Διακοπή λειτουργίας avclub

Μιχάλης Κορ. said:
Παιδιά μου έλειψε απίστευτα αυτή η συγκεκριμένη διαδικτυακή παρέα τόσες μέρες.
Σήμερα είναι η 1η μέρα που μπορώ να μπω στην σελίδα. Μέχρι τώρα δεν φόρτωνε η σελίδα με τπτ.

Καλημέρα κι από μένα και νάμαστε καλά!!!

Άστα αυτά Μιχάλη,και ανέβασε το θέμα στις Τηλεοράσεις για τις Ρυθμίσεις της ΑΜΟΙ από τον Κο Καστρουνή...άργησες....

ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ said:
Καλημέρα κι από μένα και νάμαστε καλά!!!

Άστα αυτά Μιχάλη,και ανέβασε το θέμα στις Τηλεοράσεις για τις Ρυθμίσεις της ΑΜΟΙ από τον Κο Καστρουνή...άργησες....
χαχαχαχαχα
Δεν έχω μαζί μου τις ρυθμίσεις αλλιώς θα ήταν ήδη πάνω....
Καστρουνής rulezzzz... :Banane0:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!
Επιτελους ειμαστε παλι ολοι μαζι.

ΥΓ.:
Διαφορες ανακατεμενες σκεψεις
_ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ AVCLUB!!!
_Ειμαι μελος & στο avsite αλλα οχι τοσο ενεργο με εδω, ΕΔΩ μου αρεσει καλυτερα.
_Εχω παραπονο και αισθανομαι λυπη, να δημιουργουνται ασχημες καταστασεις και να μην γνωριζουμε τιποτε (εμεις σαν "απλα" μελη - το avclub ανηκει στα μελη του απο την αλλη?)
_Καποιοι παπαρες υπαρχουν στο avsite, που χυνουν το δηλητηριο τους, (δεν εχουν αλλο τιποτε να χυσουν)
_Παπαρες εχουμε και δω (φανταζομαι) αλλα δεν συμπεριφερονται ετσι.
_Ας μαθουμε επιτελους τι συμβαινει μεταξυ avclub - avsite, για να μην γινουμε παπαρες.

_Ευχαριστω τον κ. Βλασιδη για την ενημερωση σχετικα για το οποιο προβλημα που ειχε o server ή τελος παντως οπου υπηρχε,
συγγνωμη αλλα ειμαι δυσπιστος.

Καλώς ξαναβρεθήκαμε! Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που μπορώ να δω το φόρουμ, παρόλο που προσπαθούσα τακτικά όλο αυτό το διάστημα.

Συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν ή βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο στην επαναλειτουργία του φόρουμ.

Μιλάμε για πραγματική νοσταλγία τις μέρες που δεν λειτουργούσαμε. Επιτέλους όλα πήγαν καλά. Χίλια μπράβο σε όσους πάλεψαν όλο αυτό το καιρό ώστε να ξαναβγούμε!

Ο Φουντ(ας) από αρχή δεν μου "κάθησε". Δεν έχω διαπιστώσει μόνος τα όσα αναφέρει ο Σπύρος, αλλά μου αρκούν τα 10 πρώτα του μυνήματα από τη στιγμή που εμφανίστηκε εδώ. Κάθε ζωντανός οργανισμός αποβάλλει τις τοξίνες με τα κόπρανα, έτσι και τώρα.

Παντως επειδη σχεδον ολοι ξερουμε περι τινος προκειται, καλα θα ηταν να μην πεσουμε στο επιπεδο που κινουνται.
Νομιζω ειναι ποιο φρονιμο, οπως φρονιμο θα ηταν να μην κανουμε τετοιου ειδους χαρακτηρισμους.

(Προσωπικη αποψη και παρακληση αν θελετε, δεν κερδιζουμε τιποτα , αντιθετως ριχνουμε τον πηχη)

Last edited:
Αντε, καλώς βρεθήκαμε όλοι μας!! Όσο για τα περί "στερητικού συνδρόμου" τα επιβεβαιώνω κατηγορηματικά!

ναι καλα ebay και amazon και κουκουρουκου μαντολες...εγω που πηρα τον pearl και ακομη δεν ξερω πως θα ψησω την γυναικα οτι ηταν δωρο του Μανωλη του Καστρουνη για την χαρα που εκανε που του δωσα τον runco? 500 ευρω η μερα μου κοστισε το πεσιμο του club

στα διαλα

Απάντηση: Re: Διακοπή λειτουργίας avclub

Ntinos1972 said:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!
Επιτελους ειμαστε παλι ολοι μαζι.

ΥΓ.:
Διαφορες ανακατεμενες σκεψεις
_ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ AVCLUB!!!
_Ειμαι μελος & στο avsite αλλα οχι τοσο ενεργο με εδω, ΕΔΩ μου αρεσει καλυτερα.
_Εχω παραπονο και αισθανομαι λυπη, να δημιουργουνται ασχημες καταστασεις και να μην γνωριζουμε τιποτε (εμεις σαν "απλα" μελη - το avclub ανηκει στα μελη του απο την αλλη?)
_Καποιοι παπαρες υπαρχουν στο avsite, που χυνουν το δηλητηριο τους, (δεν εχουν αλλο τιποτε να χυσουν)
_Παπαρες εχουμε και δω (φανταζομαι) αλλα δεν συμπεριφερονται ετσι.
_Ας μαθουμε επιτελους τι συμβαινει μεταξυ avclub - avsite, για να μην γινουμε παπαρες.

_Ευχαριστω τον κ. Βλασιδη για την ενημερωση σχετικα για το οποιο προβλημα που ειχε o server ή τελος παντως οπου υπηρχε,
συγγνωμη αλλα ειμαι δυσπιστος.

Ntinos1972, σου λέω υπέυθυνα οτι τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα είπε ο κ.Βλασίδης.
Αντιλαμβάνομαι οτι οι μέρες ήταν πάρα πολλές, αλλά δυστυχώς ήταν κάτι που δεν περνούσε από το χέρι μας.
Λογικό είναι να υπάρχουν αμφιβολίες και κάποιοι να είναι δύσπιστοι, ειδικά μετά απο όλα αυτά που "κυκλοφόρησαν" απο κάποιους που δυστυχώς δεν το περίμενα. Αυτό όμως δεν είναι του παρόντος...
Σου στέλνω με ΡΜ το τηλέφωνό μου για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση χρειάζεσαι. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για οποιονδήποτε άλλο έχει αμφιβολίες.