λευκό κόκκινο καλώδιο είναι εντάξει. Το κίτρινο άστο να κρέμεται ή αν ξηλώνει ξήλωστο. Μόλις έρθουν τα qed φυσικά θα βάλεις αυτά.

Last edited:
...το HK κατω σπο τον 2000 δεν ξερω αν θα το κανα, η κατασκευη του (casework) οταν το χα περιεργαστει, δεν μου ενεπνευσε σιγουρια οτι θα μπορουσα να το κανω αυτο. Θα ναι βαρυς ο 2000, κανα 20κιλο?

Σωστά. Ας βάλει κοντρα πλακέ ή πρόχειρα ένα διπλό χαρτόνι πάνω στο hk για να ισοκατανεμηθεί το βάρος και απο πάνω τον yamaha. Δεν μπορεί να είναι τόσο χάλια να μην τον αντέξει!

Τα ίδια πάνω στο BD και απο πάνω τον denon.

Last edited:
Ειναι 23 κιλα και τα ποδαρακια του τωρα που το εβαλα κατα το ημιση πατουν στον HD το αλλο μισο ειναι στον αερα,φοβαμαι μη φαει καμια βουτα τωρα ο ενισχυτης.Νομιζω το player ειναι γυρω στα 3,5κιλα..

Όπως σου είπε ο Νίκος βάλε τις πηγές κάτω από τους ενισχυτές για σωστή απαγωγή θερμότητας, αλλά... για να μη γίνει καμμιά ζημιά λόγω βάρους... (λέμε τώρα) καλό θα ήταν ανάμεσα να βάλεις κάτι για να μοιράζεται το βάρους του ενισχυτή, ένα κομμάτι ξύλο ας πούμε ...

Κατά τ' άλλα και πάλι μεγειές, θηρίο φαίνεται ο yamaha!