Διαχειριση στην "Καφε"

Status
Not open for further replies.
Η Εκτος, περαν του προφανους ρολου της, εχει γινει τοσο σημαντικη γιατι οι υπολοιπες κατηγοριες (οχι ολες) δεν εχουν τυχει της αναλογης προσοχης και της αναλογης αναπτυξεως απο τις... κεφαλες των.

Μην τα ξαναλεμε. Η Εκτος ειναι το κομματι που "δενει" παρεες εδω μεσα, που δινει μια αλλη διασταση σε αυτο το φορουμ.

Οι κυριοι που φωναζουν να φυγει η Εκτος θα πρεπει να προσπαθησουν να κανουν πιο ενδιαφερουσες τις δικες τους κατηγοριες.

Κοινως, ΔΕΝ σκοτωνουμε τον ανταγωνιστη, προσπαθουμε να γινουμε εμεις το ιδιο ενδιαφεροντες με αυτον....

Η Εκτος, περαν του προφανους ρολου της, εχει γινει τοσο σημαντικη γιατι οι υπολοιπες κατηγοριες (οχι ολες) δεν εχουν τυχει της αναλογης προσοχης και της αναλογης αναπτυξεως απο τις... κεφαλες των.

Μην τα ξαναλεμε. Η Εκτος ειναι το κομματι που "δενει" παρεες εδω μεσα, που δινει μια αλλη διασταση σε αυτο το φορουμ.

Οι κυριοι που φωναζουν να φυγει η Εκτος θα πρεπει να προσπαθησουν να κανουν πιο ενδιαφερουσες τις δικες τους κατηγοριες.

Κοινως, ΔΕΝ σκοτωνουμε τον ανταγωνιστη, προσπαθουμε να γινουμε εμεις το ιδιο ενδιαφεροντες με αυτον....
Βασίλη είναι πέρα γιά πέρα ΛΑΘΟΣ να θεωρεί κανείς την cafe ανταγωνιστική ως προς τις υπόλοιπες κατηγορίες του club....λάθος προσέγγιση και άτοπη σύγκριση.

Νομίζω ότι είναι άκαιρο να ανακυκλωνόμαστε σέ συζητήσεις,γιά θέματα πού έχουν πάρει τον δρόμο τους..
Η αλήθεια είναι πώς δεν πολυκατάλαβα το νόημα τού thread και επίσης θεωρώ οτι χρειάζεται ηρεμία στήν φάση που περνάει το club.
Oι γνωμες όλων είναι καταγεγραμένες..Οι επαναλήψεις αυτή την στιγμή δεν έχουν νόημα...
Και προσωπικά πιστεύω ότι είναι καιρός να ενισχυθεί η προσπάθεια τού AVCLUB γιά το Σωματείο παρά τίς όποιες διατυπωμένες αντιρρήσεις.Και αυτό χωρίς ανατρεπτικές αλλά μέ συναινετικές προθέσεις...

Re: Απάντηση: Διαχειριση στην "Καφε"

Νομίζω ότι είναι άκαιρο να ανακυκλωνόμαστε σέ συζητήσεις,γιά θέματα πού έχουν πάρει τον δρόμο τους..
Η αλήθεια είναι πώς δεν πολυκατάλαβα το νόημα τού thread και επίσης θεωρώ οτι χρειάζεται ηρεμία στήν φάση που περνάει το club.
Oι γνωμες όλων είναι καταγεγραμένες..Οι επαναλήψεις αυτή την στιγμή δεν έχουν νόημα...
Και προσωπικά πιστεύω ότι είναι καιρός να ενισχυθεί η προσπάθεια τού AVCLUB γιά το Σωματείο παρά τίς όποιες διατυπωμένες αντιρρήσεις.Και αυτό χωρίς ανατρεπτικές αλλά μέ συναινετικές προθέσεις...

Δεν εχουν παρει Σπυρο τα θεματα τον δρομο τους τουλαχιστον για οσους απο μας δεν εχουμε απολυτη ενημερωση....

Επειδη το tread μπορει να το ερμηνευσει ο καθενας διαφορετικα περιπλεκοντας τα πραγματα θα κανω μερικες απλοικες ερωτησεις μηπως και καποιοι δωσουν καποια εξηγηση παραπανω.

