διαφημιση DUO.....θα τους σταματησει καποιος.....?

Status
Not open for further replies.
Το θεμα σου χαβαλεδιαστικε...λογικο... Εσυ φταις φιλε μου...νομιζες οτι θα μπουν τα μελη να σου προτεινουν κατι..να νοιωσουν την αγωνια σου και να την μοιραστουν...πηρες τα αρχιδια σου... Και που σαι ακομα... Να δεις οιυ θα φτασει το θεμα... Παρε και συ ποπ κορν και απολαυσε το...
Ανοιξες θεμα για κατι που αφορα την οικογενεια σου...κακως...υπαρχουν αλλα forums,γιατροι και παιδοψυχολογοι που μπορουν να σε βοηθησουν

μα γι`αυτο και ρωτησα ποιος εχει παιδια απο αυτους που ....συμφωνουν με την διαφημιση.
δεν ψαχνω παρηγορια,γκαλοπ κανω να δω τι παιζει στην πιατσα...

Καλό είναι οι σχετικές διαφημίσεις είτε γκευ είτε στρειτ είτε για παρτουζες να προβαλλονται ωρες που δεν βλεπουν παιδια.

ρε σεις...εχουμε ξεφυγει εντελως ή εγω εχω μεινει πισω...?
gay διαφημιση φορα παρτιδα σε ολα τα καναλια?
ειχαμε και εχουμε σε σηριαλ και εκπομπες.τωρα θα το διαφημιζουμε κιολας..?
και δεν βλεπω και κανεναν να αντιδρα....!!

ωραίο "γκάλοπ" ....

η μόνη μη ρητορική ερώτηση είναι αν έχεις μείνει πίσω ...

imho ...

ναι , και μάλιστα πολύ ....

Μα Δημητρη Π μου η διαφημιση στοχευει κ τους gay διοτι ειναι πελατες εσυ αλλο προβληματισμο εχεις... Και αν το παιδι σου ηδη γνωριζει το duo ως μεσο προστασιας μεταδιδομενων ασθενειων απο την σεξουαλικη επαφη τοτε βρες καποιον τροπο να καταλαβει οτι απο καταβολης κοσμου η ελξη μεταξυ ομοφυλοφιλων ειναι φυσιολογικη

η ομοφυλοφιλία δεν θεωρείται νόσος ...

μόνο το κοινωνικό στίγμα υπάρχει (με ότι και αν αυτό σημαίνει και για τον κοινωνικό περίγυρο και για τον ίδιο τον ομοφυλόφιλο) ...

αυτά για τους ομοφυλόφιλους ....

για την διαφήμιση τώρα ...
ούτε τηλεόραση βλέπω ούτε περιμένω την τηλεόραση να διαπαιδαγωγήσει τα παιδιά μου (πατέρας δύο αγοριών) ....

ρε σεις...εχουμε ξεφυγει εντελως ή εγω εχω μεινει πισω...?
gay διαφημιση φορα παρτιδα σε ολα τα καναλια?
ειχαμε και εχουμε σε σηριαλ και εκπομπες.τωρα θα το διαφημιζουμε κιολας..?
και δεν βλεπω και κανεναν να αντιδρα....!!

ωραίο "γκάλοπ" ....

η μόνη μη ρητορική ερώτηση είναι αν έχεις μείνει πίσω ...

imho ...

ναι , και μάλιστα πολύ ....

ok-ανοιξτε και ενα gaycorner στο forum,γιατι απ`οτι βλεπω,θα εχει πολυ ζητηση...

πολυ χαλαρους σας βλεπω πολλους "και νταξ και καλα τι εγινε..?"
απο τους προχωρημενους που δεν συμφωνουν μαζι μου,
ποιος εχει παιδια.?

Καταρχάς τα "φυσιολογικά" και τα "ανώμαλα" τα προσπερνάω...

Άκου να δεις, ο καθένας κάνει κέφι και τον βάζει εκεί που γουστάρει. Άμα εσένα σου σηκώνεται με γυναίκες δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό όσα βίντεο και να δεις. Το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά.

Από εκεί και πέρα, παιδιά δεν έχω, έχω όμως έναν αδερφό στα 14. Και ξέρεις τι "φοβάμαι"; μήπως δεν είναι ευτυχισμένος, μήπως είναι καταπιεσμένος...

Χέστηκα αν τον δίνει ή αν τον τρώει, αν του αρέσουν οι άντρες ή αν του αρέσουν οι γυναίκες. ας κάνει ότι τον ευχαριστεί.

Αγωνία; τι αγωνία; μη γίνει ομοφυλόφιλος; γιατί κακό είναι;

Είναι λεπτό το θέμα όσον αφορά τα παιδιά που δεν μπορούν στην ηλικία που είναι να κατανοήσουν την διαφορετικότητα..
Απο κει και πέρα όμως, άνθρωποι δεν είναι κι αυτοί βρε Δημήτρη?

Re: Απάντηση: διαφημιση DUO.....θα τους σταματησει καποιος.....?

Είναι λεπτό το θέμα όσον αφορά τα παιδιά που δεν μπορούν στην ηλικία που είναι να κατανοήσουν την διαφορετικότητα..

σωστά,
στην ηλικία όμως που δεν μπορούν να κατανοήσουν την διαφορετικότητα η τηλεόραση πρέπει να είναι ελάχιστη και ελεγχόμενη ....

και καλό είναι κάποια πράγματα (σε κάθε ηλικία) να τα αναλαμβάνουν οι γονείς (ακόμα και με την βοήθεια ειδικών αν χρειαστεί) και όχι το χαζοκούτι ...

Ρε τους π...δες...

http://www.youtube.com/watch?v=sZa26_esLBE

I'm a lumberjack and I'm okay
I sleep all night and I work all day

He's a lumberjack and he's okay
He sleeps all night and he works all day

I cut down trees, I eat my lunchI go to the lavatory
On Wednesdays I go shopping
And have buttered scones for tea

He cuts down trees, he eats his lunch
He goes to the lavatory
On Wednesdays he goes shopping
And has buttered scones for tea

I'm a lumberjack and I'm okay(He's a lumberjack and he's okay)
I sleep all night and I work all day(He sleeps all night and he works all day)

I cut down trees, I skip and jump
I like to press wildflowers
I put on women's clothing
And hang around in bars

He cuts down trees, he skips and jumps
He likes to press wildflowers
He puts on women's clothing
And hangs around in bars?

I'm a lumberjack and I'm okay(He's a lumberjack and he's okay)
I sleep all night and I work all day(He sleeps all night and he works all day)

I cut down trees, I wear high heels
Suspenders and a braI wish I'd been a girlie
Just like my dear papa

He cuts down trees, he wears high heels
Suspenders and a bra?

He's a lumberjack and he's okay
He sleeps all night and he works all day

He's a lumberjack and he's okayHe sleeps all night and he works all day

Last edited:
Απάντηση: Re: διαφημιση DUO.....θα τους σταματησει καποιος.....?

μήπως να ανοίξουμε έναν μικρό καιάδα καλύτερα ?

Κάπως έτσι!
Εδώ μας πλημμύρισαν με τούρκικα σήριαλ. μια διαφήμιση με gay μας έκαψε..
Εκτός και αν ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής είναι το σύμβολο που πρέπει να έχουν τα αγόρια με το που γεννιούνται..

_O γιος μου πέρασε στο Πανεπιστήμιο.
_Ρε τον πούστη!!!!
_Όχι ο μικρός ρε, ο μεγάλος.

Το είπα και στο πρώτο μήνυμα μου, αν περιμένει ένας γονιός την TV να επηρεάσει την ζωή του παιδιού του, δεν φταίει η TV.
Για τα υπόλοιπα, με κάλυψε ο Στέλιος Π.

Έχω κι εγώ ένα αγόρι και ναι, το παραδέχομαι, δεν θα μου άρεσε να γίνει gay. Φυσικά δεν θα τον αποκλήρωνα, ούτε θα πήδαγα από το μπαλκόνι, απλά δεν θα μου άρεσε, παρά τις ελευθεριακές απόψεις μου. Δεν θα μου άρεσε όπως δεν θα μου άρεσε να γίνει βάζελος, φυτοφάγος, φασίστας, κακός οδηγός και ένα σωρό άλλα πράγματα.

Όταν έκανα λοιπόν παιδί, και τώρα που περιμένω κόρη (και θα προτιμούσα να μην γίνει ούτε αυτή λεσβία, βάζελος, φυτοφάγος και κακή οδηγός) αποφάσισα να αναλάβω τη διαπαιδαγώγησή τους εγώ και η γυναίκα μου και να μην την αναθέσω στην τηλεόραση. Διότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος, εκτός από την (έξυπνη εμπορικά) διαφήμιση της DUO, να δει καμμία Τρέμη, κανέναν Πρετεντέρη, και να μου αρχίσει ποιο δύσκολες ερωτήσεις του στυλ "Μπαμπά, αφού οι καθηγητές είναι κακοί άνθρωποι, γιατί να τους ακούω στο σχολείο;" ή "Αφού ο κ. Κεδίκογλου λέει ότι πάμε σούζα, γιατί δεν έχουμε να φάμε;" ή "Γιατί μπαμπά δεν έχεις δουλειά, μήπως είσαι βλάκας ή τεμπέλης;"

Φυσικά δεν έχω την απαίτηση να σκέφονται όλοι όπως εγώ, αλλοίμονο, τι δημοκρατία θα είχαμε τότε;:flipout:

ΥΓ. Και μια τελευταία απορία σχετικά με τον τίτλο. Ποιος θα έπρεπε "να τους σταματήσει" και πώς; ήπως με καμμιά συγκεντρωσούλα όπως στο θέατρο της Ιεράς Οδού ή με κάποια δικαστική απόφαση;

Last edited:

Έχω κι εγώ ένα αγόρι και ναι, το παραδέχομαι, δεν θα μου άρεσε να γίνει gay. Φυσικά δεν θα τον αποκλήρωνα, ούτε θα πήδαγα από το μπαλκόνι, απλά δεν θα μου άρεσε, παρά τις ελευθεριακές απόψεις μου. Δεν θα μου άρεσε όπως δεν θα μου άρεσε να γίνει βάζελος, φυτοφάγος, φασίστας, κακός οδηγός και ένα σωρό άλλα πράγματα.

Όταν έκανα λοιπόν παιδί, και τώρα που περιμένω κόρη (και θα προτιμούσα να μην γίνει ούτε αυτή λεσβία, βάζελος, φυτοφάγος και κακή οδηγός) αποφάσισα να αναλάβω τη διαπαιδαγώγησή τους εγώ και η γυναίκα μου και να μην την αναθέσω στην τηλεόραση. Διότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος, εκτός από την (έξυπνη εμπορικά) διαφήμιση της DUO, να δει καμμία Τρέμη, κανέναν Πρετεντέρη, και να μου αρχίσει ποιο δύσκολες ερωτήσεις του στυλ "Μπαμπά, αφού οι καθηγητές είναι κακοί άνθρωποι, γιατί να τους ακούω στο σχολείο;" ή "Αφού ο κ. Κεδίκογλου λέει ότι πάμε σούζα, γιατί δεν έχουμε να φάμε;" ή "Γιατί μπαμπά δεν έχεις δουλειά, μήπως είσαι βλάκας ή τεμπέλης;"

Φυσικά δεν έχω την απαίτηση να σκέφονται όλοι όπως εγώ, αλλοίμονο, τι δημοκρατία θα είχαμε τότε;:flipout:

+1 (εγω δεν θελω να γινει γαβρος):drummer:και καλη λευτερια για την κορη μιλαμε θα μεινεις μαλακας οταν την παρεις στα χερια σου....total restart

Καταρχάς τα "φυσιολογικά" και τα "ανώμαλα" τα προσπερνάω...

Άκου να δεις, ο καθένας κάνει κέφι και τον βάζει εκεί που γουστάρει. Άμα εσένα σου σηκώνεται με γυναίκες δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό όσα βίντεο και να δεις. Το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά.

Από εκεί και πέρα, παιδιά δεν έχω, έχω όμως έναν αδερφό στα 14. Και ξέρεις τι "φοβάμαι"; μήπως δεν είναι ευτυχισμένος, μήπως είναι καταπιεσμένος...

Χέστηκα αν τον δίνει ή αν τον τρώει, αν του αρέσουν οι άντρες ή αν του αρέσουν οι γυναίκες. ας κάνει ότι τον ευχαριστεί.

Αγωνία; τι αγωνία; μη γίνει ομοφυλόφιλος; γιατί κακό είναι;

ωραια παιδια-ολα φυσιολογικα λοιπον.
να ανοιξουμε και μια γωνια για τους παιδοφιλους?
ανθρωποι ειναι κι`αυτοι.στην Ολλανδια του νομιμ/σανε..
και μετα λεμε,γιατι ολα τα σημερινα αγορια,βγαινουν κουνηστα.
τι φταει δηλαδη?το γαλα που δεν ειναι πια νουνου?

_O γιος μου πέρασε στο Πανεπιστήμιο.
_Ρε τον πούστη!!!!
_Όχι ο μικρός ρε, ο μεγάλος.

Το είπα και στο πρώτο μήνυμα μου, αν περιμένει ένας γονιός την TV να επηρεάσει την ζωή του παιδιού του, δεν φταίει η TV.
Για τα υπόλοιπα, με κάλυψε ο Στέλιος Π.

Μητσο-παιδια εχεις?

Status
Not open for further replies.