DENSEN BEAT B-100 vs Naim Nait 5i

Sorry αλλα ηχεια δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαξω.
Ισως άλλα Triangle αλλά οχι αλλη μαρκα.

Τα ηχεια ηταν αυτα που εμεινα με ανοιχτο το στομα σε μια εκθεση στη Θεσσαλονικη σε ξενοδοχειο (αλλα δε θυμαμαι με τι ενισχυτικα επαιζαν. Εχει χρονια βεβαια).

Φιλε μου κρατα τα ηχεια σου και ακουσε πανω τους, τους ενισχυτες που θελεις και βγαλε τα συμπερασματα σου-bye-

Απάντηση: Re: DENSEN BEAT B-100 vs Naim Nait 5i

Στη θέση σου, αυτό που θα αντικαθιστούσα είναι τα ηχεία.

Ωραία απάντηση....Δηλαδή μετά από παρουσία ετών στο Forum και χιλιάδων post του δίνεις την πιο άκυρη - ηλίθια συμβουλή που μπορείς να δώσεις. Τα ηχεία όπως και τα περισσότερα ηχεία σε αυτά τα χρήματα είναι μια χαρά και μάλιστα πολύ αν τα "περιποιηθείς" με τα κατάλληλα συνοδά, καλώδια από μια χαρά θα γίνουν εντυπωσιακά στα αυτιά σου. Η ακουστική του χώρου πολλές φορές παίζει σημαντικότερο ρόλο απ' όλα τα υπόλοιπα και χιλιάδων μηχανήματα να έχεις πολλές φορές το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό.

Υ.Γ. Ας προστατεύσουμε και κάποια στιγμή τα απλά μέλη του Forum που χρειάζονται μια συμβουλή ή απλά μια πρόταση και ας αφήσουμε τα καραγκιοζιλίκια και τις προσωπικές "κόντρες" στην άκρη.

Υπάρχει κάτι στο ήχο που ακούς τώρα και σε χαλάει ή απλά "τρώγεσαι" για κάτι καλύτερο...Αν είναι το δεύτερο σίγουρα πρέπει να ανέβεις λίγο σε χρήματα και να πάς πάλι σε ολοκληρωμένη λύση που σ' αρέσει όπως ο Naim XS ο οποίος είναι σίγουρα καλύτερος απ' τον 5i. Αλλά το ποιο σωστό είναι να πάρεις κάνα δύο μηχανάκια σπίτι για ακρόαση, όπου στο επιτρέπουν:argue: και να τ' ακούσεις στον χώρο σου και όχι σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που τα πάντα αλλάζουν.

Στα 12 χρόνια που έχω τον BEAT 100, έχω αλλάξει 3 φορές ηχεία. Τι θέλω να πω???... Οτι ο βασιλιάς δεν εκθρονίζεται ποτέ... η αυλή όμως...

avpap, σε παρακαλώ να εκφράζεσαι πιο κόσμια ακριβώς για να μην υπάρχουν προσωπικές αντιπαραθέσεις.

avpap, σε παρακαλώ να εκφράζεσαι πιο κόσμια ακριβώς για να μην υπάρχουν προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Σωστά φίλε tmjuju αλλά και εγώ με την σειρά μου θα παρακαλούσα τους Moderators και Administrators του Site να προστατεύουν τα απλά μέλη που αποτελούν και την δύναμη του Φορουμ απ' τις προσωπικές κόντρες και αντιπαραθέσεις συγκεκριμένων μελών, που όλοι γνωρίζουμε, και να μην είμαστε αυστηροί μόνο σε αυτούς που δεν γνωρίζουμε προσωπικά και δεν έχουμε πιει καφεδάκια κ.λ.π.
Η έκφραση που χρησιμοποίησα ταιριάζει νομίζω απόλυτα, διότι είναι πλέον γνωστή η κόντρα των δύο μελών που αναφέρονται παραπάνω από πάμπολλα post του παρελθόντος.

Υ.Γ. Είναι η πρώτη φορά που σχολιάζω κάποια φράση μέλους του Φόρουμ στα τρία και πλέον χρόνια που είμαι εδώ αλλά έχω κουραστεί με τις "μπηχτές".

Last edited:
Το παρόν μήνυμά μου απευθύνεται προς όλους τους αναγνώστες αυτού του θέματος, εκτός του avpap και του κ Μιχαηλού.

