Dereelight C2H

Παιδες στο σιτε της dereelight εχουν βαλει σαν επιλογη τον javellin shorty,αυτο που εχω εγω και το εκανα σταδιακα.Πρωτα πηρα τον c2h και μετα την κεφαλη του javellin με νεο πιλλ που ταιριαζε στον javellin.Κοστιζει 58 δολαρια,με μια μπαταρια ειναι πολυ πιο δυνατος και με καλυτερο hotspot απο τον fenix tk11r2,φυσικα υστερει στην διαρκεια λογω μιας μπαταριας.Παρολη την περιπετεια που τραβηξα τον συστηνω ανεπιφυλακτα,μιλαμε για τερατακι και δεν ειναι και τοσο ατσουμπαλος.Σε αυτα τα λεφτα πιστευω δυσκολα θα βρειτε κατι καλυτερο.Εγω θα παραγγειλω εναν ακομη για ενα φιλο που επαθε την πλακα του μολις τον ειδε να ξεσκιζει τον τκ11r2 που εχει.
http://www.dereelight.com/javelin.htm

το καλυτερο ειναι οτι εχει τωρα με smooth reflector. μαλον θα παραγγειλω ενα Javelin shorty και θα συγκρινω με το δικο μου Javelin με textured reflector. καλη ειδιση mantilas! :Banane0:

Δεν το εχω μετρησει φιλε μου,θα το κανω ομως οταν βρω ευκαιρια και θα σου πω.ΟΡ ρεφλεκτορ δεν ειναι καλυτερο απο SMO?Το SMO δεν κανει δαχτυλιδια?Αν θελεις να τον παρεις με ΟΡ του στελνεις εμειλ?Στο τελος της σελιδας που σε παραπεμπει στους ρεφλεκτορς δεν εχει javellin μηpως ειναι ιδιο με τον CL1H?

Δεν το εχω μετρησει φιλε μου,θα το κανω ομως οταν βρω ευκαιρια και θα σου πω.ΟΡ ρεφλεκτορ δεν ειναι καλυτερο απο SMO?Το SMO δεν κανει δαχτυλιδια?Αν θελεις να τον παρεις με ΟΡ του στελνεις εμειλ?Στο τελος της σελιδας που σε παραπεμπει στους ρεφλεκτορς δεν εχει javellin μηpως ειναι ιδιο με τον CL1H?
καλως, θα περιμενω. απαντισεις - ΟΡ ρεφλεκτορας ειναι για κοντα, smooth ειναι για μακρια και συνηθως εχει δαχτυλιδια και εγω τον θελω για μακρια και ας εχει δαχτυλιδια. Αν θελεις να τον παρεις με ΟΡ στειλε εμειλ. ρεφλεκτορας javellin ειναι ιδιος με τον CL1H.

Λοιπον φιλε μου με cr123 απο το ιμπει αμφιβολου ποιοτητας στο μαξ 22 λεπτα,απο rcr123a εχω spiderfire protected κι αυτες δλδ τιποτα το αξιολογο κραταγε 3 λεπτα στο μαξ και μετα απο λιγο αναβε ξανα αλλα παλι για 2-3 λεπτα.Πιστευω ομως οτι ειναι πολυ καλυτερα με cr123a.

Λοιπον φιλε μου με cr123 απο το ιμπει αμφιβολου ποιοτητας στο μαξ 22 λεπτα,απο rcr123a εχω spiderfire protected κι αυτες δλδ τιποτα το αξιολογο κραταγε 3 λεπτα στο μαξ και μετα απο λιγο αναβε ξανα αλλα παλι για 2-3 λεπτα.Πιστευω ομως οτι ειναι πολυ καλυτερα με cr123a.
φιλε μου, οταν θα παρεις μια AW rcr123 (αν θα παρεις ) σιγουρα θα εχεις καλυτερο runtime . μετρισε τοτε ξανα και πες μου. ευχαριστω.

αν και 22 λεπτα με μια αμφιβολου ποιοτητας cr123 και 280 λουμεν OTF ειναι καλα. εχεις πολυμετρο mantilas ? μπορεις να μετρισεις τα αμπερ απο tailcap στο μαχ?

Δεν εχω πολυμετρο για να σου πω,αλλα πιστευω πως συντομα θα παρω AW rcr123a,υπαρχει φορτιστης για αυτες τις μπαταριες και να εχει και θεσεις για 18650?Να παρω δλδ σετακι rcr123 aw-18650aw kai φορτιστη αξιολογο,σε οσο γινεται οικονομικη τιμη.

O dereelight shorty μπορει να παρει οποιαδηποτε μοναδα Ρ60?Τι πρεπει να προσεξω στα χαρκτηριστικα της μοναδας για να δουλεψει σωστα ο φακος?

Και κατι αλλο αν ξερετε,υπαρχει κατι δυνατοτερο απο τον shorty σε αυτο το μεγεθος με μια cr123a,kαι μεχρι 50 ευρω?

Re: Απάντηση: Dereelight C2H

O dereelight shorty μπορει να παρει οποιαδηποτε μοναδα Ρ60?Τι πρεπει να προσεξω στα χαρκτηριστικα της μοναδας για να δουλεψει σωστα ο φακος?

μονο να χωρα η μπαταρια κια να αντεχει στο ρευμα που θα τραβα η μοναδα....οποτε μπορεις να βαλεις ενα SST50 direct drive με μια IMR 16340

Kανενα σαιτ που θα βρω το συγκεκριμενο,και ποση διαφορα θα εχει απο το xpg-r5 σε φωτεινοτητα?Διαρκεια μπαταριας?

O dereelight shorty με 14500 μπαταρια θα βγαζει περισσοτερα λουμεν και καλυτερους χρονους απο rcr123?

ειμαι στο ψαξιμο για ενα φακο που να φεγγεικοντα και απλωτα.
στην αναζητηση επεσα πανω στο dereelight aspherical lens.
η ερωτηση μου ειναι η εξης:αν προσαρμοσω αυτη την κεφαλη σε ενα σωμα DBS η CL1H υπαρχει περιπτωση να κερδισω αυτο που θελω?δλδ flood?
ευχαριστω.

σε αυτο το βιντεο εχει μια τετοια κεφαλη αλλα συμφωνα με την περιγραφη δεν ειναι αυτη η ωραια που βλεπω στο 2:10,εκτος και εχει κανει λαθος αυτος που το εγραψε.
αν μπορει να βοηθησει καποιος.

http://www.youtube.com/watch?v=mM2hM5sJEIU

Last edited: