Dereelight DBS V3 SST-50 Review

Πρόσεξε ωστόσο το κύκλωμα που θα έχεις να δέχεται τάσεις μεγαλύτερες από 4V....
Εμένα πάντως το aspheric ποτέ δε μου άρεσε, το θεωρώ ένα άχρηστο αξεσουάρ...Φωτίζει ένα σημείο σε μεγάλη απόσταση, τόσο μακριά που δε θα βλέπεις τι φωτίζεις!

Πρόσεξε ωστόσο το κύκλωμα που θα έχεις να δέχεται τάσεις μεγαλύτερες από 4V....
Εμένα πάντως το aspheric ποτέ δε μου άρεσε, το θεωρώ ένα άχρηστο αξεσουάρ...Φωτίζει ένα σημείο σε μεγάλη απόσταση, τόσο μακριά που δε θα βλέπεις τι φωτίζεις!

εχεις δικιο για το aspherical. Ειδα κατι review και στο youtube video που πραγματικα δεν θα πρεπει να ειναι χρησιμο. Αλλα το extension tube ειναι κατι που χρειαζετε ο DBS.

Ουτος η αλλος το κυκλωμα για το SST-50 μπορει να αντεξει πανω απο 8.0V

Μολις πηρα τον δικο μου.....

igp6165.jpg

γενικες εντυπωσεις: Βαρβατος, καλοδουλεμενος, παχυ σωμα αν κια γνναιοδωρο στο χωρο για τις 18650, σφιχτος λογω των χονδρων στεγανοποιητικων δακτυλιων, εργαλειο....επισης μου αρεσε ο τροπος που ασφαλιζει το pill. Δεν μου αρεσαν τα ψιλα σχετικα πασα.....

Εξτρα....το κλιπ μαλλον αλλαζει κατευθυνση, και εχει ανοδιωμενα πασα, οποτε μπορεις να απενεργοποιησεις τον διακοπτη....

igp6170.jpg

igp6174.jpg

Εδω εχει φοραμενο ενα Pill που εκανα μονος μου (XPG R5 στα 1400mΑ). Το αυθεντικο ειναι φορεμενο σε ενα P60 Κατοπτρο

igp6179.jpg

igp6181.jpg

Το Tailcap αποσυναρμολογημενο. Και η επεκταση ΕΧΤ500 για μια εξτρα 16340/CR123
Μετρησεις παιδια σε αρκετες μερες απο τωρα, εχω ενα μεγαλο πορτζεκτ να ολοκληρωσω.

Last edited:
Είναι εντυπωσιακό πάντως πως κατάφερε ένας φακός(μάλλον 2, μαζί με το cl1h) να μείνει τόσο καιρό στο προσκήνιο με ένα βασικό σχεδιασμό. Αν κάνεις κανά reviewδάκι να σου στείλω τον δικό μου dBS να γίνει κανά συγκριτικό, είναι V1 με R2 pill, παραμένει ακόμη ένας από τους αγαπημένους μου,μετά από 3,5 χρόνια!
Τον είχα πάρει τότε μαζί μου και στο στρατό, τον βλέπανε κάτι μόνιμοι, είχανε πάθει τη πλάκα τους και με ρωτούσανε τι είναι αυτό και πως φωτίζει έτσι, λες και ήτανε τπτ εξωγήινης προέλευσης!Τους φαινότανε περίεργο, δεν είχε ούτε λαμπάκι, ούτε τα κλασσικά λέντ που ξέρανε, πολύ μικρός σε μέγεθος(σε σύγκριση με τα maglite που είχανε) και φώτιζε ως το θεό!

Last edited:
Καλη ιδεα αλλα μαλλον δεν θα προλαβω..περιμενω μεσα στις εομενες δομαδες να φυγω αλλου για δουλεια (δακοκτονια) Θα δουμε αλλα ευχαριστω ετσι κια αλλιως για την προσφορα

εμεινε γιατι αναβαθμιζοτανε το σχεδιο καθε τοσο αλλα κυριως βολευε το να χωνεις τα νεα Πιλλς στον υπαρχον φακο....αλλα φοβαμαι οτι με την ισχυ και τις θερμικες απωλειες να εχουν παρει για τα καλα τον ανηφορο το θεμα P60 module να φθινει.....Δες Surefire Stratum, Solarforce Skyline II και μια ακομη εταιρια που μου διαφευγει....

Πως και δεν συ τον εφαγαν στον στρατο? Στο προσκεφαλι σου τον ειχες?

τι DBS λες..εδω ενα φιλαρακι γονατισε maglite 6D με ενα Romisen Rc-G2 XRE-P4.......

Πως και δεν συ τον εφαγαν στον στρατο? Στο προσκεφαλι σου τον ειχες?

τι DBS λες..εδω ενα φιλαρακι γονατισε maglite 6D με ενα Romisen Rc-G2 XRE-P4.......

Καλά σίγουρα, ότι είχες με Cree πάνω σου ήτανε κλάσσης ανώτερο!
Δε μου το φάγανε γιατί ήμουν το περισσότερο καιρό σε φυλάκιο, άσε που αν τον βουτούσανε θα κλαίγανε τη μοίρα τους, σιγά μη βρίσκανε 18650 να του βάλουν/φορτίσουν!

παιδια χθες μαζι με αλλες μετρησεις μετρησα κια τον DBS....

Me to pill του Javelin και 18650, τραβουσε 1,23Α, και η δεσμη ηταν πανω απο 26000 Lux στο 1 μετρο....μαλιστα σε καποια στιγμη/σημειο το φωτομετρο τερματισε. οποτε ο ισχυρισμος για 27000 ειναι ακριβης

Με το XPG στα 1,380Α η φωτεινοτητα ηταν μικροτερη, λογω κακης εστιασης/απωλειων.
Πραγματικα με το XPG ειναι κρισιμο σημειο μια που το λεντ ειναι πολυ χαμηλο. 2 φορες εκανα το pill και τιποτα σωστο.....

Μολις εκανα μια παραγγελια.

DBE-18650 Extension Tube for DBS V3
PILL-Dereelight Pill (1SM SST-50)

Νομιζω πως τωρα ο DBS θα γινει ενα θηριο. Με 2 18650 και ενα εφερδρικο καθαρα SST-50, για να μην με αφησει ποτε μα ποτε.

Φυσικα το SST-50 θα το κρατησω στο κουτακι του σαν κορη οφθαλμου.

ναι οταν τα λαβω θα κουμπωσω το extension tube θα του βαλω και 2 18650 και θα γινει η νυχτα μερα. Τελικα αυτο που καταλαβα ειναι οτι αν παρεις Dereelight τοτε έχει πολλες επιλογες. Καμια αλλη εταιρια δεν εχει τοσες επιλογες.

Το SST-50 που έχει στο high....αποδιδει γυρω στα 800 με 900 lumens. Πρεπει να το δειτε για να το πιστεψετε. Το through με 2 AW RCR 3.7V που ειχα βαλει ηταν καταπληκτικο. Δεν περιμενω περισσοτερα απο 2 AW RCR 18650 3.7V εκτος του οτι θα ειναι περισσοτερο σταθερο και θα εχει σαφως πολυ μεγαλυτερη διαρκεια.

Δεν εχω καταφερει ακομα να παρω το Lumen meter μου.

Last edited: