Der himmlische Untergang ...

Απάντηση: Re: der himmlische untergang ...

το Goodbye Yellow Brick Road δεν μου είπε κάτι ιδιαίτερο

Eιχα την εντυπωση απο μια συντομη κουβεντα που ειχαμε κανει καποια στιγμη οτι σου αρεσε πολυ....

Στα 80'ς παντως ειχε σπρωξει πολυ χρημα σαν ιδιοκτητης της Watford.Μπορει η ομαδα να εκανε μια σχετικη επιτυχια τοτε αλλα παρουσιασε το χειροτερο ποδοσφαιρο που ειδε ποτε το Νησι.
Απο την αλλη αν ειναι να τα φας τα λεφτα ας τα φας με μια ποδοσφαιρικη ομαδα....:worshippy:

Re: Απάντηση: Re: der himmlische untergang ...

Eιχα την εντυπωση απο μια συντομη κουβεντα που ειχαμε κανει καποια στιγμη οτι σου αρεσε πολυ....

Στα 80'ς παντως ειχε σπρωξει πολυ χρημα σαν ιδιοκτητης της Watford.Μπορει η ομαδα να εκανε μια σχετικη επιτυχια τοτε αλλα παρουσιασε το χειροτερο ποδοσφαιρο που ειδε ποτε το Νησι.
Απο την αλλη αν ειναι να τα φας τα λεφτα ας τα φας με μια ποδοσφαιρικη ομαδα....:worshippy:

θυμάμαι τουλάχιστον άλλη μιά φορά που το είχε δηλώσει ο Κώστας.
Για μένα ήταν κάτι διαφορετικό.
Διπλός δίσκος "ξένου" καλλιτέχνη (δηλ. όχι beatles ή stones - αυτοί δικαιούνταν να βγάλουν διπλα...) με χαρτζηλίκι 15άρη..... risky investements....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: der himmlische untergang ...

θυμάμαι τουλάχιστον άλλη μιά φορά που το είχε δηλώσει ο Κώστας.

Αρα ειμαστε δυο...

Αν εχει καμμια σημασια το Brick Road το βρηκα περσι σε γιαπωνεζικο εισαγωγης μεταχειρισμενο (mint-δεν πρεπει να ειχε παιξει) και ο ηχος ειναι.....να σου σηκωνεται.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: der himmlische untergang ...

Αρα ειμαστε δυο...

Αν εχει καμμια σημασια το Brick Road το βρηκα περσι σε γιαπωνεζικο εισαγωγης μεταχειρισμενο (mint-δεν πρεπει να ειχε παιξει) και ο ηχος ειναι.....να σου σηκωνεται.

Δεν το είχα και το πήρα πέρισυ σε (ευρωπαϊκό) βινύλιο 180γρ. αλλά δεν μου είπε και πολλά σαν ήχος.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: der himmlische untergang ...

Αρα ειμαστε δυο...

το έχω σε υβριδικό SACD....anniversary 30ετίας...

αρθρίτιδα....

μπααααα
και παραμορφωτική νάχεις...άμα τόχεις...

keith-richards-stones.jpg

μπααααα
και παραμορφωτική νάχεις...άμα τόχεις...

keith-richards-stones.jpg

είπαμε να προωθήσουμε λίγο τα νέα παιδιά και εσείς μου βάζετε όλους τους ξεδοντιάρηδες:grinning-smiley-043

και θα χουμε και άλλα!
θα δει ο Λυμπε αυτο το μαλλί θα πάει στον κουρέα και θα του πεί "έτσι" το θέλω....:Banane0:

Re: der himmlische untergang ...

Ιντριγκα Νο 25321

Για να κάνεις καλό δίσκο μετά τα 60 υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις

gil-scott-heron-im-new-here-495942.jpg

1.Να μη είσαι ασύστολο πουλμούρι στα νιάτα σου!(ονόματα δεν λέμε....:flipout:)

2.Να αφουγκράζεσαι την εποχή σου , και να έχεις και τα κότσια να το δηλώνεις (I'm New Here)
Βέβαια ποτέ δεν ήταν πρώτη γραμμή , και αυτό ακριβώς τον έκανε πολύ πιο ευέλικτο .Στο τελευταίο του lp εμπιστεύτηκε νέα παιδιά, άκουσε τον ήχο τους, και προσαρμοσε αυτα που ήθελε σε αυτα που η εποχή απαιτεί! κάτι που ένα μεγάλο δεινοσαυρικό πουλμούρι δεν θα έκανε ποτέ! Εμ πως θα βγάλεις κύριος καλό δίσκο στα 60, στα 70?
Μετά "αποχαιρέτησε" ένδοξα

Βέβαια η μαύρη μουσική γενικότερα τρώει και αυτή φρίκες, και μεγάλες μάλιστα αλλά αυτό είναι άλλο κεφάλαιο!

Απάντηση: der himmlische untergang ...

Εάν θυμάμαι καλά, πριν κανα-δυο χρόνια πάλι αυτή τη συζήτηση για τον Έλτον είχαμε. Να ήταν με την εμφάνισή του στους βασιλικούς γάμους; Ίσως.
Νομίζω κάποιος τον είχε πει μέχρι και ...μοιρολογίστρα.

Re: der himmlische untergang ...

Αφήστε κανένα νεούδι να ακούσει τον δίσκο να ωφεληθεί .... τα λοιπά είναι .. λοιπά....

...ακούστε το, όσοι δεν το γνωρίζετε, δυό τρεις φορές και μετά τα λέμε ...

http://www.youtube.com/watch?v=aTuKDK9U0qg

Last edited:
μερικες προσφατες ακροασεις αποκαλυπτουν το μεγαλειο του δισκου.
Σαφως και του συγκεκριμενου κομματιου αλλα και ολων των αλλων.
Δυσκολα πετας κατι.
Για οσους δεν προσεξαν ριξτε ενα αυτι στο αριστουργηματικο sixty years on...Αληθινο διαμαντι.
κριμα που η σημερινη μουσικη πρεπει να κρυψει μεσα της τοση προσποιηση.

όπως έγραψα στην αρχή, υπάρχουν τουλάχιστον 5 αριστουργηματικά κομμάτια.... χαίρομαι που σε έβαλα να τον (ξαν')ακούσεις ...

τωρα ακουω το madman...
εντυπωσιακη χρηση vcs3 σε μια εποχη που το συνθεσαιζερ ηταν επιστημονικη φαντασια και πολλες φορες περνουσε uncredited

@ Μπάϊρα
Τα έχουμε πεί και απο κοντά:
Η ανάκληση "ευτυχισμένων στιγμών" δεν είναι αυτονόητα το ζητούμενο σε τέτοιες περιπτώσεις. Ούτε η "ευτυχία" αυτή είναι πάντα ευχάριστη
Αν διαβάσεις ξανά με προσοχή αυτά που γράφει ο Σπύρος, αλλά και κάποια αντίστοιχα που έγραψα πριν μέρες αλλού, είμαι σίγουρος πως θα καταλάβεις.
Υπάρχουν μουσικές, παλιές ή πιο καινούργιες, που τις ταξινομεί κανείς απο πολύ καλές έως εξαιρετικές στις προτιμήσεις του και τις "απολαμβάνει". Είναι και κάποιες όμως που σε "στέλνουν" κυριολεκτικά. Διαχρονικά. Χωρίς να χρειάζονται πολλές επεξηγήσεις, νοιώθεις να φτάνουν βαθειά, μέχρι την ουσία της ύπαρξης σου. Τόσο απλά και ανεξήγητα.

ΥΓ Περι "συντηρητικότητας" των "αναμνήσεων" και την "ευκαιρία στους "εικοσάρηδες" :
Λαυτρεύοντας τη Joni Mitchell, σε τίποτα δεν κωλώσαμε να υποδεχτούμε, τη Rickie Lee Jones, μετά τη Suzanne Vega κλπ κλπ και να φτάσουμε στις μέρες μας να δίνουμε χώρο στην καρδιά μας στη Norah Jones, τη Rachel Yamagata, την Courtney Marie Andrews. Μην γίνεσαι άδικος

Εν πάσει περιπτώσει το δικό μου κόλλημα με τον Ελτον Tζων εκείνη την εποχή, ξεκίνησε με το -παράδοξο- Bennie and the Jets, κομμάτι που μου δημιουργεί το δικό του trans ακόμη και σήμερα.

Παραμονή Χριστουγέννων - Nowhere to run - one way ticket - βρεγμένο κατάστρωμα- σκοτάδι -αέρας ανακατεμένος με θάλασσα - κρύο ως το κόκκαλο- μονοφωνικό κασσετόφωνο στο σακίδιο - τσιγάρα -σπίρτα

Hey kids, plug into the faithless
Maybe they're blinded
But Bennie makes them ageless
We shall survive, let us take ourselves along
Where we fight
Our parents out in the streets
To find who's right and who's wrong

"Ευτυχισμένες στιγμές";; Όχι ακριβώς Giorgio...