Στο παρόν θέμα εξέφρασα τη γνώμη μου, χωρίς καν να μου περάσει από το μυαλό να μεροληπτήσω υπέρ των ηχείων ή κατά του ενισχυτή που έχει το παιδί που άνοιξε το θέμα, και ούτε είχα καμιά όρεξη να αντιπαρατεθώ με οιονδήποτε, ασχέτως εάν ο κ. Μιχαηλός βλέπει πράγματα εκεί που δεν υπάρχουν και αντιδρά με τον άκομψο τρόπο με τον οποίον αντέδρασε και εδώ. Άλλωστε, όλες οι υπό συζήτηση συσκευές, και ο παρών και ο υποψήφιος ενισχυτής, και τα ηχεία, αντιπροσωπεύονται από την εταιρεία μέσω της οποίας δραστηριοποιείται εμπορικά ο κ. Μιχαηλός, και επομένως οιεσδήποτε νύξεις περί μεροληψίας από μέρους μου, δίκην αντιπαράθεσης με τον συγκεκριμένο έμπορο είναι εντελώς ανόητες, και προσωπικώς αμφιβάλλω τα μέγιστα δια το αγαθόν των ελατηρίων τους.

Θα συνεχίσω να λέω τη γνώμη μου και να ανοίγω τα μάτια όσων έχουν τη διάθεση -και βεβαίως με εμπιστεύονται, ανεξαρτήτως των «φόβων» ορισμένων ανωνύμων, που τους έπιασε άξαφνα ο πόνος να «προστατεύσουν» τα μέλη από τις όποιες κόντρες δημιουργούν τεχνηέντως κάποιοι, επειδή νιώθουν ότι θίγονται τα συμφέροντά τους από τον Κόγια, ή ενοχλούνται από τη διόγκωση της σφαίρας της επιρροής του.

Βεβαίως, εάν νομίζετε πως στο παρόν θέμα εξέφρασα τη γνώμη μου επί τη βάσει διαιώνισης της όποιας κόντρας θέλει να διατηρεί ο κ. Μιχαηλός με μένα, διαγράψτε όλα τα μηνύματα που έχω τοποθετήσει σ’ αυτό το θέμα.

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση.

Δηλαδή π.χ. δεν μπορούσες να αιτιολογήσεις για πιο λόγο πιστεύεις πως πρέπει να αλλάξει ηχεία το παιδί, παρά να αναφέρεις ένα ξερό " Άλλαξε τα ηχεία"; Και όσο για το αν το ανώνυμος κ.τ.λ. πάει για το πρόσωπο μου απλά το προσπερνώ διότι δεν έχω καμία διάθεση να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα μέλος του Φόρουμ για τα αυτονόητα (Υπάρχει Ονοματεπώνυμο στο Profile), απλά θα τονίσω πως η ιστορία με τις προσωπικές κόντρες και εκατέρωθεν μπηχτές είναι απλά κουραστική και ενοχλητική.

Ειναι εντελως προκλητικο να λες αγαπητε οτι θες να ανοιξεις τα ματια οσως εχουν την διαθεση. Ποιος νομιζεις οτι εισαι? Το ξερεις οτι προσβαλεις ενα σωρο ατομα που μπαινουν και γραφουν στο φορουμ? Αλλωστε δεν ειναι και η πρωτη σου φορα που εχεις εκφραστει με ειρωνεια και δεν νομιζω οτι θα ειναι και η τελευταια. Οσο για τα μηχανηματα που αντιπρωσωπευουμε δεν νομιζω οτι χρειαζονται καποια διαφημιση αγαπητε και προσωπικα ειμαι απο τους λιγους-ελαχιστους αντιπροσωπους που παμπολες φορες εχω γραψει τα καλυτερα για μηχανηματα αλλων εμπορων και εχω προτεινει και στειλει κοσμο σε αυτους. Ολα τα αλλα που λες λοιπον αγαπητε ειναι πλανα της φαντασιας σου και μονο, και η οποια αντιπαραθεση μαζι σου οφειλεται καθαρα σε διαφορες........που λες και σε επιπεδο καθαρα χομπιστικο. Μαλλον λοιπον εσυ πρεπει να ανοιξεις τα αυτακια και τα ματια σου και να αφησεις το ΕΓΩ σου παραπερα, γιατι εδω ειμαστε ολοι μια παρεα και φιλοι μεταξυ μας...

