Ποση αυτονομια να εχει πλεον; Και αραγε ποσα λουμεν φως; Μηπως ειδες σε κανα φορουμ;
:smash:ειδα καποιον σε ενα φορουμ που μερτησε πανω απο 1000 λουμενς.
Δε παίζει με τπτ να είναι 1000Lm...Ούτε καν στην εκκίνηση... Μην είσαι υπερβολικός...Και λες ότι δε ζεστένεται κιόλας! Που το είδες αυτό? Άντε να είναι 650lumen, παραπάνω με τίποτα. Και ο mini πρέπει να είναι κανά 350άρι OTF. Και τα δύο στην εκκίνηση πάντα. Πιο μετά θα πέφτουν.
Άλλωστε, η dereelight λέει ότι δίνει 2,1amp στα λεντ τα μεγάλα, άρα λογικά θα δίνει 650 lumen OTF στη καλύτερη των καλύτερων...και πολλά λέω!Με διαλεχτό λέντ, χωρίς να έχει ζεσταθεί και να έχει απώλειες,με πεντακάθαρα τζάμι και ανακλαστήρα με μιδαμινές αντιστάσεις και τέλειο κύκλωμα...
Για να μη παρεξηγηθούμε, άλλοι κινέζικοι φακοί που λένε 200 λούμεν, άντε να είναι 100....
δεν λεω οτι δεν εχεις δικιο στα λουμενς αντε να ειναι 800 με 900. αλλα δεν ζεστενετε τι να πω αυτο ειδα.
Σίγουρα δεν αμφιβάλλω αν το λες ότι δε ζεστένεται, αλλά μου φαίνεται λίγο παράξενο, γιατί αυτά τα λέντ όταν τους δίνεις ρεύμα ζεστένονται αρκετά, άρα είναι φυσιολογικό το σώμα να "αρπάζει". Αν δε τη τρώει τη ζέστη το σώμα, αυτή παραμένει στο λέντ και πέφτει η απόδοσή του!
Για να μη φαίνεται ότι τα λέω στραβά το φακουδάκι τα σπάει και σίγουρα αξίζει τα λεφτά του, συγκριτικά πάντα με τον ανταγωνισμό του είναι πολύ τόπ!
Αργότερα που θα βγει και το XM θα πάει τότε στα 1000lm! Θα αλλάξεις τότε ένα pill ενώ οι άλλοι θα αλλάξουν ολόκληρο φακό! Εκεί φαίνεται η αξία του φακού!
Καλορίζικος, εγώ γμτ έχω τη V1 έκδοση του φακού που δεν είναι συμβατή με τον extender και δε μπορώ να βάλω sst50!![]()
ναι και καιγεται
Σωστά Κωστή αυτό θα έγραφα τώρα με αυτά που διάβασα. Προφανώς έχει buck converter-regulator,μετατροπέας τάσης, με κάποιες απώλειες, αν τραβά 1,4amp, με τάση 8V(πάνω κάτω) θα καίει ο φακός 11,2watt. Η dereelight, έχει δυο κυκλώματα για τα μεγάλα λέντ, ένα που δίνει 2,1 και ένα άλλο που δίνει 2,4. Αν το led παίρνει 2,1amp, θα παίρνει το led 2,1*3,5V,= 7,35 watt. Άρα χάνονται 3,85 watt στο κύκλωμα. Αν το κύκλωμα πάλι δίνει 2,4Amp, τότε 2,4 * 3,6 = 8,64, άρα χάνονται 2,5 watt περίπου. Πάντως, με 2,4amp το luminous έχει στη καλύτερη 800 lumen, βάζει του γραφήματος που δίνει η εταιρεία, στο λέντ πάνω πάντα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.