Το θεμα σου χαβαλεδιαστικε...λογικο... Εσυ φταις φιλε μου...νομιζες οτι θα μπουν τα μελη να σου προτεινουν κατι..να νοιωσουν την αγωνια σου και να την μοιραστουν...πηρες τα αρχιδια σου... Και που σαι ακομα... Να δεις οιυ θα φτασει το θεμα... Παρε και συ ποπ κορν και απολαυσε το...
Ανοιξες θεμα για κατι που αφορα την οικογενεια σου...κακως...υπαρχουν αλλα forums,γιατροι και παιδοψυχολογοι που μπορουν να σε βοηθησουν
ρε σεις...εχουμε ξεφυγει εντελως ή εγω εχω μεινει πισω...?
gay διαφημιση φορα παρτιδα σε ολα τα καναλια?
ειχαμε και εχουμε σε σηριαλ και εκπομπες.τωρα θα το διαφημιζουμε κιολας..?
και δεν βλεπω και κανεναν να αντιδρα....!!
ωραίο "γκάλοπ" ....
η μόνη μη ρητορική ερώτηση είναι αν έχεις μείνει πίσω ...
imho ...
ναι , και μάλιστα πολύ ....
πολυ χαλαρους σας βλεπω πολλους "και νταξ και καλα τι εγινε..?"
απο τους προχωρημενους που δεν συμφωνουν μαζι μου,
ποιος εχει παιδια.?
ok-ανοιξτε και ενα gaycorner στο forum,γιατι απ`οτι βλεπω,θα εχει πολυ ζητηση...
Είναι λεπτό το θέμα όσον αφορά τα παιδιά που δεν μπορούν στην ηλικία που είναι να κατανοήσουν την διαφορετικότητα..
Απο κει και πέρα όμως, άνθρωποι δεν είναι κι αυτοί βρε Δημήτρη?
μήπως να ανοίξουμε έναν μικρό καιάδα καλύτερα ?
Έχω κι εγώ ένα αγόρι και ναι, το παραδέχομαι, δεν θα μου άρεσε να γίνει gay. Φυσικά δεν θα τον αποκλήρωνα, ούτε θα πήδαγα από το μπαλκόνι, απλά δεν θα μου άρεσε, παρά τις ελευθεριακές απόψεις μου. Δεν θα μου άρεσε όπως δεν θα μου άρεσε να γίνει βάζελος, φυτοφάγος, φασίστας, κακός οδηγός και ένα σωρό άλλα πράγματα.
Όταν έκανα λοιπόν παιδί, και τώρα που περιμένω κόρη (και θα προτιμούσα να μην γίνει ούτε αυτή λεσβία, βάζελος, φυτοφάγος και κακή οδηγός) αποφάσισα να αναλάβω τη διαπαιδαγώγησή τους εγώ και η γυναίκα μου και να μην την αναθέσω στην τηλεόραση. Διότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος, εκτός από την (έξυπνη εμπορικά) διαφήμιση της DUO, να δει καμμία Τρέμη, κανέναν Πρετεντέρη, και να μου αρχίσει ποιο δύσκολες ερωτήσεις του στυλ "Μπαμπά, αφού οι καθηγητές είναι κακοί άνθρωποι, γιατί να τους ακούω στο σχολείο;" ή "Αφού ο κ. Κεδίκογλου λέει ότι πάμε σούζα, γιατί δεν έχουμε να φάμε;" ή "Γιατί μπαμπά δεν έχεις δουλειά, μήπως είσαι βλάκας ή τεμπέλης;"
Φυσικά δεν έχω την απαίτηση να σκέφονται όλοι όπως εγώ, αλλοίμονο, τι δημοκρατία θα είχαμε τότε;![]()
Καταρχάς τα "φυσιολογικά" και τα "ανώμαλα" τα προσπερνάω...
Άκου να δεις, ο καθένας κάνει κέφι και τον βάζει εκεί που γουστάρει. Άμα εσένα σου σηκώνεται με γυναίκες δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό όσα βίντεο και να δεις. Το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά.
Από εκεί και πέρα, παιδιά δεν έχω, έχω όμως έναν αδερφό στα 14. Και ξέρεις τι "φοβάμαι"; μήπως δεν είναι ευτυχισμένος, μήπως είναι καταπιεσμένος...
Χέστηκα αν τον δίνει ή αν τον τρώει, αν του αρέσουν οι άντρες ή αν του αρέσουν οι γυναίκες. ας κάνει ότι τον ευχαριστεί.
Αγωνία; τι αγωνία; μη γίνει ομοφυλόφιλος; γιατί κακό είναι;
Είναι λεπτό το θέμα όσον αφορά τα παιδιά που δεν μπορούν στην ηλικία που είναι να κατανοήσουν την διαφορετικότητα..
Απο κει και πέρα όμως, άνθρωποι δεν είναι κι αυτοί βρε Δημήτρη?
_O γιος μου πέρασε στο Πανεπιστήμιο.
_Ρε τον πούστη!!!!
_Όχι ο μικρός ρε, ο μεγάλος.
Το είπα και στο πρώτο μήνυμα μου, αν περιμένει ένας γονιός την TV να επηρεάσει την ζωή του παιδιού του, δεν φταίει η TV.
Για τα υπόλοιπα, με κάλυψε ο Στέλιος Π.
Μητσο-παιδια εχεις?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.