καλως, θα περιμενω. απαντισεις - ΟΡ ρεφλεκτορας ειναι για κοντα, smooth ειναι για μακρια και συνηθως εχει δαχτυλιδια και εγω τον θελω για μακρια και ας εχει δαχτυλιδια. Αν θελεις να τον παρεις με ΟΡ στειλε εμειλ. ρεφλεκτορας javellin ειναι ιδιος με τον CL1H.Δεν το εχω μετρησει φιλε μου,θα το κανω ομως οταν βρω ευκαιρια και θα σου πω.ΟΡ ρεφλεκτορ δεν ειναι καλυτερο απο SMO?Το SMO δεν κανει δαχτυλιδια?Αν θελεις να τον παρεις με ΟΡ του στελνεις εμειλ?Στο τελος της σελιδας που σε παραπεμπει στους ρεφλεκτορς δεν εχει javellin μηpως ειναι ιδιο με τον CL1H?
φιλε μου, οταν θα παρεις μια AW rcr123 (αν θα παρεις ) σιγουρα θα εχεις καλυτερο runtime . μετρισε τοτε ξανα και πες μου. ευχαριστω.Λοιπον φιλε μου με cr123 απο το ιμπει αμφιβολου ποιοτητας στο μαξ 22 λεπτα,απο rcr123a εχω spiderfire protected κι αυτες δλδ τιποτα το αξιολογο κραταγε 3 λεπτα στο μαξ και μετα απο λιγο αναβε ξανα αλλα παλι για 2-3 λεπτα.Πιστευω ομως οτι ειναι πολυ καλυτερα με cr123a.
Δεν εχω πολυμετρο για να σου πω,αλλα πιστευω πως συντομα θα παρω AW rcr123a.
O dereelight shorty μπορει να παρει οποιαδηποτε μοναδα Ρ60?Τι πρεπει να προσεξω στα χαρκτηριστικα της μοναδας για να δουλεψει σωστα ο φακος?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.