Κατι μου διαφευγει η δεν εγινα κατανοητος...μιλατε για συσκευη (2 RCA σε 1 RCA) ενω εγω θελω η εξοδος να μην ειναι για RCA αλλα για Ηχεια ,δεν νομιζω η συσκευη στο #4 ειναι τετοια!
Τις επόμενες μέρες που θα συναρμολογήσω αυτό θα σας πώ:
http://www.ebay.com/itm/XD-4-channe...mplifier_Parts_Components&hash=item2c6be3b1c5
![]()
Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε αντί για 4 εισόδους ως 4 εξόδους;
Πιστευω οτι δεν ειμαι off topic αφου για διακοπτικο ψαχνω και γω στο οποιο απο την μια μερια θα φευγουν τα καλωδια για ενα ζευγαρι ηχεια και στις εισοδους θελω να μπαινουν δυο ενισχυτες ενας στερεας καταστασης για το καλοκαιρι:stupid: και ενας λαμπατος για χειμωνα:SFGSFGSF:να συνεισφερει και στην θερμανση!!!
Πράγματι δεν έγινες κατανοητός. Και μ' έκανες να το ψάξω περισσότερο. Ομολογώ πως αυτό που ψάχνεις είναι διαφορετικό. Αλλά ακόμα πιο σπάνιο.Κατι μου διαφευγει η δεν εγινα κατανοητος...μιλατε για συσκευη (2 RCA σε 1 RCA) ενω εγω θελω η εξοδος να μην ειναι για RCA αλλα για Ηχεια, δεν νομιζω η συσκευη στο #4 ειναι τετοια!
spcav, τώρα είδα το νήμα. Αν είσαι Αθήνα, περνάς από κέντρο και σου δανείζω ένα QED.
Το είχα για να συνδέω περισσότερες πηγές σε μια είσοδο του ολοκληρμένου μου ενισχυτή, αν εννοείτε κάτι τέτοιο.
@schubert
Το post μεταφέρθηκε εδώ, στο αντίστοιχο νήμα. Έχουν ήδη συγκεντρωθεί αρκετές πληροφορίες σχετικά με το θέμα. Ελπίζω ότι θα είναι χρήσιμες.
Καλή χρονιά και πάλι! :smile1:
Νομίζω πως έχεις παραγγείλει λάθος προϊόν και θα πρέπει να ακυρώσεις την παραγγελία.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.