Διακοπή λειτουργίας avclub

Σπύρος Σούρλας said:
Χαίρομαι που επανήλθαμε.Διαψεύσθηκαν έτσι και κάποιες Κασσάνδρες.Αλλά αυτά αργότερα.
10 μέρες απουσίας ενός φόρουμ είναι πολλές και σίγουρα απαιτούνται κάποιες μέρες για να επουλωθούν οι...πληγές,και να επανέλθει ο κόσμος.
Θά είχε νόημα η ενημερωση τών μελών με mail,ακομα και απο τους προσωπικούς υπολογιστές τών διαχειριστών.
Παντως περα απο όλα τά άλλα,η περιπλάνηση στό διαδίκτυο και σε άλλα fororum-τι μαθαίνει κανείς,έ???-με βοήθησε να καταλάβω πολλά πράγματα.Απο την μία ,διάβασα ορισμένους αξιοπρεπείς ανθρώπους,πού έχουν επιλέξει να βρίσκονται αλλού,και απο την άλλη επιβεβαιώθηκα για την ύπαρξη τρομερού κατιναριού.Εκεί την παράσταση κλεβει ενα avatar που μοιάζει με στολή του Γιάννη Φλωρινιώτη,και στο avforum παρίστανε τον πολίστα.Aλλά αυτά αργότερα.
Καλή επανέναρξη και Καλό φθινόπωρο επισήμως.

Καλό φθινόπωρο σε όλους γενικώς και ειδικά σε σένα Σπύρο . Ομολογουμένως η παρέα μας μου έλειψε αυτές τις μέρες . Συμφωνώ απόλυτα με τις επισημάνσεις σου για το πλουμιστό avatar του "ενεργού μέλους που έχει προσφέρει πολλά" όπως είπε και κάποιος . . . προφανώς αφού έδωσε ό,τι ήταν να δώσει σ'εμας , πήγε αλλού να προσφέρει .

Υπάρχουν στο διαδίκτυο τσόκαρα επιμελώς κρυμμένα κατω απο εναλλασσόμενα avatars-δείγμα και αυτό τής προσωπικότητας τους-πού χύνουν χολή ενώ δεν έχουν κάν τον ανδρισμό να τα γράψουν εδώ.Γλυφουν πάντα την εκάστοτε εξουσία,ειρωνευονται τούς πάντες -παρ´οτι οι ίδιοι μέσω google ενημερώνονται-και στην περίπτωση πού αναφέρομαι,υπήρξε συνολική άθλια επίθεση κατά τών μελών του avclub που όνομάστηκαν βλήτα και ραδίκια.
Επίσης ο πάντα ευγενής Δημήτρης Παναγιωτίδης χαρακτηρίστηκε υπάλληλος.Γραφτηκαν επίσης συκοφαντίες,για υποκλοπή τού avforum,απο τους διαχειριστές του avclub.Βεβαια το εν λόγω τσόλι ουδέποτε μπήκε στο avclub για να γράψει αυτά πού γράφει αλλού.Πετάει συκοφαντίες,όπως άλλως τε έκανε και στο avforum παλιότερα.Ο Αθηνόραμας του διαδικτύου πού στο μουσικό φόρουμ για να συμμετάσχει δήθεν ,μάς ´ενημέρωνε ´για κασσετινες με ολα τα έργα τού mozart,που κοστιζαν 100 ευρώ,λές και επροκειτο για 'εργα που πουλιούνται απο διαφημιστική εκπομπή του Αντεννα.:flipout:
Θα μου πείτε και θάχετε δίκιο γιατί ασχολούμαι με τα σκατά.Γιατί πιστεύω ότι εάν δεν ασχοληθείς καθόλου και το παίξεις υπεράνω,τα σκατά θά μάς πλημμυρίσουν.
Υ.γ
Ζητώ απο την διαχείριση να διαγράψει τον δίκην φλωρινιώτη -πολίστα απο την λιστα των μελών του avclub για συμβολικούς λόγους.Αυτό δεν είναι αντιδημοκρατικό αλλά σεβασμός πρός όλα τα ´ραδίκια ´και ´βλήτα´ και υπαλλήλους τού φορουμ,αυτού εδώ.
Υ.Γ2
Αναλαμβάνω πλήρως και εξ ολοκλήρου την ευθύνη του συγκεκριμένου post και ζητώ να μην διαγραφεί ούτε λέξη.
Υ.Γ3
Ολα τα παραπάνω αφορούν μόνον το τσόκαρο πολίστα-τραγουδιστή και κανένα άλλο μέλος οποιουδήποτε άλλου φόρουμ ,όπου σαφώς υπάρχουν ενδιαφέροντες και αξιόλογοι άνθρωποι.
Υ.Γ4Καλή τύχη σε όσους ανέχονται τέτοια ανώνυμα καρκινώματα,με τέτοιο κόμπλεξ κατωτερότητας.

