διαφημιση DUO.....θα τους σταματησει καποιος.....?

Status
Not open for further replies.
Μιας και διαφωνώ με τους περισσότερους....

Αν έκανα παιδί θα του/της έλεγα να διαλέξει τι σύντροφο θα έχει, δεν θα του/της έλεγα τι να επιλέξει.

Θα του/της έλεγα να σέβεται τους υπολοίπους γύρω του/της, απλώς.

Τίποτα άλλο.....

Last edited:
Θεωρώ οτι ο Δημήτρης (Δημήτρη διόρθωσε με αν κάνω λάθος) έχει λανθασμένη άποψη για τους ομοφυλόφιλους, πιθανότατα γιατί δεν έχει έρθει σε επαφή(όχι ερωτική, μην παρεξηγηθώ) μαζί τους και τα βιώματά του είναι μόνο απο την tv, όπου το 99% των γυναικών είναι πουτάνες και το ακριβώς ίδιο ποσοστό των αντρών, gay!

Φίλε Δημήτρη, δεν έχουν κάτι κακό αυτοί οι άνθρωποι, δεν κάνουν τίποτε διαφορετικό απο εμάς παρά μόνο μοιράζονται με άλλο φύλο το κρεβάτι τους.
Και μην ξεχνάς, οτι κανέναν gay δεν τον ενδιαφέρει να τραβήξει στο κρεβάτι του με τα χίλια όποια τεχνάσματα ένα παιδάκι για να ικανοποιήσει την σεξουαλική του αρρώστια.(θεωρώ παιδόφιλους ως άρρωστους)
Ένας gay, θα κάνει σχέση με έναν άλλο gay και αυτή τους η πράξη θα είναι αποτέλεσμα των επιλογών τους.
Με τους παιδόφιλους, είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα.

Μιας και διαφωνώ με τους περισσότερους....

Αν έκανα παιδί θα του/της έλεγα να διαλέξει τι σύντροφο θα έχει, δεν θα του/της έλεγα τι να επιλέξει.

Θα του/της έλεγα να σέβεται τους υπολοίπους γύρω του/της, απλώς.

Τίποτα άλλο.....

οταν με το καλο κανεις,ελα να το ξανα-συζητουσε..

Re: Απάντηση: Re: διαφημιση DUO.....θα τους σταματησει καποιος.....?

Δύο ερωτήσεις έχω, αν έχεις την καλοσύνη μου απαντάς.
Στους λαούς λοιπόν που δεν διαθέτουν το "υψηλό επίπεδο παιδείας, μόρφωσης και σκέψης", τι πρέπει να δίνεται αντί ελευθερίας και δημοκρατίας κατά τη γνώμη σου;
Αναφέρεσαι σε "ηθική". Θέλεις να γίνει πιο συγκεκριμένος σε ποια ηθική αναφέρεσαι, τη χριστιανική π.χ., κάποια άλλη ίσως;

Φυσικά και θα σου απαντήσω..... γιατί όχι άλλωστε..... θα σου απαντήσω όμως με ένα παράδειγμα και σίγουρα θα καταλάβεις την σκέψη μου..... η μητέρα μου όταν πήγαινε σχολείο φόραγε ποδιά. Ο γυμνασιάρχης λοιπόν μάζευε όλες τις κοπέλες στο προαύλιο και τις έβαζε να σηκώσουν τα χέρια ψηλά. Αν η ποδιά ήταν πάνω από το γόνατο αποβολή και την επόμενη μέρα με τον πατέρα σου..... γιατί γινότανε αυτό ? υπήρχε κάποιος λόγος ? Ίσως..... και θα τον καταλάβεις αν πας σε ένα σχολείο και δεις σήμερα το κορίτσια τι φοράνε και πως πάνε για μάθημα !!! Αυτό που εννοώ δηλαδή και το ''βλέπω'' ως πρόβλημα είναι ότι εμείς οι Έλληνες δεν μπορούμε να διαχειριστούμε σωστά την ελευθερία που έχουμε στο να κάνουμε ότι θέλουμε...... γιατί τα κορίτσια σίγουρα έχουν και μπαμπάδες και μαμάδες.... και σίγουρα θα τις βλέπουν το πρωί που φεύγουν από το σπίτι...... αλλά.......

Τελικά το θέμα είναι η διαφήμιση ή οι gay?
Γιατί και εμένα μου αρέσει το sex αλλά δεν νομίζω ότι η θέση του είναι μεσημεριάτικα και εμβόλιμα στον Μπομπ τον σφουγγαράκη...
Παιδιά έχω όπως είπα παραπάνω Δημήτρη.
Αλλά τη διαφήμιση δεν την έχω δει ώρες που είναι ξύπνια τα παιδιά.

Για τους gay, ας κάνουν ότι θέλουν εφ'όσον δεν το κάνουν στον δικό μου...
Όχι τίποτα άλλο, αλλά αν μου αρέσει, τι θα κάνω στα γεράματα; :flipout:

Όσο προκλητικό είναι ένα ζευγάρι gay μπορεί να είναι και ένα ζευγάρι straight!
Δηλαδή ένα straight ζευγάρι που μόνο sex δεν κάνει σε διπλανό τραπέζι καφετέριας είναι λιγότερο προκλητικό;
Και μην μου πεις οτι δεν έχεις δει...

