diaktinisi.blogspot.com

Φανταστείτε οι εκλεγμένες από τους λαούς τους κυβερνήσεις ξαφνικά να συνωμοτούν εναντίον των λαών τους. Να κρύβουν από τους λαούς τους τα πιο σημαντικά ζητήματα.
Αυτή τη στιγμή εκατομμύρια άνθρωποι διαβάζουν τα πιο κρυφά αρχεία. Το Wikileaks λειτουργεί στο http://213.251.145.96/

μιας και σε βρηκαμε,δε μας λες και πως ταξιδευεις στο χρονο?

Τα κατσαβίδια και οι βίδες

Εσείς οι παλιοί Έλληνες δεν έχετε κατανοήσει πολλά τεχνολογικά επιτεύγματα. Ένα βασικό πράγμα είναι ότι για κάθε είδος βίδας χρειάζεται διαφορετικό κατσαβίδι.

Με μεγάλη δυσκολία, θα δεχόμουν εγγονό gay.
Ακόμα (με ακόμα μεγαλύτερη δυσκολία) να κάνω πέτρα την καρδιά μου και να δεχτώ ένα ακροδεξιό εγγονάκι.
Αλλά ρε &*()&(*&)^&*(), όχι και γαύρο, να με πεθάνετε θέλετε?

Αξιολογώντας το ελαιόλαδο (οίκος gucci)
Αφορμή για το post είναι η δημιουργία ενός νέου ελληνικού ελαιόλαδου το οποίο είναι delicatessen (σημαίνει πολύ υψηλής ποιότητας για δημιουργία ακριβών εδεσμάτων και όχι μόνο).
http://diaktinisi.blogspot.com/2010/12/gucci.html

Αντί να δουν ένα μήνυμα (message) βλέπουν μια διαφήμιση.
Υπάρχουν πάντα σκοπιμότητες σε κάθε πράγμα. Για παράδειγμα εγώ έβγαλα πολλά credits (credits είναι τα χρήματα του μέλλοντος) γιατί διαφήμισα στο post 68 τουλάχιστον πράγματα. Τα cucci, το eleia.gr, την εταιρία που έφτιαξε το site, το blog μου, το blogger, το google, καθώς μπαίνεις στο blog μου μετά υπάρχουν άλλα 62 φιλικά ιστολόγια που διαφημίζονται.

Προφανώς εσύ αντιλήφθηκες ότι διαφήμισα μόνο το λάδι, είναι ένας σοβαρός λόγος που δημιουργήθηκε το http://diaktinisi.blogspot.com/ η διαφήμιση των διαφημίσεων (δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεσαι πόσο απίστευτα viral είναι το παραπάνω moto)

Μίλησε μας για τον αθλητισμό.

Υπάρχει ακόμα ΠΑΟ ή τα έκανε #$#@ ο Βγενόπουλος; :flipout:

Τελικά ο coach Δανιήλ που ήταν 100 χρόνια μπροστά κατάφερε τίποτα;

Φυσικά και υπάρχουν οι μεγάλες ελληνικές ομάδες. Η Ελλάδα ξαναπήρε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς ποιο έτος, νομίζω δεκαετία του 2050.
Τώρα για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, έχει μείνει στην ιστορία ένα επεισόδιο που έγινε το 2040 όταν οι ομάδες αποφάσισαν να γίνουν κόμματα, και κόντεψε να διαλυθεί η Ελλάδα, σαν εμφύλιος έγινε αλλά οι ξένοι επενέβησαν.

Re: Απάντηση: diaktinisi.blogspot.com

Αντί να δουν ένα μήνυμα (message) βλέπουν μια διαφήμιση.
Υπάρχουν πάντα σκοπιμότητες σε κάθε πράγμα. Για παράδειγμα εγώ έβγαλα πολλά credits (credits είναι τα χρήματα του μέλλοντος) γιατί διαφήμισα στο post 68 τουλάχιστον πράγματα. Τα cucci, το eleia.gr, την εταιρία που έφτιαξε το site, το blog μου, το blogger, το google, καθώς μπαίνεις στο blog μου μετά υπάρχουν άλλα 62 φιλικά ιστολόγια που διαφημίζονται.

