διαφημιση DUO.....θα τους σταματησει καποιος.....?

Status
Not open for further replies.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π

AVClub Fanatic
25 October 2006
21,213
ΑΘΗΝΑ
http://www.youtube.com/watch?v=_IDFsRrS5Pw

ρε σεις...εχουμε ξεφυγει εντελως ή εγω εχω μεινει πισω...?
gay διαφημιση φορα παρτιδα σε ολα τα καναλια?
ειχαμε και εχουμε σε σηριαλ και εκπομπες.τωρα θα το διαφημιζουμε κιολας..?
και δεν βλεπω και κανεναν να αντιδρα....!!

Re: Απάντηση: διαφημιση DUO.....θα τους σταματησει καποιος.....?

...κι είσαι και "ρατσιστής"... :p

ναι βεβαια-με τον καινουργιο νομο Ρουπακιωτη,μπορει να με μαζεψουν κιολας...

Πολύ αντρίλα και βαρβατίλα μαζεύτηκε. :D

Πέρα απ την πλάκα, αν σε ρωτήσει ο γιος σου και δεν ξέρεις να του απαντήσεις ή φοβάσαι μην σου γίνει gay απ την TV, δεν φταίει η TV.

Νομίζω ότι τέτοιες διαφημίσεις παίζουν ώρες όπου τα μικρά (τουλάχιστον) παιδιά κοιμούνται...
Οι 15άρηδες δεν νομίζω να βλέπουν για πρώτη φορά gay στην τηλεόραση ή στη ζωή τους.
Και την εποχή που ζούμε, αν πούμε σε ένα 15άχρονο ότι θέλουμε να μιλήσουμε για το sex μάλλον η απάντηση θα είναι του στυλ "Πες μου, τι θέλεις να μάθεις για το sex να σου πω."

Πιο πολύ με έχουν προβληματίσει σκηνές sex σε επαναλήψεις σειρών στις 3 το μεσημέρι όπου ένα πεντάχρονο θα αρχίσει τις ερωτήσεις παρά αυτά.
Για να μην πω το πόσο περισσότερο θα τραυματίσουν την ψυχούλα του (για να μη μιλήσω για τη νοημοσύνη του) οι ειδήσεις των 8 από την Τρύπη να πηδιέται.

Πολύ αντρίλα και βαρβατίλα μαζεύτηκε. :D

Πέρα απ την πλάκα, αν σε ρωτήσει ο γιος σου και δεν ξέρεις να του απαντήσεις ή φοβάσαι μην σου γίνει gay απ την TV, δεν φταίει η TV.

εαν σε ρωτησει και εσενα ο δικος σου,πες μου τι του απαντησες να απαντησω το ιδιο και στον δικο μου.
με την ιδια λογικη,να αρχιζουν να παιζουν και τσοντες για να μαθαινουν τα παιδια μας.
ο σεβασμος προς τον τηλεθεατη,δεν εχει να κανει ουτε με αντριλα ουτε με βαρβατιλα.
εαν εσυ θεωρεις του gay "φυσιολογικους" οπως θελουν να μας τους παρουσιασουν,
ειναι προβλημα σου οποτε δεν σου ταιριαζει και το θεμα που ανοιξα...

λεει μια φραση, ''μακρια απο τον κ@λο μου και οπου θελει ας μπει...''
ο καθε ενας μπορει να κανει οτι θελει απο τη στιγμη που δεν ενοχλει τον αλλο.
εγω προσωπικα το θεμα gay δεν το θεωρω φυσιολογικο και με ενοχλει οταν τους βλεπω στο δρομο οταν ειναι προκλητικοι, και επειδη δεν μπορω να κανω κατι απλα γυρναω το κεφαλι μου αλλου.
αν και προσπαθω να μην βλεπω τηλ, σαν διαφημιση τη θεωρω απαραδεκτη, μπαινουν σπιτι μου χωρις να το θελω.

λεει μια φραση, ''μακρια απο τον κ@λο μου και οπου θελει ας μπει...''
ο καθε ενας μπορει να κανει οτι θελει απο τη στιγμη που δεν ενοχλει τον αλλο.
εγω προσωπικα το θεμα gay δεν το θεωρω φυσιολογικο και με ενοχλει οταν τους βλεπω στο δρομο οταν ειναι προκλητικοι, και επειδη δεν μπορω να κανω κατι απλα γυρναω το κεφαλι μου αλλου.
αν και προσπαθω να μην βλεπω τηλ, σαν διαφημιση τη θεωρω απαραδεκτη, μπαινουν σπιτι μου χωρις να το θελω.