Και ρωταω ...

1.Αυριο προκειται να σηκωσω ενα θεμα με γελοιογραφιες του Ζαχοπουλου... τι σταση θα κρατησει η διαχειριση θα με αφησει η οχι και γιατι ? Εσυ ειπες αν καταλαβα καλα οτι θα το επετρεπες αν ηταν στο χερι σου αποκλειστικα..καποιοι αλλοι θα παρουν θεση ? Ο send ισως ?

2.Αυριο θα σηκωσω ενα σατυρικο θεμα με τον ..Θεμο ..θα με αφησει η διαχειριση η οχι ?

3.Αν μαθω οτι ο Θεμος αρρωστησε σοβαρα...τι πρεπει να κανω..να το κατεβασω το θεμα η να ζητησω απο τη διαχειριση το κλειδωμα/διαγραφη του ?

4.Τι ακριβως σημαινει αυτο που ειπε η Αννα..οτι δεν μπορουμε να λεμε για καποιον αν αυτος δεν μπορει να απαντησει...τι επιτρεπεται ακριβως να σχολιαζουμε ? Μπορουμε την επομενη φορα να σχολιασουμε τον γιο του Βουλευτη η αφου δεν μπορει να απαντησει δεν εχουμε το δικαιωμα..

5.Το σωματειο τι επιρροη θα ειχε τελικα σε μια τετοια περιπτωση..μιλαω αποκλειστικα για το φορουμ..που μας ενδιαφερει...για τα αλλα δεν ξερω..
Ουτε τα περι σωματειου εχουν ξεκαθαρισει απολυτα σε αυτους που δεν εχουν παρει το καταστατικο...για το φορουμ μπορει να υπαρξει με καποιο τροπο θετικη επιδραση και με ποιον ? Και σε ποσα χρονια..σε 5..σε 1 ..σε 10 ?

6.Και γιατι μιλαμε μονο 5 , 6 ατομα...οι αλλοι που ειναι ? :flipout:

:tdown:

Αν βεβαια καποιος πει...τι καθεσαι και μας λες βρε..ενα απλο φορουμ ειναι..τι ευθυνες σωματεια κλπ κλπ....τι μας απασχολειται και μας πρηζετε συνεχεια...θα απαντησω..αφου ειναι ετσι..αφηστε να σηκωσουμε και οτι θεματα θελουμε βρε παιδια..αφηστε να κανουμε και την πλακα μας..εσεις μας απασχολειται καθε τοσο..δινοντας επισημο χαρακτηρα και δημιουργουντας προσδοκιες για κατι παραπανω απο ενα φορουμ..

Απάντηση: Re: Διαχειριση στην "Καφε"

Τασο ειναι κοινο μυστικο, μην κανετε οτι δεν βλεπετε την πραγματικοτητα για καποιες κατηγοριες...

Μην ξυνεις πληγες τωρα και παρει το πληκτρολογιο μου φωτια..

Δηλαδή πιστεύεις οτι δεν γίνεται αρκετή προσπάθεια όσον αφορά στο περιεχόμενο και τον θεματικό εμπλουτισμό των κατηγοριών , στην ενημέρωση ,στην πληροφόρηση, στη μετάδοση γνώσης κτλ ;

Το θεωρώ πολύ πιο έυκολο να γράψει κάποιος ένα ανάλαφρο σχόλιο για την αγαπημένη του ομάδα , ή για το τι λάστιχα θα φορέσει στο αυτοκίνητο ( δεν αναφέρομαι προσωπικά σε κάποιον , απλά κάνω συσχετισμό της δυσκολίας που υπάρχει στην εκάστοτε δημοσίευση θέματος ), απο το να κάνει για παράδειγμα ένα ποιοτικό αφιέρωμα στη μουσική ( τύπου Σούρλα, Λυμπερόπουλου και λοιπών ), ή ένα συγκριτικό φακών σαν αυτό που ξεκίνησε στην κατηγορία των φωτογραφικών.

Αντίστοιχη δουλειά γίνεται και σε όλες τις άλλες κατηγορίες, αλλά δυστυχώς για κάποιους ο ελέυθερος χρόνος δεν περισσεύει για να δώσουν ακόμη περισσότερα στο club. Είναι πολύ έυκολο να κατακρίνουμε τους πάντες και τα πάντα, αυτό όμως δεν βοηθάει σε κάτι αν δεν γίνει δημιουργικά και με παράθεση αντιπροτάσεων.

