Der himmlische Untergang ...

Re: Απάντηση: der himmlische untergang ...

Παρομοίως

αλλά το 2012 η ωραιότερη μπαλάντα γραφτηκε από την Ruby fray (Northern Washington)! Όπου αναφέρω το όνομα της ενώ υπάρχει επίσημη παρουσίαση στο av club έτσι ώστε αν κάποιος την αναζητήσει να βρει πράγματα για αυτήν, να γίνει γνωστή και να μην χρειάζεται πλέον η πιτσιρίκα να μαζεύει μήλα για να χρηματοδοτεί τους δίσκους της, την ίδια στιγμή που ο καταξιωμένος μελωδός τροφοδοτούμενος από τις γλυκές μας αναμνήσεις χρησιμοποιεί το χρήμα για να αγοράζει γκόμενους και ψεύτικα μαλλιά
Ποιος? Ένας μελωδός όπως είπες και εσύ που ακριβώς λόγω των ιδιαιτεροτήτων του θα έπρεπε να είναι τελείως εναντίον του συστήματος!

Πλέον τα τελευταία δύο χρόνια, η μουσική για μένα δεν είναι μόνο απόλαυση ή ανάμνηση!

pog9euqscg.png

Disasters all around
World despaired
Their only concern
Will they fuck up my hair

Επιθυμώ νέα παιδιά που θα έρθουν να μας πάρουν τα κεφάλια!κυριολεκτικά και μεταφορικά.....

μα και ο Ελτον ήταν νέος και φέρελπις
στο δρόμο κάπου ξεστράτησε.
Και εμείς (εγώ) διέγραψα την 3η του περσόνα (την πρώτη και την δεύτερη του ...καρναβαλιστή τις είχα δεχτεί).
και να με συμπαθάς φίλε Γιώργη, αλλά η ζωή είναι σκληρή και δεν ξέρουμε τι θα της ξημερώσει της Ruby μετά από 20 χρόνια και αν δεν το παίξει πχ Barb Jungr....

Re: der himmlische untergang ...

ξέρετε πχ ότι ο Elton John παίζει στην πρωτότυπη ηχογράφηση του It's not unusual?

δηλαδή πόσο πιό άγνωστος και πιό πιτσιρίκος έπρεπε κάποιος να ήταν?

Απάντηση: der himmlische untergang ...

Exει ένα κουφό το video απο το Pinball wizard, σε σχέση με το μοντάζ
Το παρατήρησε κανείς;
Εχει σχέση με τα φωνητικά, για να βοηθήσω...

τι κουφό δηλαδή?
(εκτός από τις δυό πρώτες λέξεις ever since που φαίνεται να μην τις λέει...)

προφανώς είναι περασμένα μετά ή το μοντάζ κουκουρούκου

Re: Απάντηση: der himmlische untergang ...

Exει ένα κουφό το video απο το Pinball wizard, σε σχέση με το μοντάζ
Το παρατήρησε κανείς;
Εχει σχέση με τα φωνητικά, για να βοηθήσω...
Αν λες για το νυχτα - μερα φαινεται στο 0.11 sec οτι η σκηνη κρυβει το φως σε καποιες ληψεις...

νταξ....
γιατί δηλαδή το eversince το είχες πιάσει?

Ωχχχχ...Τελικα οντως το μισο footage ειναι μερα και το μισο νυχτα... Και αλλο μικροφωνο...

τον άκουγα, γενικώς, ευχάριστα.
Light δίσκοι, χωρίς ...λιπαρά.
ο μόνος δίσκος του που έχω ντουμπλάρει σε cd είναι αυτός που παρουσιάζει εδώ ο Σπύρος και το έκανα ακριβώς γι αυτό το ένα κομμάτι του videoclip.
κάπου πρέπει να έχω το βινύλιο του Rock Of The Westies, ίσως και το Honky Chateau.
το Goodbye Yellow Brick Road δεν μου είπε κάτι ιδιαίτερο - ίσως φταίει το γεγονός ότι την εποχή που κυκλοφόρησε (1973) εγώ ήμουν αλλού γι αλλού: μάζευα τα κομμάτια μου μετά το 'Exile...' και πήγα κι έπεσα μετωπικά πάνω στους Dead.
δεν ξέρω τι λέτε για ντεκαντάνς, ο τύπος είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος γενικώς και τα λεφτά του τα καίει.
σκέτος γλύκας - και το εννοώ μέχρι κεραίας.

η έννοια της ντεκαντανς είναι κάτι ίσως όχι κυριολεκτικό.
ο άνθρωπος καίει τα λεφτά του, καίει και την εικόνα του και αυτό πολύ κόσμο τον απογοητεύει.
Συμπεριλαμβάνομαι.
Επίσης υπάρχει τεράστια ντεκαντανς στην συνθετική ικανότητα και στη φωνή.
Δεν μπορώ να τα προσπεράσω αυτά.
Μπορείς να γεράσεις και να τα χάσεις όλα αυτά, αλλά με αξιοπρέπεια.
Δεν μπορώ να βλέπω κάποιον που έκρυβε κάτι ή δεν το φώναζε να έρχεται και να μου το πετάει στη μούρη έτσι τώρα στα γεροντάματα.
Και μάλιστα σε ενισχυμένη δόση, family size...που λένε

βλέπεις πχ τον Wilson

ένα παππούς ξεμωραμένος, φρεσκοπαντρεμένος (σχετικά) και νεο οικογενειάρχης, λίγο να το έχει χάσει αλλά η σπίθα είναι στο μάτι του.
Μπορεί να έχει στραβώσει το στόμα του, μπορεί χίλια δυό, αλλά στην κάμερα μπροστά είναι τόσο συνεσταλμένος όσο τότε. Ίσως παραπάνω τώρα από τότε.
Και ο ίδιος...ΑΝ έκανε και τρέλλες τότε... Όμορφες τρέλλες όμως.