ακριβως αυτο.δεν εχει να κανει με υπονοουμενο.αλλα με προσκληση στα ισα.

Ντάξει να έμπαιναν στον κώλο σας να το καταλάβω....

Δημήτρη δεν μπορώ να το κρίνω γιατί ΔΕΝ έχω παιδιά και δεν μπορώ να νιώσω αυτό που εσύ νιώθεις...... εγώ απλά το προσπερνάω !!!

Ντάξει να έμπαιναν στον κώλο σας να το καταλάβω....

πολυ χαλαρους σας βλεπω πολλους "και νταξ και καλα τι εγινε..?"
απο τους προχωρημενους που δεν συμφωνουν μαζι μου,
ποιος εχει παιδια.?

το θέμα είναι αν οι gay είναι φυσιολογικοί

ή

αν η διαφήμιση πρέπει να λογοκριθεί ?

Last edited:
αμ το άλλο που βλέπουν?

το gay-μωβ-thrones???

Σα δε ντρέπονται, φτού τους.

ΥΓ: Δημήτρη Π. δεν έχω τη διάθεση να σε ειρωνευτώ προσωπικά ούτε εσένα ούτε τις (δικαιολογημένες) ανησυχίες σου, ελπίζω να μη το βλέπεις έτσι.

Αν ίσχυε ότι ένα αγόρι δεν θα γίνει gay επειδή δεν θα βλέπει τέτοιες σκηνές στην τηλεόραση τότε λογικά δεν θα πρέπει να υπήρχε κανένας gay...από τον καιρό που δεν υπήρχε τηλεόραση! Παρόλα αυτά υπάρχουν gay από καταβολής κόσμου.
Γνώμη μου είναι να μιλάτε στα παιδιά σας ανοικτά, από κάποια ηλικία και μετά (ας το κρίνει ο καθένας αυτό, αλλά ας θυμηθεί και τα δικά του, πότε άρχισε να μαθαίνει τα περί σεξουαλικότητας και από ποιον...), γιατί όσο και να θέλετε δεν θα μπορέσετε να τα έχετε σε ένα ελεγχόμενο κλουβί. Και αν δεν ξέρετε τι να πείτε ξεκινάτε να διαβάζετε ή καλύτερα απευθυνθείτε σε έναν ειδικό, παιδοψυχολόγο, γιατί πραγματικά δεν είναι αστεία πράγματα αυτά για να τα αφήνετε στην τύχη τους, στην πληροφόρηση από τους συνομήλικους και την τηλεόραση και οι συνταγές αυτοί του τύπου αυτοί είναι ανώμαλοι και δεν είναι φυσιολογικοί θέλουν πολύ προσοχή τόσο στην παραδοχή τους όσο και πως το περνάς αυτό σε ένα έφηβο, που κατά κανόνα ότι θεωρεί ο γονιός του φυσιολογικό το θεωρεί αφύσικο και τούμπαλιν!
Τώρα σχετικά με τη διαφήμιση, άκουσα σήμερα στο ραδιόφωνο ότι μεταξύ των ομοφυλοφίλων έχει μειωθεί σημαντικά το ποσοστό όσων έχουν AIDS σε αντίθεση με τους ετερόφυλους, στοιχεία για την Ελλάδα.

Το θεμα σου χαβαλεδιαστικε...λογικο... Εσυ φταις φιλε μου...νομιζες οτι θα μπουν τα μελη να σου προτεινουν κατι..να νοιωσουν την αγωνια σου και να την μοιραστουν...πηρες τα αρχιδια σου... Και που σαι ακομα... Να δεις οιυ θα φτασει το θεμα... Παρε και συ ποπ κορν και απολαυσε το...
Ανοιξες θεμα για κατι που αφορα την οικογενεια σου...κακως...υπαρχουν αλλα forums,γιατροι και παιδοψυχολογοι που μπορουν να σε βοηθησουν

Status
Not open for further replies.