Το παρόν μήνυμά μου απευθύνεται προς όλους τους αναγνώστες αυτού του θέματος,
εκτός του avpap και του κ Μιχαηλού.
Στο παρόν θέμα εξέφρασα τη γνώμη μου, χωρίς καν να μου περάσει από το μυαλό να μεροληπτήσω υπέρ των ηχείων ή κατά του ενισχυτή που έχει το παιδί που άνοιξε το θέμα, και ούτε είχα καμιά όρεξη να αντιπαρατεθώ με οιονδήποτε, ασχέτως εάν ο κ. Μιχαηλός βλέπει πράγματα εκεί που δεν υπάρχουν και αντιδρά με τον άκομψο τρόπο με τον οποίον αντέδρασε και εδώ. Άλλωστε,
όλες οι υπό συζήτηση συσκευές,
και ο παρών
και ο υποψήφιος ενισχυτής,
και τα ηχεία,
αντιπροσωπεύονται από την εταιρεία μέσω της οποίας δραστηριοποιείται εμπορικά ο κ. Μιχαηλός, και επομένως οιεσδήποτε νύξεις περί μεροληψίας από μέρους μου, δίκην αντιπαράθεσης με τον συγκεκριμένο έμπορο είναι
εντελώς ανόητες, και προσωπικώς αμφιβάλλω τα μέγιστα δια το αγαθόν των ελατηρίων τους.
Θα συνεχίσω να λέω τη γνώμη μου και να ανοίγω τα μάτια όσων έχουν τη διάθεση -και βεβαίως με εμπιστεύονται, ανεξαρτήτως των «φόβων» ορισμένων ανωνύμων, που τους έπιασε άξαφνα ο πόνος να «προστατεύσουν» τα μέλη από τις όποιες κόντρες δημιουργούν τεχνηέντως κάποιοι, επειδή νιώθουν ότι θίγονται τα συμφέροντά τους από τον Κόγια, ή ενοχλούνται από τη διόγκωση της σφαίρας της επιρροής του.
Βεβαίως, εάν νομίζετε πως στο παρόν θέμα εξέφρασα τη γνώμη μου επί τη βάσει διαιώνισης της όποιας κόντρας θέλει να διατηρεί ο κ. Μιχαηλός με μένα, διαγράψτε όλα τα μηνύματα που έχω τοποθετήσει σ’ αυτό το θέμα.
Σας ευχαριστώ για την κατανόηση.