Πρόθεσή μου δεν είναι να ξήσω τις πληγές κανενώς και ούτε να κάνω το πληκτρολόγιό οποιουδήποτε να πάρει φωτιά.
Νομίζω πως όσοι απο εσάς έχετε προτάσεις και ιδέες που μπορούν να βελτιώσουν οποιαδήποτε κατηγορία ( θεματικά και ποιοτικά ), μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους αντίστοιχους διαχειριστές και να ανταλλάξετε απόψεις, δεν νομίζω να σας αρνηθεί κάποιος τον δημιουργικό διάλογο.

:grinning-smiley-043

H ενημέρωση γίνεται ανοικτά και δημόσια,στά θέματα πού συζητούνται τον τελευταίο καιρό..
Ουδείς κρύφτηκε.Η τουλάχιστον εμφανίστηκαν αρκετοί υπεύθυνοι που εξέθεσαν ανοικτά τίς απόψεις τους.
Απαντήσεις δόθηκαν απο σημαίνοντα μέλη τής Δ.Ο. και ο καθένας βγάζει τά συμπεράσματά του.Το τί καλύπτει τον καθέναν είναι υποκειμενικό..
Δεν νομίζω οτι οποιαδήποτε διαχείριση,ακόμα και εάν απετελείτο απο ρομπότ,θά μπορούσε να προβλέπει οτιδήποτε με τά threads που ανοίγονται κάθε φορά...
Προσωπικά πάντως μιλώντας,δεν θα άνοιγα ποτέ thread για την κυρία Γιαννάκου αυτή την στιγμη,που όσο ήταν Υπουργός Υγείας,έγινε αντικείμενο πολλών επικρίσεων.
Σέβομαι απολύτως την προσωπική της περιπέτεια..
Τώρα για το κατά πόσον θα ανοίγουμε thread όταν κάποιος δεν μπορεί να απαντήσει,αυτό ειναι πολύ σχετικό...Yποθέτω οτι το σχόλιο τής Αννας αναφερόταν σε ανθρώπους ανήμπορους να απαντήσουν δημόσια αυτή την στιγμή και όχι ειδικά στο φόρουμ.Εγώ αυτό κατάλαβα.
Υποθέτω επίσης οτι τά μέλη έχουν την ωριμότητα τού σωστού timing..

Η "καφέ" θεωρώ ότι το μόνο που κάνει είναι να δημιουργεί προβλήματα.

Δεν είναι απλά μια αδιάφορη κατηγορία, είναι μια κατηγορία η οποία καταναλώνει το χρόνο της διαχειριστικής ομάδας.

Αντί να σκεφτόμαστε πως θα αναπτύξουμε την κύρια θεματολογία του avclub που είναι το audio/video η μουσική και οι ταινίες, καθόμαστε και σκεφτόμαστε πως θα συμπεριφερθούμε στο τάδε μέλος ή στο δείνα, να μη παρεξηγηθεί κανείς, να μην αισθανθεί μειωμένο κάποιο μέλος αν του σβήσουμε το μνμ και άλλα τέτοια ζητήματα, τα οποία τα θεωρώ περιττά να υπάρχουν.

Αν ξοδεύαμε το χρόνο μας οι διαχειριστές αλλά και τα μέλη με τις ουσιώδεις κατηγορίες του avclub τότε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

Θεωρώ ότι ο σκοπός και η θεματολογία του avclub είναι συγκεκριμένος, και μια εκτός θέματος κατηγορία πάντα χωράει.

Όχι όμως με τον τρόπο που κάποια μέλη θέλουν να λειτουργήσει αυτή η κατηγορία εδώ.

Η συνεχής επόπτευση μιας κατηγορίας χωρίς αρχή και τέλος είναι μια πολύ-πολύ δύσκολη δουλειά. Η δυσκολότερη όλων των υπολοίπων κατηγοριών.

Για το λόγο αυτό οι διαχειριστές της κατηγορίας αυτής έχουν το ρεσπέκτ από εμένα για το στομάχι τους.

Θεωρώ ότι προσπαθούν πολύ για να κρατηθεί μια ισορροπία εκεί μέσα. Πάρα πολύ, και όχι μόνο αυτοί αλλά και ο ΓΔ και ο ΑΓΔ.

Δυστυχώς όμως δε βλέπω να υπάρχει η αναγνώριση αυτής της προσπάθειας από πολλά μέλη τα οποία βλέπουν την κατάσταση μόνο από την δική τους πλευρά.

Όλα αυτά επηρεάζουν όλους μας, διαχειριστές και μέλη. Μας επηρεάζουν πολύ και μας αποσπούν από το βασικό στόχο μας που είναι το Audio-Video.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν υπάρχει λόγος πλέον να υπάρχει η "καφέ".
Δεν επιθυμώ επισκεψιμότητα "εκτός θέματος", δε θέλω τέτοια hits.

Πιστεύω ότι η απουσία της εκτός και η προσήλωση στις υπόλοιπες κατηγορίες θα είναι ότι καλύτερο για το μέλλον του διαδικτυακού αυτού τόπου.

Για εκτός θέματος συζητήσεις υπάρχουν ένα σωρό σχετικά sites, ελληνικά η μη.
Δόξα τω Θεώ το ιντερνετ είναι ατέλειωτο!

Re: Απάντηση: Διαχειριση στην "Καφε"

Υποθέτω επίσης οτι τά μέλη έχουν την ωριμότητα τού σωστού timing..

Σπύρο μου, όχι όλοι, δυστυχώς.
Μόνο οι σταθεροί του κύκλου μας και όσοι νοιάζονται πραγματικά για το φόρουμ.

Το βλέπεις κι εσύ ότι υπάρχουν κάποια άκαιρα threads και κάτι άστοχες παρατηρήσεις...

Τώρα όσον αφορά την καφέ, να υπάρχει, αλλά όχι να φθείρει ψυχικά τους διαχειριστές της (κι όχι μόνο).

Last edited:
Το σωστό timing αφορά και σε ορισμένους Διαχειριστές,όχι μόνον στά μέλη .
Εάν κάποιος πιστεύει οτι ρίχνοντας λάδι στην φωτιά αυτή την στιγμή εξυπηρετεί τά συμφέροντα τού Avclub καλώς να το κάνει.
Να αναλάβει όμως και τίς συνέπειες.
Η κουβέντα δεν έχει νόημα αυτή την στιγμή..
Προσωπικά και να κλείσει η ´καφέ´ότι θέλω θα το περνάω στην Μουσική και στίς Ταινίες...
Και τότε :'Mολών Λαβέ´.
Τα λοιπά προσβλητικά περί προβλημάτων απλά ´ρίχνουν λάδι στην φωτιά´
Εντελώς λάθος Timing,που δείχνει τίς προθέσεις ορισμένων να μήν υπάρξει ποτέ συναίνεση και πρόοδος..
Ελικρινά λυπάμαι αλλά δεν θα συνεχίσω επειδή επιθυμώ αρμονική διευθέτηση,παρότι τέτοιες στάσεις αποτελούν ´βούτυρο στο ψωμί μου´.
Και απερίφραστα θεωρώ ορισμένες τοποθετήσεις εντελώς προβοκατόρικες,αυτή την στιγμή.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Διαχειριση στην "Καφε"

Σπύρο μου, όχι όλοι, δυστυχώς.
Μόνο οι σταθεροί του κύκλου μας και όσοι νοιάζονται πραγματικά για το φόρουμ.

Το βλέπεις κι εσύ ότι υπάρχουν κάποια άκαιρα threads και κάτι άστοχες παρατηρήσεις...

Τώρα όσον αφορά την καφέ, να υπάρχει, αλλά όχι να φθείρει ψυχικά τους διαχειριστές της (κι όχι μόνο).

Η Καφέ έχει διαχειριστές που είναι επαρκέστατοι..
Οταν μπουκάρουν άλλοι γίνεται μπάχαλο.
Και φυσικά δεν εννοώ εσένα Στέργιό μου,που η προσπάθειά σου στην Μουσική είναι άξια σεβασμού..
Οπως και η εν γένει σοβαρότητα και διακριτικότητά σου.

Last edited:
Status
Not open for further replies.