Βρε Σπύρο μη χαλας τη χαρα σου σήμερα ...
Εξ αλλου ειναι γνωστο το τι επιπλεει ......

Απάντηση: Re: Διακοπή λειτουργίας avclub

Emilot said:
Άντε αφήστε τις κουβέντες πάμε για τρελό posting!!!!:violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030:

Κάτσε να πιάσει πληκτρολόγιο ο ΜΗΤΣ

Dimosthenis said:
Βρε Σπύρο μη χαλας τη χαρα σου σήμερα ...
Εξ αλλου ειναι γνωστο το τι επιπλεει ......

Μια χαρά είμαι,Δημοσθένη.
Πάντως δεν επιπλέει γιατί παρασύρεται απο την ...μπαφιλένια στολή.
Ναμαστε καλά.:ernaehrung004:

πωλειται υλικο απ το παλιο avforum σε cd σε πολυ καλες τιμες

εχω Φουνταριστο με παλιο αβαταρ με το δακτυλιδι Νουμπελουγκεν σενιο

μην διστασετε να ζητησετε οτιδηποτε

παρακαλω στειλτε πμ

θα τηρηθει σειρα

send said:
πώς είναι δυνατόν να βγάζει ποστς από χθες και προχθές??????

σήμερα (τι σήμερα, προ ολίγου δλδ) δεν ανέβηκε ξανά η σελίδα?

Οχι είχε ανέβει και κατά τίς 20:00 και μετά έμεινε ανενεργή για κάποιες δοκιμές και μετά ενεργοποιήθηκε πάλι

Xαιρομαι που σας βλεπω ολους καλα και καποιους επιθετικους, ετσι σε θελω
Σπυρο πρεπει καποιος να τα λεει.. Ελααα..να πεταει η παρεα......!

το κεφι μας κανουμε και ευχαριστουμε παλι ολους που καναν το παν για να μπορουμε να ειμαστε μια παρεα σε ενα απ τα πιο ομορφα φορουμ στην Ελλαδα
και αν ειρωνεια μου σε παραπανω ποστ ενοχλει
κατα βαθος κρυβει την απαιχθεια και την πικρια μου για ατομα που με 5-10 γραμματα παραπανω που γνωριζουν .......γινονται ανεκτιμητοι

Απάντηση: Re: Διακοπή λειτουργίας avclub

Μ.Τζωρτζάκης - MTZ audio said:
Οχι είχε ανέβει και κατά τίς 20:00 και μετά έμεινε ανενεργή για κάποιες δοκιμές και μετά ενεργοποιήθηκε πάλι

Μανώλη αυτό το κάναμε εμείς, αφού πήραμε τον έλεγχο στα χέρια μας, για να βεβαιωθούμε ότι όλα ήταν εντάξει (φωτό, logins κλπ).

Re: Απάντηση: Re: Διακοπή λειτουργίας avclub

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ said:
Μανώλη αυτό το κάναμε εμείς, αφού πήραμε τον έλεγχο στα χέρια μας, για να βεβαιωθούμε ότι όλα ήταν εντάξει (φωτό, logins κλπ).

To κατάλαβα Τασούλη ...το κατάλαβα :grinning-smiley-043
Αλλωστε είχα λάβει και το σχετικό mail ..κλπ ...κλπ :ernaehrung004:

Εκ μέρους της Γενικής Διοχείρισης και όχι ατομικά.

Κύριε Σούρλα, δεν έχουμε δικαίωμα (αλλά να αυθαιρετήσουμε μπορούμε) για να διαγράψουμε όποιο μέλος του avclub για απόψεις που εκφράσει γι αυτό το χώρο σε άλλους δικτυακούς χώρους. Δεν έχουμε το δικαίωμα να τον διαγράψουμε ούτε καν για επίθεση λεκτική ή υβριστική εναντίον μελών του avclub σε άλλα fora. Δεν μου επιτρέπεται να το κάνω ούτε για έργω εξύβριση δική μου σε άλλο forum.

Όταν όμως μπει στο φόρουμ, μπορείτε (όπως λένε στη λαική αγορά) να του δείξετε τί εστί βερύκοκο, και φυσικά μπορείτε να κάνετε το ίδιο με PM και με e-mails.

Παιδιά μου έλειψε απίστευτα αυτή η συγκεκριμένη διαδικτυακή παρέα τόσες μέρες.
Σήμερα είναι η 1η μέρα που μπορώ να μπω στην σελίδα. Μέχρι τώρα δεν φόρτωνε η σελίδα με τπτ.