Από εκεί και πέρα, ο γιος μου ας κάνει ότι θέλει, φτάνει να μη μου φέρει κανέναν χρυσαυγίτη... :flipout:

Re: Απάντηση: διαφημιση DUO.....θα τους σταματησει καποιος.....?

Θεωρώ οτι ο Δημήτρης (Δημήτρη διόρθωσε με αν κάνω λάθος) έχει λανθασμένη άποψη για τους ομοφυλόφιλους, πιθανότατα γιατί δεν έχει έρθει σε επαφή(όχι ερωτική, μην παρεξηγηθώ) μαζί τους και τα βιώματά του είναι μόνο απο την tv, όπου το 99% των γυναικών είναι πουτάνες και το ακριβώς ίδιο ποσοστό των αντρών, gay!

Φίλε Δημήτρη, δεν έχουν κάτι κακό αυτοί οι άνθρωποι, δεν κάνουν τίποτε διαφορετικό απο εμάς παρά μόνο μοιράζονται με άλλο φύλο το κρεβάτι τους.
Και μην ξεχνάς, οτι κανέναν gay δεν τον ενδιαφέρει να τραβήξει στο κρεβάτι του με τα χίλια όποια τεχνάσματα ένα παιδάκι για να ικανοποιήσει την σεξουαλική του αρρώστια.(θεωρώ παιδόφιλους ως άρρωστους)
Ένας gay, θα κάνει σχέση με έναν άλλο gay και αυτή τους η πράξη θα είναι αποτέλεσμα των επιλογών τους.
Με τους παιδόφιλους, είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα.

Mητσο-15 χρονια νυχτα δουλευα και εχω βρεθει σε περιβαλλον με gay πολλες φορες χωρις κανενα απολυτως προβλημα(Μπιτσουλα,Σπαρτακους για οποιον παλιο γνωριζει..)
δεν με ενοχλει το τι κανουν στο κρεββατι τους αρκει να μην με ενοχλουν.
μην μου το περνας ομως και σαν φυσιολογικο ρε φιλε..!
κρατηστε το για παρτι σας...

Re: Απάντηση: Re: διαφημιση DUO.....θα τους σταματησει καποιος.....?

Φυσικά και θα σου απαντήσω..... γιατί όχι άλλωστε..... θα σου απαντήσω όμως με ένα παράδειγμα και σίγουρα θα καταλάβεις την σκέψη μου..... η μητέρα μου όταν πήγαινε σχολείο φόραγε ποδιά. Ο γυμνασιάρχης λοιπόν μάζευε όλες τις κοπέλες στο προαύλιο και τις έβαζε να σηκώσουν τα χέρια ψηλά. Αν η ποδιά ήταν πάνω από το γόνατο αποβολή και την επόμενη μέρα με τον πατέρα σου..... γιατί γινότανε αυτό ? υπήρχε κάποιος λόγος ? Ίσως..... και θα τον καταλάβεις αν πας σε ένα σχολείο και δεις σήμερα το κορίτσια τι φοράνε και πως πάνε για μάθημα !!! Αυτό που εννοώ δηλαδή και το ''βλέπω'' ως πρόβλημα είναι ότι εμείς οι Έλληνες δεν μπορούμε να διαχειριστούμε σωστά την ελευθερία που έχουμε στο να κάνουμε ότι θέλουμε...... γιατί τα κορίτσια σίγουρα έχουν και μπαμπάδες και μαμάδες.... και σίγουρα θα τις βλέπουν το πρωί που φεύγουν από το σπίτι...... αλλά.......

Δεν είμαστε μόνο εμείς οι Έλληνες σε αυτό ... είναι όλος ο κόσμος... και σε πολλά κράτη του εξωτερικού είναι ακόμα χειρότερα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: διαφημιση DUO.....θα τους σταματησει καποιος.....?

Όλοι καταλάβαμε. ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ!!!!

Κατάλαβα απολύτως τη σκέψη σου, να είσαι σίγουρος. Υποθέτω όμως ότι το ίδιο σκηνικό δεν θα το ήθελες για τον εαυτό σου, σωστά; Δηλαδή περιγράφεις μια κοινωνία στην οποία θεωρείς τους άλλους μπαμπάδες και μαμάδες ανώριμους και ανίκανους και όλους τους γυμνασιάρχες και εσένα ικανούς και ώριμους, σωστά;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: διαφημιση DUO.....θα τους σταματησει καποιος.....?

Κατάλαβα απολύτως τη σκέψη σου, να είσαι σίγουρος. Υποθέτω όμως ότι το ίδιο σκηνικό δεν θα το ήθελες για τον εαυτό σου, σωστά; Δηλαδή περιγράφεις μια κοινωνία στην οποία θεωρείς τους άλλους μπαμπάδες και μαμάδες ανώριμους και ανίκανους και όλους τους γυμνασιάρχες και εσένα ικανούς και ώριμους, σωστά;

Όχι..... γιατί το λές αυτό ?? Απλά θεωρώ ότι η πολύ ελευθερία τελικά ίσως κάνει κακό......