Προφανώς εσύ αντιλήφθηκες ότι διαφήμισα μόνο το λάδι, είναι ένας σοβαρός λόγος που δημιουργήθηκε το http://diaktinisi.blogspot.com/ η διαφήμιση των διαφημίσεων (δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεσαι πόσο απίστευτα viral είναι το παραπάνω moto)

Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση.. :smile:

Και το viral είναι μέρος της ζωής, και δεν θα κατηγορήσουμε κανέναν που το κάνει όμορφα.. αλλά απευθείας links προς διαφημίσεις.. είναι κάπως άκομψο.. ;)

Βάζοντας ένα link για ένα λάδι που κοστίζει 36 euro δεν είναι viral διαφήμιση, κανονικά με την κρίση που σας δέρνει έπρεπε να με διαγράψετε και να με καταγγείλετε για αισχροκέρδεια.

Ολόκληρο το άρθρο ειλικρινά είχε τελείως άλλο σκοπό.

Χωρίς να έχω ιδέα ποιος το συσκευάζει και εμπορεύεται, μάλλον το προορίζει για εξωτερικό. Τέλος πάντων ήθελα να ενθαρρύνω κανένα "θύμα" (γιατί μόνο θύματα είναι όσοι παράγουν προιόντα) να ασχοληθεί με παραγωγή, κανενός λαδιού, καμίας βίδας, αλλά δεν έχει καμία τύχη στην Ελλάδα του 2010, η καχυποψία είναι φοβερή.

Αγαπητέ odys03, όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται.

Εγώ ρώτησα απλά πως πηγαίνετε από viral το 2089, και εσύ μου το γύρισες σε "σκοπιμότητες"..

Καταλάβαμε όλοι...

Υ.Γ. Το να αντιγράψουν οι Έλληνες τον gucci ανάγοντας το marketing σε θρησκεία ώστε να βγουν από την κρίση ακούγεται.. εχμ.. πως να το πω.. τελείως 90s (αεριτζίδικο). ;)

Κάποτε με έστειλαν το έτος 1993 στην ΕΑΒ (αεροπλάνα). Εκεί την μέρα που πήγα εγώ για να σώσω την κατάσταση (μια βίδα), είχαν έρθει κάτι Άραβες για να κανονίσουν να κάνουν τα μεγάλα service των αεροπλάνων τους στην EAB. Λόγω ενός παρατημένου κλειδιού (για βίδες), (κάποιος Έλληνας το είχε παρατήσει στον χώρο που περπάταγαν οι Άραβες), χάλασε ολόκληρη η συμφωνία. Αν δεν το πιστεύετε και γνωρίζετε κάποιον από την ΕΑΒ που εργαζόταν εκεί τότε θα σας το επιβεβαιώσει. Όλα έγιναν ακριβώς έτσι. Ο Άραβας ρώτησε: Ποιός είναι υπεύθυνος για αυτό το παρατημένο κλειδί; Μαζεύτηκαν όλοι οι Έλληνες εργαζόμενοι στην σειρά, και κανείς δεν παραδεχόταν ότι άφησε εκεί το κλειδί, με αποτέλεσμα ο Άραβας να τα πάρει στο κρανίο και να ακυρώσει ολόκληρη την συμφωνία. (Νομίζω θα έφερναν όλα τα πολεμικά αεροσκάφη της Συρίας για το μεγάλο service που γίνεται κάθε 1200 ώρες πτήσης, χωρίς να είμαι σίγουρος όμως για την ακρίβεια αυτής της πληροφορίας).

epicthreadstamp.gif

:2thumb22sup: