Dereelight C2H

Και καλα θα κανεις τουλαχιστον θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
Ξερεις αν υπαρχει SMO REFLECTOR για τον nitecore r2?

Και καλα θα κανεις τουλαχιστον θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
Ξερεις αν υπαρχει SMO REFLECTOR για τον nitecore r2?

Δεν νομιζω. Εαν ξερεις αγγλικα στειλε κανα email να σου πουνε, αλλιως αμα δεν ξερεις να ρωτησουμε εμεις.

Οκ θα δωκιμασω να δω τι θα πουν αν και η nitecore δεν φημιζεται και τοσο για την εξηπηρετηση της

Σημερα παιδια μου ηρθε το νεο πιλλ με το javellin head.Πληρη απογοητευση,και εξηγω,στραβωβιδωνει το ενα κομματι της κεφαλης πανω στο αλλο,δλδ το πανω που ειναι το λενσ με το κατω που ειναι ο ρεφλεκτορας με το λαμπακι.Απο την μια μερια ειναι πιο χοντρο το μεταλλο απο την αλλη, στην διαμετρο εννοω που ειναι οι βολτες.Το νεο πιλλ δεν μπαινει στην κεφαλη του c2h ειναι πιο χοντρο και βιδωνει λιγο στην αρχη δεν φτανει στο ρεφλεκτορα με τιποτα.Μετα απο τοσα μειλ και ενω μου ειπε οτι θα βαλει πιλλ που να ταιριαζει και στα δυο κανενα αποτελεσμα,τουλαχιστον τωρα λειτουργει με ΑΑ.Κριμα η ταλαιπορια και τα χρηματα(76 δολαρια)Καλοι ειναι οι upgraded φακοι αλλα να μπορει και η εταιρια να υποστηριζει αυτο το προτερημα,στην δικη μου περιπτωση αυτο δεν συνεβη.:angry:

Το εχω παρατηρησει και εγω γενικα οι Dereelight στα σπειρωματα πασχουν

Παντως εγω φιλε mantilas δεν ξερω και το κανονικο σου ονομα στον
lumapower d mini vx του εβαλα το πill του dereeligt DBS και εχει αυξησει πολυ την φωτηνοτητα του θα βρω και καλυτερο ρεφλεκτορ ισως και ενα φτιαγμενο
να φτανει το λεδ στα ορια του

Ηθελα και εγω να παρω οπως και εσυ το νεο πιλλ με το javellin head
αλλα με χαλουσε λιγο το ανομοιομορφο στυλ του και τελικα κατελιξα στον λουμα.

Last edited by a moderator:
Oφειλω να ομολογησω ομως οτι με την νεα κεφαλη απογειωθηκε σε φωτεινοτητα και throw.

Παιδια μιλαμε για μεγαλη γκαντεμια,ο φακος δεν αναβει,ενας φιλος ηλεκτρονικος που τον κοιταξε και μετρησε τα παντα με το πολυμετρο(ο ανθρωπος ειναι αρκετα εξοικιομενος με τα λεντ)μου ειπε οτι χαλασε το κυκλωμα και οτι μπορει να το καταργησει αλλα θα εχω μονο την μεγαλη σκαλα.Εν τω μεταξυ γρασαρα τις βολτες στην κεφαλη του c2h και το πιλλ μπηκε κανονικα στην κεφαλη του.Παντως με το javellin head εγινε τουρμπο,κοντραρει ανετα και ισως ξεπερναει τον τκ11.

δεν μπορω να καταλαβω τι εχει γινει. Δεν μπορω να βοηθησω. Δεν ξερω ειναι να μην σου τυχει μαλλον.

Αν εχεις πραγματικα προβλημα στειλτους ενα εμαιλ και κραξε τους. Και μην ξαναπαρεις κατι απο αυτους.

Αν δεν το κανουμε αυτο επαναπαυονται.

Tους εστειλα ενα μειλ και τους εξηγω το προβλημα,επισης με ευγενικο τροπο του λεω να μου στειλω νεο πιλ,για να δουμε,αν και δεν νομιζω να ανταποκριθουν.

κοιτα αν δεν σου πουν τιποτα,και κανουν την παπια στο επομενο email πες τους

οτι δυστυχως εισαι παρα πολυ απογοητευμενος απο την αγορα και δεν θα ξανα αγορασεις καποιο προιον στο μελλον απο την εταιρια τους. Πρεπει να εισαι στιγνος και κρυος. Δεν το κανεις για την ψυχη κανενος.

Εγω εμαθα στην Αγγλια που σπουδασα οτι μετραει παρα πολυ η ειληκρηνια και το να εισαι αποτομος εκει που πρεπει. Ετσι πρεπει να κανουμε ολοι. Αν δεν μας υπολογιζουν τοτε δεν τους υπολογιζουμε. Τελος.

Οπως επισης οτι θα καταθεσεις τα παραπονα σου εαν δεν ικανοποιησουν το αιτημα σου στο candleforum και σε διαφορα αλλα φορουμ.

Παιδια η απαντηση απο την dereelight με ικανοποιει απολυτα.

OK, will send the pill free recently, please remember, don't swap the pill between the C2H and Javelin, the emitter possible damaged by the reflector, it's no warranty if the dome of the emitter damaged.
Λεει οτι παθαινει ζημια αν κανεις αλλαγη απο τον ενα ρεφλεκτορα στον αλλο,εμενα εκεινη ακριβως την στιγμη χαλασε,γιατι να συμβαινει αυτο?Λιγο βεβαια με νοιαζει γιατι μονο με το javellin head αξιζει να τον χρησιμοποιεις,γινεται πυραυλακι.Πως παθαινει ομως την ζημια?

Re: Απάντηση: Dereelight C2H

τι να σου πω....αν βραχυκυκλωσε το καλωδιο του Λεντ με το ρεφλεκτορα πιθανον να εκαψε κατι στην πλακετα....

δεν μας το ειπες αυτο..την επαθα και εγω σε μια δυσκολη μοντα και εκαψα κατι στο κομματι μπου εκανε boost..

προταση

αν προκειταi να παιζεις με τα pills παρε Kapton tape (εχει ιμιτασιον το Dx) η αυτοκολλητο βινυλιο, μια ΣΚΡΟΠΙΑ 14 χιλιοστων και αρχισε να κοβεις μονωτικα δισκακια....βαλες και γυρο απο το ΛΕΝτ και κατω απο τον ρεφλεκτορα.....την μεσα τρυπα την ανοιγεις με νυστερι νο11.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Dereelight C2H

τι να σου πω....αν βραχυκυκλωσε το καλωδιο του Λεντ με το ρεφλεκτορα πιθανον να εκαψε κατι στην πλακετα....

δεν μας το ειπες αυτο..την επαθα και εγω σε μια δυσκολη μοντα και εκαψα κατι στο κομματι μπου εκανε boost..

προταση

αν προκειταi να παιζεις με τα pills παρε Kapton tape (εχει ιμιτασιον το Dx) η αυτοκολλητο βινυλιο, μια ΣΚΡΟΠΙΑ 14 χιλιοστων και αρχισε να κοβεις μονωτικα δισκακια....βαλες και γυρο απο το ΛΕΝτ και κατω απο τον ρεφλεκτορα.....την μεσα τρυπα την ανοιγεις με νυστερι νο11.
Δεν το ανεφερα γιατι μου ειπε οτι το πιλ κανει και για τις δυο κεφαλες και θεωρησα οτι δεν θα υπαρχει προβλημα.Οταν ειδα το μειλ του τοτε θυμηθηκα οτι την στιγμη που εβαλα το πιλ στην κεφαλη του c2h τοτε εγινε το κακο.Τελικα να μην χρησιμοποιω λετε την κεφαλη του c2h?Ti ακριβως εγινε.σε τι αγγιξε ο ρεφλεκτορας και βραχυκυκλωσε?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Dereelight C2H

στα λαωδια του λεντ.......κανονικα πρεπει να υπαρχει μονωτικο δισκακι....για κοιτα και μετα ακολουθα αυτο που σου ειπα να κανεις

Aν παραγγειλω led emitter μπορω να το κολλησω στο πιλλ που εχω?Θα λειτουργησει?Πρεπει να ειναι κι αυτο r5 η εχω κι αλλες επιλογες?Εχω ενα φιλο που ασχολειται και εχει εργαλεια ισως βοηθησει.

Κοιτα μαλλον καηκε η πλακετα....

παρε ενα βολταζ 3-4,2 βολτ....(μια μπαταρια) και δωσε ρευμα με καλωδιακια στο λεντ στιγμιαια ( με σωστη πολικοτητα) αν ανψει και μαλιστα δυνατα πας για πλακετα

Ο φίλος σου έχει ιδέα από led φακούς? Αν κάηκε το led εγώ θα το γυρνούσα για αντικατάσταση.
Δε γίνεται να καεί το led:
-Σημαίνει κακή ψύξη/κακό πάτημα με τη βάση του.
-Σημαίνει πιθανό βραχυκύκλωμα
-Σημαίνει ότι το λέντ πριν καεί, έγινε μπλε και σιγά σιγά μειώθηκε το φως του.
-Σημαίνει πως είτε πείραξες το κύκλωμα είτε από μόνο του χάλασε.Αν είναι το 2ο πρέπει να το γυρίσεις για εγγύηση.

Επίσης, τι led είχε πριν?Το λεντ πως το δοκίμασε? Πιστεύω πως το led είναι μια χαρά. Δε καίγεται εύκολα.