Dereelight C2H

Εστειλα μειλ στην εταιρεια και μου απαντανε μπουρδες,να βαλω καινουργια μπαταρια και αλλα τετοια.Τους απαντησα οτι εκανα τα παντα και τωρα τι μπορουμε να κανουμε.Περιμενω να δω τι θα πουν.

Re: Απάντηση: Dereelight C2H

πεστους να τους τον στειλεις για ελεγχο για να εντοπισουν και αυτοι ενδεχομενο προβλημα

Hi, I think maybe the issue at the circuit board, I assume if you can replace it if I send one free to you, this is the fast way, I don't want you waiting so long time; or you can exchange the pill with me, send the old pill to following address, then I'll send a replacement to you.
Aυτη ειναι η απαντηση της εταιρειας,στο τελος λεει να του στειλω το παλιο πιλ και να μου στειλει αλλο καινουργιο αλλα δεν καταλαβα τι λεει πιο πριν?

Εννοει αν ξερεις να αλλαξεις εσυ το κυκλωμα
:violent-smiley-030:να σου στειλη μονο αυτο

Αλλα νομιζω οτι ειναι καλυτερα να του στειλης το pill πισω

Last edited by a moderator:
Κοιτα ειχα και εγω προβλημα με τον Dereelight C2H.
ειχα το R5 XPG και την επεξε το led ξεκολισε απο την κακια κοληση
που ειχε και παραγγειλα μετα ενα pill WD R2 XRE

Αλλα περα απο το οτι αναβαθμιζεται ο Dereelight C2H
δεν με εχει ικανοποιηση καθολου για τα λεφτα του.

Εχω παρειι τον AKORAY δωρο του ανιψιου μου και ειναι σχεδον το ιδιο σε φωτηνοτητα
και πολυ πιο φτηνος!!!!!
:violent-smiley-030:

Last edited by a moderator:
Kι εγω απογοητευτηκα πολυ αλλα δεν πειραζει,τωρα τους εστειλα μειλ να στειλω το πιλ και να μου στειλουν καινουργιο.Του ειπα να δοκιμασει αν ταιριαζει το javellin head με το πιλ του c2h και να μου το στειλει.

Ναι αλλα μετα γινεται ασουλουπωτος ο φακος
Νομιζω παντως οτι ο FENIX P2D που εχω αλλα και οι QUARK
Ειναι πολυ πιο αξιοπιστοι και σιγουρα δεν θα σε αφησουν ποτε !!!!!!!

Ο C2H σου τελειωνει ξαφνικα η μπαταρια
και μετα 00000000000
ουτε μικρη σκαλα ουτε τιποτα ετσι απλα ξεμενεις
και μετα τρεχα γυρευε!!!!!:violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Hello, that's OK you get a javelin head include reflector at $18, I'll send them pluse the replacement pill, please ship the origin pill to us due to you're the first people report such issue, we what to know what's the matter.
Αυτη ειναι η απαντηση τους,δεν καταλαβα,θα στειλει το javellin head με προσαρμοσμενο το pill του c2h?Toυ ζητησα να το τεσταρει αν κανει και δουλευει

Αν κατάλαβα και εγώ καλά αυτό λέει, οπότε τους στέλνεις το pill για να δούνε και αυτοί τι παίζει και εσύ πληρώνοντας τα 18δολλάρια σου στέλνουν καινούργιο και το javelin head+reflector...

Ναι αλλα το πιλ ταιριαζει τελικα στο javellin head?Ayto δεν μου το διευκρινιζει.Εννοειται και τζαμακι υποθετω γιατι δεν το αναφερει πουθενα.

Γενικα νομιζω οτι θα κανει. Αυτο που παρατηρησα, δεν ξερω κατα ποσο βεβαια ειναι πραγματικο, ειναι οτι σου λεει οτι δεν εχει παρατηρηθει καποιος να εχει προβλημα στο Pill. και θελουν να δουν τι φταιει. Το καλο ειναι οτι σου απανταει και υπαρχει συνεργασια και εξυπηρετηση.

Απάντηση: Re: Dereelight C2H

Γενικα νομιζω οτι θα κανει. Αυτο που παρατηρησα, δεν ξερω κατα ποσο βεβαια ειναι πραγματικο, ειναι οτι σου λεει οτι δεν εχει παρατηρηθει καποιος να εχει προβλημα στο Pill. και θελουν να δουν τι φταιει. Το καλο ειναι οτι σου απανταει και υπαρχει συνεργασια και εξυπηρετηση.
Eτσι φαινεται,για να δουμε και στην πραξη ομως.

some javelin head works with C2H body and pill, some not, we can choose one that can works. send money to [email protected] directly please.
Moλις τωρα ειδα την απαντηση τους,για να δουμε.

Μολις το παρεις να βαλεις φωτο να δουμε αν βολευει να τον κρατας.......
:ernaehrung004:

Πηρα κατι μπαταριες απο το ιμπει φτηνες,ο c2h δεν επιασε ουτε 50 λουμεν στο δυνατο ο pd20 r2 ομως εβγαλε με την ιδια μπαταρια maximum lumens για 35 λεπτα και μετα εγω τον εσβησα γιατι ζεσταθηκε πολυ.Τυχαιο? δε νομιζω.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι σιγουρα καποιο προβλημα εχει ο φακος,δεν ειναι θεμα μπαταριων.Απο την dereelight μου ειπαν οτι με επαναφορτιζομενες εχει καλυτερη αποδοση αλλα ουτε 50 λουμεν?Τωρα περιμενω το νεο pill με το javellin head για να δουμε τι ψαρια θα πιασουμε.

Αυτο ειναι το κακο με τις αγορες απο internet αν κατι δεν παει καλα δεν συμφερει να πληρωσεις μεταφορικα για να το γυρισεις πισω!!!!!:violent-smiley-030:

Αυτο ειναι το κακο με τις αγορες απο internet αν κατι δεν παει καλα δεν συμφερει να πληρωσεις μεταφορικα για να το γυρισεις πισω!!!!!:violent-smiley-030:

Για αυτον τον λογο σκεφτομαι σοβαρα να παρω τον nitecore r2 απο εδω :
http://www.batteries.gr/product.asp?catid=3743
γιατι εαν εχει οντως και αυτος το προβλημα με το strobe τοτε θα ειναι πιο ευκολο να τον αντικαταστησουμε με καποιον αλλο.