Όπως επιβάλλεται και η προπόνηση με αντιστάσεις (βάρη κλπ).Ειδικά όσοι έχουμε περάσει τα πενήντα οπότε και έχει αρχίσει η σαρκοπενία, επιβάλλεται η αυξημένη λήψη πρωτεινής μέσω της διατροφή μας.
Όπως επιβάλλεται και η προπόνηση με αντιστάσεις (βάρη κλπ).Ειδικά όσοι έχουμε περάσει τα πενήντα οπότε και έχει αρχίσει η σαρκοπενία, επιβάλλεται η αυξημένη λήψη πρωτεινής μέσω της διατροφή μας.
Έχω πετύχει αρκετά βίντεο στην ροή μου και μερικές αυτά που λέει φαίνονται ακραία με βάση παλαιότερες αντιλήψεις αλλά οι μελέτες τα έχουν απομυθοποιησει . Όπως η κατανάλωση κόκκινου κρέατος .Εξαιρετικό κανάλι με επιστημονική προσέγγιση σε απλή και κατανοητή γλώσσα.
Πολλές αλήθειες και θέματα που γνωρίζαμε επιφανειακά — ή δεν γνωρίζαμε καθόλου — αποδομούνται και εξηγούνται με τρόπο σαφή και ουσιαστικό.
(μη σας ξεγελάσει ο τιτλος του καναλιού)
![]()
Metabolomic Medicine® Αυτοάνοσα Νοσήματα
Αυτοάνοσα Νοσήματα Στη Metabolomic Medicine® ειδικευόμαστε στην αντιμετώπιση των αυτοάνοσων νοσημάτων. Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται σε ασθενείς που έχουν διαγνωστεί με αυτοάνοσο νόσημα και συνεχίζουν να έχουν συμπτώματα που επηρεάζουν σημαντικά την καθημερινότητα τους και θέλουν να κάνουν κάτι...www.youtube.com
εγω Τζιμι πριν την διαλειμματικη,ειχα επιχειρισει να χασω κιλα με διαφορες διατροφες.Δεν γυμνάζομαι (ούτε σκέφτομαι να αρχίσω), αλλά ακόμη και όταν γυμναζόμουν 4-5 ώρες την ημέρα (πολεμικές τέχνες) είχα τον ίδια σωματότυπο.
Αδύνατα πόδια με κοιλιά (σπλαχνικό λίπος).
36 νούμερο παντελόνι στα 91 κιλά (δεν κουνιέμαι να πάω ούτε στα 90 ούτε στα 92).
Έχω ξεκινήσει να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά με τα πόδια (3 χιλιόμετρα πήγαινε έλα), αλλά ξέρω ότι δεν πρόκειται να κάνει κάτι, δεν έκανε ούτε με 4-5 ώρες την ημέρα, θα κάνει με μισή;
Οπότε, τι λάθος κάνω στη διατροφή μου γιατρέ μου;![]()
Πριν από κάποιο γεύμα πλούσιο σε υδατάνθρακες, όπως μακαρόνια, καλό είναι να καταναλώνεις πρώτα σαλάτα
- Το οινόπνευμα αφορά όλους, όχι μόνο διαβητικούς. Αν δεν μπορείς να το αποφύγεις, πίνε αργά και φρόντισε να έχεις φάει πριν, ώστε να μειωθεί η απότομη αύξηση της γλυκόζης.
Τα "τυλιχτά" απ’ έξω είναι μια χαρά, αρκεί να μην περιέχουν πατάτες.
Το βραδυνό στις 20.00 ειναι no go, ειδικά να πέφτεις για ύπνο νωρίς.
η μονη που ειδα αποτελεσμα σε μικρο χρονικο διαστημα και χασιμο αρκετων κιλων,ηταν η διαλειμματικη.
νομιζω οτι η περιπτωση σου χρειαζεται εναν καλο διατροφολογο.Η σειρά του γεύματός μου είναι κατά βάση σαλάτα - πρωτεΐνες - υδατάνθρακες. Όπου φυσικά γίνεται, δεν τρώω π.χ. πρώτα τον κιμά και μετά τα μακαρόνια.
Το οινόπνευμα είναι πάντα με παρέα και δύο ποτήρια κρασί (350ml) θα το πιω σε διάστημα 2 ωρών παρέα με πρωτεΐνη (τυράκια).
Πατάτες δεν τρώω γενικά.
Οι υδατάνθρακές μου είναι ρύζι/μακαρόνια.
Αν θα φάω θα είναι δίπλα σε φαγητό και 1-2 φορές τον μήνα.
Βασικά δεν θεωρείται καν βραδινό, αφού το νωρίτερο που θα πέσω για ύπνο θα είναι στις 1:30.
Πάνω από 6 ώρες ύπνο δεν κάνω ούτε τα Σαββατοκύριακα.
Τις περισσότερες φορές που τρώω είναι επειδή μου το λέει το ρολόι.
Γενικά, δεν πεινάω, μπορώ να μείνω νηστικός 24άωρα και έχω ακούσει βρισίδια από τον διαβητολόγο μου για αυτό.
Διαλειμματική έκανα πριν από 1 χρόνο. Για 2 χρόνια έτρωγα ένα γεύμα (κανονική μερίδα) στις 20:00 που γύριζα από τη δουλειά.
Έκανα δηλαδή μόνος μου διαλειμματική 23/1
Θέλω όμως, αυτό που θα φάω να το γουστάρω.
Λόγω διαβήτη όμως, η διαλειμματική είναι no go. Λόγω ινσουλίνης πρέπει να υπάρχει μία σχετική παροχή τροφής καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας για να μην έχω υπογλυκαιμίες.
Πρέπει δηλαδή να κάνω τουλάχιστον 3-4 γεύματα μέσα στην ημέρα.
νομιζω οτι η περιπτωση σου χρειαζεται εναν καλο διατροφολογο.
βεβαια-προφανως-γνωριζεις,οτι θα σε βαλει να τρως/πινεις,συγκεκριμενα πραγματα,σε συγκεκριμενες ωρες,σε μετρημενες ποσοτητες.
εαν μπορεις να το ακολουθησεις,το θεωρω μονοδρομο,αλλα με σιγουρα αποτελεσματα.
Μιχάλακα, που είναι τα ψάρια στην διατροφή σου;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.