Φίλτατοι, δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρώ ένταση μεταξύ σας. Παρακαλώ εάν θέλετε να συνεχίσετε με PM. Εδώ δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για αντιπαραθέσεις.

Για τον φίλο που ψάχνεται με τον BEAT 100 και επειδή παλαιότερα είχα αυτόν τον ενισχυτή, θα ήθελα να πω ότι καλύτερος του ΒΕΑΤ 100 είναι ο DM10 (που έχω). Δεν είναι βέβαια στην παραγωγή, όπως και ο BEAT 100 αλώστε, και είναι λίγο δύσκολο να βρεθεί μεταχειρισμένος. Τον ΝΑΙΜ ΔΕΝ τον έχω ακούσει ποτέ και δεν μπορώ να φέρω γνώμη.

Re: Απάντηση: DENSEN BEAT B-100 vs Naim Nait 5i

Για τον φίλο που ψάχνεται με τον BEAT 100 και επειδή παλαιότερα είχα αυτόν τον ενισχυτή, θα ήθελα να πω ότι καλύτερος του ΒΕΑΤ 100 είναι ο DM10 (που έχω). Δεν είναι βέβαια στην παραγωγή, όπως και ο BEAT 100 αλώστε, και είναι λίγο δύσκολο να βρεθεί μεταχειρισμένος. Τον ΝΑΙΜ ΔΕΝ τον έχω ακούσει ποτέ και δεν μπορώ να φέρω γνώμη.

Αν εχεις τον dm10 εισαι τυχερος!!!Απιστευτος πραγματικα και συμφωνω 100%

Re: Απάντηση: DENSEN BEAT B-100 vs Naim Nait 5i

Αν εχεις τον dm10 εισαι τυχερος!!!Απιστευτος πραγματικα και συμφωνω 100%

Κι εγώ τον DM10 έχω, λες για αυτό να μου φάνηκε πιό ξηρός και αναλυτικός ο ΝΑΙΜ (όπως έγραφα σε προηγούμενο ποστ?)

Απάντηση: Re: Απάντηση: DENSEN BEAT B-100 vs Naim Nait 5i

Κι εγώ τον DM10 έχω, λες για αυτό να μου φάνηκε πιό ξηρός και αναλυτικός ο ΝΑΙΜ (όπως έγραφα σε προηγούμενο ποστ?)

Απο τα πιό ραφινάτα και διάφανα μηχανήματα,που έχω ακούσει.Δύσκολο σε ταίριασμα όμως.Με τι το συνοδεύεις;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: DENSEN BEAT B-100 vs Naim Nait 5i

Απο τα πιό ραφινάτα και διάφανα μηχανήματα,που έχω ακούσει.Δύσκολο σε ταίριασμα όμως.Με τι το συνοδεύεις;

Πηγές Thorens TD 320 με βραχίονα TP 16 και βελόνα Grado Red, SACd player Marantz SA 7001 και Universal player Denon DVD 2200 Ηχεία βάσης Triangle Comete και καλώδια Nordost. Οι ψηφιακές πηγές δεν είναι ότι καλύτερο, σκέφτομαι κάποιο εξωτερικό DAC όπως τα Musical Fidelity ή Cambridge Audio DacMagic.

Και που "κυκλοφορει" αυτος ο DM10?

(τελικα, αμα κολλησεις με Densen δε ξεκολλας ε?)

Μην κολλάς σε ΤΙΠΟΤΑ .Καλός ο DM10 αλλά υπάρχουν και καλύτεροι.-bye-

σαφως αλλα ο ηχος τους ειναι,πως να το κανουμε,εθιστικος.
απλα για το μονο που διαφωνω ειναι οτι τα naim ακουγονται σε σχεση με τα densen ξηρα και αναλυτικα.
ακομα και με τον "αεροπλανικο" dm 10,μια ενισχυταρα με ολη τη σημασια της λεξης που αν δεν ηταν δανεζικος αλλα πχ αμερικανικος θα στοιχιζε τα τριπλασια και ολοι θα επιναν νερο στο ονομα του.
ομως παιδια τα naim διπλα του δεν ακουγονται,για μενα,ουτε ξηρα ουτε αναλυτικα.πιο laid back ναι,πιο θαμπα ισως,πιο σκοτεινα ναι.
τα naim μπορειτε να τα κατηγορησετε για οτι θελετε αλλα οχι για 2 πραγματα ξηροτητα και ρευματα...