Μην το τραβάμε στα άκρα κάθε φορά.

Δεν είναι φασίστας όποιος δεν θέλει η κόρη του να ντύνεται πουτανακι στα 13 ή όποιος δεν θέλει να προβάλλονται προγράμματα ακατάλληλα για ανηλίκους την ώρα που βλέπουν τα παιδάκια.

Όλοι καταλάβαμε. ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ!!!!

Εν ανάγκη γιατί όχι ρε φίλε; Δηλαδή αν δεν μπορείς μόνο σου να είσαι "ηθικός" στο σχολείο, χρειάζεσαι γυμνασιάρχη να μετράει το μήκος της ποδιάς. Αργότερα χρειάζεσαι έναν ταγματάρχη να μετράει τις λέξεις σου. Μένεις μετά "ηθικός" ή δεν μένεις;

δεν καταλαβα.τι να σου πω υιοθέτησε?η κλασικη απαντηση,δεν σημαινει και ακυρη.

Κλασική απάντηση κάποιου που έχει διαστρεβλώσει τον ρόλο του γονιού, με προσωπικά "θέλω".... Κλασική απάντηση οτι όποιος είναι γονιός έχει μεγαλύτερη αξια η γνώμη του, απο κάποιον που δεν έχει...

Η Πάολα μεγάλωσε ένα παιδί που οι πραγματικοί "γονείς" του τον είχαν κάνει κουρέλι..... Κοντά της έμαθε τι εστι Αγάπη....και δόσιμο. Σήμερα είναι ένα παιδί με γυναίκα και παιδί.....

Διαχωρίστε τις προκαταλήψεις που έχετε οι ίδιοι, με την "ανατροφή" ενός ανθρώπου...

Υ.Γ Οι κλασικές απαντήσεις είναι επι το πλείστον άκυρες....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: διαφημιση DUO.....θα τους σταματησει καποιο

Όχι..... γιατί το λές αυτό ?? Απλά θεωρώ ότι η πολύ ελευθερία τελικά ίσως κάνει κακό......

Δεν το λέω εγώ, εσύ το είπες.
Είπες ότι στην ουσία οι γονείς δεν μπορούν ή δεν θέλουν να προσέξουν την ενδυμασία (υποθέτω και άλλες εκδηλώσεις) των παιδιών τους και σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να αναλαμβάνει ο γυμνασιάρχης με τη μεζούρα. Και καταλήγεις ότι η πολύ ελευθερία ίσως κάνει κακό.
Εντάξει, κατάλαβα.

Απάντηση: Re: διαφημιση DUO.....θα τους σταματησει καποιος.....?

Μην το τραβάμε στα άκρα κάθε φορά.

Δεν είναι φασίστας όποιος δεν θέλει η κόρη του να ντύνεται πουτανακι στα 13 ή όποιος δεν θέλει να προβάλλονται προγράμματα ακατάλληλα για ανηλίκους την ώρα που βλέπουν τα παιδάκια.

Φασίστας δεν είναι αυτός δεν θέλει η κόρη του να ντύνεται πουτανακι στα 13, φασίστας είναι αυτός που δεν θέλει η κόρη του άλλου να ντύνεται πουτανάκι στα 13. Την αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά;

Κλασική απάντηση κάποιου που έχει διαστρεβλώσει τον ρόλο του γονιού, με προσωπικά "θέλω".... Κλασική απάντηση οτι όποιος είναι γονιός έχει μεγαλύτερη αξια η γνώμη του, απο κάποιον που δεν έχει...

Η Πάολα μεγάλωσε ένα παιδί που οι πραγματικοί "γονείς" του τον είχαν κάνει κουρέλι..... Κοντά της έμαθε τι εστι Αγάπη....και δόσιμο. Σήμερα είναι ένα παιδί με γυναίκα και παιδί.....

Διαχωρίστε τις προκαταλήψεις που έχετε οι ίδιοι, με την "ανατροφή" ενός ανθρώπου...

Υ.Γ Οι κλασικές απαντήσεις είναι επι το πλείστον άκυρες....

εγω φιλε μου ετσι μεγαλωσα.κλασικα.με αρχες,παιδεια και σεβασμο.για σενα ειναι κλασικα,για εμενα ειναι σωστα.
εσυ μεγαλωσες με facebook και απελευθερωμενη κοινωνια απο ταμπου.πιο συγχρονος αλλα οταν σου ζητηθει να παλεψεις και να αντιδρασεις,
παλευεις με το πληκτρολογιο απο το σπιτι σου.εμεις μαθαμε αλλιως.εντελως διαφορετικα.και αμα χρειαζοταν να μπλεξουμε σε κανα καυγα για το δικιο μας,να φαμε ή να ριξουμε καμια μπουνια,δεν κολλαγαμε.μπαιναμε...δεν απαντουσαμε απο το pc...
αυτη ειναι η διαφορα μας.

Status
Not open for further replies.