Last edited:

η έννοια της ντεκαντανς είναι κάτι ίσως όχι κυριολεκτικό.
ο άνθρωπος καίει τα λεφτά του, καίει και την εικόνα του και αυτό πολύ κόσμο τον απογοητεύει.
Συμπεριλαμβάνομαι.
Επίσης υπάρχει τεράστια ντεκαντανς στην συνθετική ικανότητα και στη φωνή.
Δεν μπορώ να τα προσπεράσω αυτά.
Μπορείς να γεράσεις και να τα χάσεις όλα αυτά, αλλά με αξιοπρέπεια.
Δεν μπορώ να βλέπω κάποιον που έκρυβε κάτι ή δεν το φώναζε να έρχεται και να μου το πετάει στη μούρη έτσι τώρα στα γεροντάματα.
Και μάλιστα σε ενισχυμένη δόση, family size...που λένε

βλέπεις πχ τον Wilson

ένα παππούς ξεμωραμένος, φρεσκοπαντρεμένος (σχετικά) και νεο οικογενειάρχης, λίγο να το έχει χάσει αλλά η σπίθα είναι στο μάτι του.
Μπορεί να έχει στραβώσει το στόμα του, μπορεί χίλια δυό, αλλά στην κάμερα μπροστά είναι τόσο συνεσταλμένος όσο τότε. Ίσως παραπάνω τώρα από τότε.
Και ο ίδιος...ΑΝ έκανε και τρέλλες τότε... Όμορφες τρέλλες όμως.

άλλες εποχές τότε (που κρυβόταν...), άλλες τώρα chief: lots of water under the bridge.
φυσικά η συνθετική του ικανότητα είναι πια σχεδόν ανύπαρκτη.
ισχύει αυτό που έλεγε ο Townshend: 'ένα γ.μημένο τάστο είναι...και τό'χω οργώσει, μιά ολόκληρη ζωή, πάνω κάτω...τι άλλο να βρώ να πώ;'.

ο Μπράϊαν είναι σε δική του κατηγορία.
Genius.

Τα προβλήματα ξεκινούν όταν η οποιαδήποτε σεξουαλικότητα αρχίζει και βασανίζει και ζητά επικοινωνιακό διέξοδο. Πόσοι τελικά δεν αυτοπαγιδεύτηκαν στη εικόνα τους και δεν κατάντησαν υπαρξιακές καρικατούρες; Κατά τα άλλα είναι γλυκύτατος όπως λέει και ο Λύμπε.

Το Rocket Μan ήταν το κομμάτι του που μου άρεσε, μέχρι που ο Tom Rapp είπε το δικό του...

Συμφωνώ και διαφωνώ μαζί σας σε σημεία!

Ντεκαντανς στο καλλιτεχνικό προφίλ δεν θα το έλεγα! Το Aida για παράδειγμα ήταν κατά την γνώμη μου πάντα, παρά πολύ καλό! Έχει και μια εξαιρετική ικανότητα να στήνει ντουέτα! Εκεί είναι άπαιχτος
Η καταστροφή της φωνής είναι γεγονός αλλά συμβαίνει γενικώς!

Η σεξουαλικές προτιμήσεις δεν είναι απαραίτητο να δημιουργούν συγκεκριμένη συμπεριφορά! Πολύ άνετα δηλαδή και ο straight_αρος Bono από ότι φαίνεται ακολουθεί τα χνάρια του υπό μίαν έννοια ! Κάτι που δεν θα κάνει ποτέ για παράδειγμα ο Marc Almond ή ο Dave Gahan.Είναι ζήτημα γενικότερης αντιμετώπισης των πραγμάτων.

...
Η σεξουαλικές προτιμήσεις δεν είναι απαραίτητο να δημιουργούν συγκεκριμένη συμπεριφορά! Πολύ άνετα δηλαδή και ο straight_αρος Bono από ότι φαίνεται ακολουθεί τα χνάρια του υπό μίαν έννοια ! Κάτι που δεν θα κάνει ποτέ για παράδειγμα ο Marc Almond ή ο Dave Gahan.Είναι ζήτημα γενικότερης αντιμετώπισης των πραγμάτων.
Γιώργο δεν έπιασες το πνεύμα μου, οι σεξουαλικές προτιμήσεις όχι μόνο δεν είναι απαραίτητο αλλά δεν πρέπει καθόλου να δημιουργούν συγκεκριμένη συμπεριφορά. Το "οποιαδήποτε σεξουαλικότητα", άλλωστε το τόνισα το οποιαδήποτε, περιλαμβάνει από τον παρενοχλούντα επιβήτορα μέχρι και τον τραβεστί. Να το πω διαφορετικά. Όταν χρειάζεται την ΟΠΟΙΑ σεξουαλική μου προτίμηση να την υποδηλώνω διαρκώς και ανεξέλεγκτα όπου σταθώ και όπου βρεθώ τότε πραγματικά με "βασανίζει" η σεξουαλικότητά μου και προφανώς χρειάζομαι βοήθεια...