Dereelight DBS V3 SST-50 Review

αυτο δεν ειναι τιποτα....

γενικα οπως το εχω ξαναπει. Αν δεν το δεις με τα δικα σου ματια δεν μπορεις να κρινεις.

Ασφαλως για τον καθε ενα τα κριτηρια ειναι διαφορετικα εμενα με καλυπτει σε συνδιασμο ως δευτερο φακο καποιον EDC.

Και η καλητερη συγριση γινετε αν εχεις μαζι σου κα καποιον αλλο φακο
για να μπορεις να συγκρινεις την δεσμη τους

:violent-smiley-030:

Last edited by a moderator:
Εγω τον εχω με το XRE R2
και σιγουρα πιανει πανω απο 300 μετρα

Αλλα σιγουρα αν τον εχεις μαζι σου χρειζεσαι και ενα μικροτερο
για κοντινες αποστασεις

Θα περιμενα να εβγαζαν και ενα led οπως το XRE R2 βελτιωμενο
κατι σε R3 version

300 μέτρα?Μπα...Θα έλεγα(έχω τον ίδιο με R2 WH@1,4amp,το καλύτερο white led tint για σωστή χρωματική απόδωση) πως μέχρι τα ~200 μέτρα μπορείς να ξεκαθαρίσεις αντικείμενα σωστά.

Φιλε μου Εργοτελη τα 200 μετρα τα πιανει ο DBS χωρις aspherical
και ο RAIDFIRE SPEAR περιπου 350+ μετρα

Και αυτα στα λεω χωρις υπερβολες
Μπορω καποια στιγμη να βρω καποιο μερος με μετρημενες αποστασεις και να ειμαι πιο ακριβης στις μετρησεις μου

και ο RAIDFIRE SPEAR περιπου 250+ μετρα με 1.8 amper

Γι αυτο ψαχνω για να βρω εναν JETBEAM JET-II IBS εχει το ιδιο στυλ
με τον RAIDFIRE SPEAR εστειαζεις το reflector οπου θελεις και εχεις πολυ περισοτερα lumen απο αλλους που εχουν drop in

Αλλα το βλεπω χλωμο για να βρω JETBEAM JET-II IBS
:violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Τωρα θα κοιταξω να δω και εκει:violent-smiley-030:

Αλλα αν καποιος πετυχει τιποτα μπορει αν θελει να μου το πει:BDGBGDB55:

Για τον JETBEAM JET-II IBS

Εξαρταται απο που θα τον παρεις
και το δυσκολο ειναι να τον βρεις με smo reflector
Αλλιως δεν λεει...

hard to tell...
I have driven both the XPG and the XML in maximum. I get almost the same throw with both cos even of the XML is more powerfull it creates a wider beam
the SST is out of the question
maybe the XRE R2

I am expecting some XPE R4s and I will try them. if one led has the higher throw to lumen raton this is it.

Γιατι μιλαμε αγγλικα? Κωστα δεν το λεω για σενα αλλα για το φιλο μας τον mtel.

Οχι τιποτα αλλο αλλα ειμαι υπερ του να μιλαμε Ελληνικα σε Ελληνικο φορουμ. Δεν πηγα σε αγγλικο φορουμ να πεταξω ερωτηση στα Ελληνικα.

Και παλι δεν το λεω για σενα Κωστα που βοηθησες τον Αγγλο - απαυτο!!!

Συγνωμη για τα λεγομενα μου αλλα εχουμε την πιο ομορφη χωρα στον κοσμο και την πιο εξυπνη Γλωσσα στον κοσμο.

Καλο ειναι να αρχισουν να μας σεβονται τουλαχιστον εμας τους Ελληνες τους απλους πολιτες, γιατι αν περιμεναμε απο τους πολιτικους χαθηκαμε.

Καλημερα, ξερω οτι εμεις οι Ελληνες παντα βοηθαμε σε οποια γλωσσα και να μας μιλησουν γιατι ειμαστε αγαθοι.

Αλλα απο μενα τελειωσαν αυτα. Σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!

Βρε Λεονάρδε,ακριβώς όπως γράφεις και συ εκτός από την όμορφη χώρα που έχουμε είμαστε και φιλόξενοι καθώς και ευγενικοί άνθρωποι.

Πολύ καλά έκανε ο Κώστας και βοήθησε έναν φίλο που ρώτησε,ας το έκανε και στα ουρντού.

Ούτως η άλλως η επίσημη γλώσσα του φόρουμ είναι η Ελληνική και αυτή επιβάλλεται για την γενική συνεννόηση αλλά δες το και από την άλλη πλευρά,αν ο φίλος που έγραψε ζει στην χώρα μας και απλά δεν μιλάει την Ελληνική είναι μια βοήθεια γι' αυτόν,αν είναι από κάποιο ξένο φόρουμ και ζητάει βοήθεια εδώ...αυτό είναι τιμή μας ως υποκατηγορία.

Το τι ρόλο βαράει ο φίλος βέβαια θα τον δείξει τον επόμενο καιρό,αν είναι για διαφημιστικούς ρόλους η παρουσία του ή αν χρειάστηκε απλά μια βοήθεια.

Ας αφήσουμε τον πατριωτικό μας μανδύα εκτός της κατηγορίας και τις διαχειριστικές προτροπές προς άλλα μέλη.

-bye-

ρε παιδια χαλαρωστε....

το σκεφτηκα κια εγω οτι ειναι παραξενο αλλα εχω εμεπιρια απο εναν ελληνα τριτης γενιας σε ενα αλλο φορουμ, που δνε εχει ευχερεια....

καατ καποιο τροπο μπηκα σε αλλο mode LOL

excuse me,but i live in u.s now, and this is not my computer and i can't manage to install the greek language.

please help me to take a decision for the led.

thank you.

Εντάξει φίλε μου,κανένα πρόβλημα.
Απλά αν μπορέσεις λύσε το θέμα με την επιλογή του αλφάβητου γιατί μπορεί μελλοντικά κάποιος να δυσκολευτεί σε κάτι παρόμοιο που θα χρειαστεί βλέποντας τα γραπτά.
Έπεσες στην καλύτερη πηγή για να σου λυθούν οι απορίες,τα μέλη της υποκατηγορίας είναι αρκετά γνώστες του θέματος.-bye-