Κώστας Τρούσσας
New member
- 17 June 2006
- 87
Φίλε, ελπίζω να μην τα λες σοβαρά όλα αυτά.
Το χιούμορ σου είναι γελοίο όπως και στο θέμα ασφάλειας που έθεσες είναι ακόμα ποιο γελοίο. Όποιος βιδώσει καλά τα 4 upat στο ταβάνι και τα παξιμάδια στον proj, δεν διατρέχει τίποτα, ανεξαρτήτως βάσης. Η εγκατάσταση μετράει
Κακώς ασχολούμαι μαζί σου, ελπίζω να είμαι ο τελευταίος.
Ευχαριστω πολύ για τα κοπλιμέντα σου και πραγματικά το ιδιο ελπίζω και εγω για την ενασχόληση σου για το ατομο μου στη τελευταία σου πρόταση.
Παράλληλα υποστηρίζω και εγω ακραδαντα μαζί σου οτι δεν υπάρχει τίποτα γελειότερο απο το απλούστατο βίδωμα των 4 ούπατ. Μπαμ και έξω.
Επίσης οποιαδήποτε βάση στην οποία θα βιδώσουν τα παξιμάδια του προβολέα είναι "εντάξει". No problemo!
Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε και ας περιφέρονται τρυφερά μυαλά απο κάτω. Αφού το λές εσυ και με τόση σιγουριά....δεν μπορούμε παρα να το πιστέψουμε όλοι μας.
Κλασική πράγματα: Εγκατασταση τύπου Αρπα-Κόλα (όπως σε όλα τα πραγματα στην Ελληνική ζώη μας άλλωστε.)
Αλήθεια λύσε μου την απορία:
Προδιαγραφές κατασκευών υπάρχουν στα σχολεία σας;
Ομάδα που επιβλέπει τις όποιες κατασκευές σας;
Για παράδειγμα ποια ούπατ θα χρησιμοποιήσετε σε οροφή και ποιά σε τοίχο;
Για πόσα κιλά στη κάθε περίπτωση;
Τι συντελεστη ασφαλείας θα πρέπει να έχουν;
Τι είδους σύσφιξη θα πρέπει να επιτευχθεί;
Σε τι ύψος απο το έδαφος για να μην επιτρέπεται η εύκολη προσβαση απο τους μαθητές;
Τροφοδοσία ρεύματος με μετασχηματιστές 1:1;
Αχ κ. Γενικέ δεν είμαι εμπαθής.
Δεν συγκαλύπτω, δεν εικάζω, δεν υποθέτω, δεν κάνω λογικά αλματα, ούτε διέπομαι απο φθηνα επιχειρήματα.
Εχετε ποτε σκεφτεί οτι αρμενίζει η αρμάδα για ΠΟΛΥ καιρό στραβα και μοιάζουν όλα έτσι;
Last edited: