Dereelight C2H

Re: Απάντηση: Re: Dereelight C2H

σου προτεινω να στειλεις ενα εμειλ στο [email protected] και να ρωτισεις αν υπαρχει c2h host. καμια φορα σε εξυπηρετουν χωρις να υπαρχει το προιον στο επισημο καταλογο του σαιτ ( μου εχει τυχει ) ;)

Μολις εστειλα mail. Για να δουμε τι θα απαντησουν.-bye-

Μολις ειδα σε παλαιοτερο ποστ οταν ξεκινησε καποιος μαγαζι στο caddleforums με deerelight τον ρωτησαν εαν θα φερνει host σκετα και ειπε οτι θα το κοιταξει. Αυτο μιλαμε για ετος 2008. Για να δουμε απο το επισημο site τι θα απαντησουν

Last edited:
Λοιπον :
No problem get C2H with XR-E R2 SMO, price same as the C2H XP-E Q5.

C2H host include the extension tube at $22.

Let me know if you have any question.

Regards
Alan
sal

Τι λετε να παρω μονο την κεφαλη javellin στα 18 ντολαρς η το σωμα ολοκληρο με 25 ντολαρς?Βασικα με βολευουν οι μικροι φακοι αλλα αν ειναι να παιρνει κανενα μεγαλο λεντ με τρελα λουμεν πχ sst-50 να το παρω.Αν ομως δεν εχει μεγαλη διαφορα θα χρησιμοποιω μονο την κεφαλη με το σωμα του c2h.

στο cpf πολλοι υποστιριζουν οτι μπορουν να τροφοδοτισουν το SST-50 με μια RCR123. αυτα για μενα κατα τα τεχνικα χαρακτιριστικα του SST-50 ειναι μπουρδες.

ειναι σαν να τραβας το αυτοκινητο με τα δοντια. και οτι και να λεμε ειναι αερολογιες. δεν μπορεις να παραγεις εργο περισσοτερο απο το παραγομενο. ετσι στην περιστωση μας ή θα καψεις την μπαταρια, θα σου μεινει στο χερι ο φακος, ή δεν θα εχεις καθολου αποδοση, ή θα εχεις για 2 λεπτα με 5 και μετα τελος.

Αυτο δεν ειναι φακος ειναι παιχνιδι....ο φακος δεν ειναι παιχνιδι ειναι για να αναβει καλα και για πολυ ωρα.

καλυτερα ενα μικρο led με 2 rcr123 παρα ενα μεγαλο με μια 123.

αυτα για μενα απο την στιγμη που δεν εχουμε καταριψει τον νομο του εργου, ειναι παραμυθια της χαλιμας.

Θελετε και αλο παραδειγμα?? ειναι σαν να θελεις να περασεις ενα βοα απο την κλειδαροτρυπα με μεγαλη ταχυτητα και χωρις να παθει τιποτα.

Να παρω δλδ μονο το javellin head?Να το ζητησω ετσι η να διευκρινισω κεφαλη-ρεφλεκτορα- λενσ?

καλα τα ποραγμαατ δεν ειναι τοσο τραγικα....εχω τροφοδοτησει MCE DIRECT DRIVE με AW16340 και Ultarfire 18350.....

δεν καταλαβα τιποτα εκτος απο μια πτωση στην φωτεινοτητα και δεν το κρατησα τοσο οστε να δω διαρκεια...

αλλα υποαρχει νοημα? ΟΧι, εκτος και αν ειναι η τελευταια σου μπαταρια πριν το τελος του κοσμου

Με imr μπαταρίες κανένα πρόβλημα αλλά δε θα κρατήσουν πολύ...
Πάντως εγώ έφτιαξα custom pill για το Cl1h μου με 1,4amp driver από τον shiningbeam και led από τον cutter με Χp-g R4 neutral 4500k, βγάζει περίπου στο λεντ πάνω λογικά περί τα 420λουμεν...καθόλου άσχημα!

Aπαντηση απο την dereelight Hi, I forget to tell you, the C2H pill maybe do not fit the Javelin unless you can fix it yourself. have a nice day!

Re: Απάντηση: Dereelight C2H

Aπαντηση απο την dereelight Hi, I forget to tell you, the C2H pill maybe do not fit the Javelin unless you can fix it yourself. have a nice day!

Καλα δεν μπορουν να το δοκιμασουν να σου πουνε; :damnyou:

Re: Απάντηση: Dereelight C2H

μαλλον ειναι αυτο που λεω...οτι ειναι κοντοκαι δεν κανει καλη επαφη με την θηκη του....

εργοτελη μια που το εχεις βαλει χερι το μετρας σε μηκος παρακαλω?

astanapane με μια μπαταρια cr123 κανονικη οχι επαναφορτιζόμενη μηπως εχεις μετρησει ποση ωρα κραταει στην μεγαλη σκαλα ο C2H;

astanapane με μια μπαταρια cr123 κανονικη οχι επαναφορτιζόμενη μηπως εχεις μετρησει ποση ωρα κραταει στην μεγαλη σκαλα ο C2H;

δεν τον εχω μαζι για να τον τεσταρω...αλλα σε σχεση με τις AW123 750mah που εχω σιγουρα μια CR123 1600mah θα αντεχει πολυ περισσοτερο.

δεν τον εχω μαζι για να τον τεσταρω...αλλα σε σχεση με τις AW123 750mah που εχω σιγουρα μια CR123 1600mah θα αντεχει πολυ περισσοτερο.

Κατι διαβαζα για 30λεπτα διαρκεια με primary cr123 και μου φανηκε πολυ λιγο.

οχι οχι, δεν ειναι ετσι ειναι πολυ λιγο. Εγω το ειχα για 40 λεπτα με RCR123. Οταν κατεβω θα σου πω αλλα το σαββατοκυριακο.

Απάντηση: Re: Dereelight C2H

οχι οχι, δεν ειναι ετσι ειναι πολυ λιγο. Εγω το ειχα για 40 λεπτα με RCR123. Οταν κατεβω θα σου πω αλλα το σαββατοκυριακο.
40 λεπτα με RCR123 στο φουλλ ? πολυ μου φαινεται. ο rrt-0 με RCR123 AW 750 mAh δουλευει στο φουλλ 25 λεπτα ( το γραφουν και στο CPF ) . javelin με δυο ΑΑ ( 2000mAh ) αντεχει 65-70 λεπτα. λογικα ο c2h με μια RCR123 AW 750 mAh θα δουλευει στο φουλλ 25 λεπτα, και πολυ ειπα .

Last edited: