diaktinisi.blogspot.com

Re: Απάντηση: diaktinisi.blogspot.com

Κάποτε με έστειλαν το έτος 1993 στην ΕΑΒ (αεροπλάνα). Εκεί την μέρα που πήγα εγώ για να σώσω την κατάσταση (μια βίδα), είχαν έρθει κάτι Άραβες για να κανονίσουν να κάνουν τα μεγάλα service των αεροπλάνων τους στην EAB. Λόγω ενός παρατημένου κλειδιού (για βίδες), (κάποιος Έλληνας το είχε παρατήσει στον χώρο που περπάταγαν οι Άραβες), χάλασε ολόκληρη η συμφωνία. Αν δεν το πιστεύετε και γνωρίζετε κάποιον από την ΕΑΒ που εργαζόταν εκεί τότε θα σας το επιβεβαιώσει. Όλα έγιναν ακριβώς έτσι. Ο Άραβας ρώτησε: Ποιός είναι υπεύθυνος για αυτό το παρατημένο κλειδί; Μαζεύτηκαν όλοι οι Έλληνες εργαζόμενοι στην σειρά, και κανείς δεν παραδεχόταν ότι άφησε εκεί το κλειδί, με αποτέλεσμα ο Άραβας να τα πάρει στο κρανίο και να ακυρώσει ολόκληρη την συμφωνία. (Νομίζω θα έφερναν όλα τα πολεμικά αεροσκάφη της Συρίας για το μεγάλο service που γίνεται κάθε 1200 ώρες πτήσης, χωρίς να είμαι σίγουρος όμως για την ακρίβεια αυτής της πληροφορίας).

Η Συρία είχε πάντοτε σοβιετικά πολεμικά αεροσκάφη οπότε μάλλον δε θα είναι η συγκεκριμένη χώρα. Επίσης, πέρασε από το μυαλό κανενός ότι το κλειδί (ή μήπως κατσαβίδι, αφού μιλάμε για βίδες;) έπεσε από κάποιον εργαζόμενο ο οποίος ήταν στην τουαλέτα εκείνη την ώρα; Α, και κάτι ακόμα: σε ένα χώρο εργασίας συμβαίνει αριά και που να ξεχνάς και από κανένα εργαλείο της δουλειάς, στην τράπεζα που δουλεύω π.χ. χάνεται και από κανένα στιλό, κανένα συρραπτικό, όταν δουλεύω στον ελαιώνα μου χάνω που και που καμία πένσα, κανένα κομμάτι σύρμα, κανα κλαδευτήρι...Με λίγα λόγια η ιστορία που μας αφηγήθηκες είναι η μεγαλύτερη π@π@ριά που έχω ακούσει τελευταία, έπεται μόνο των λόγων του πρωθυπουργού μας.

Δεν θυμάμαι ποιος έγραψε το γνωμικό:
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν το πιστεύουν, αλλα το ότι δεν μπορεί αυτός να πιστέψει...

Τελικά το σωτήριο έτος 2012 προφανώς δεν έγινε η συντέλεια αλλιώς θα πρέπει να είσαι bot για να μας μιλάς.

Δεν θυμάμαι ποιος έγραψε το γνωμικό:
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν το πιστεύουν, αλλα το ότι δεν μπορεί αυτός να πιστέψει...

αν δεν πιστεψει ο ιδιος ο ψευτης στο ψεμα του,τοτε δεν εχει ελπιδα να τον πιστεψει κανεις.

40.000 euro project
Φίλοι θέλω την βοήθεια σας. Με έστειλαν εδώ μόνο με 40.000 euro. Έχω ξοδέψει 2.000 euro. Πως μου προτείνετε να επενδύσω τα χρήματα; Θα μείνω στην Ελλάδα για πολύ καιρό, φοβάμαι. Θέλω αληθινή βοήθεια όχι αστεία.

Τα πράγματα έχουν ως εξής: Είμαι 30+, η εκπαίδευση μου είναι γενικών γνώσεων πρακτόρων, (μέση εκπαίδευση σαν να λέμε στις μέρες σας).

Πως έγινε η όλη φάση;

Το αρχηγείο manteioGR1 με έστειλε στην Ελλάδα του 2010, να επιζήσω και να εκπαιδευτώ. Με ένα απλό κόλπο πίστωσαν και έναν λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας του 2010, με 40.000 euro. Επειδή στην ζωή μου έχω δει πράγματα και θαύματα αυτοί στο μέλλον είναι ικανοί να με αφήσουν και 10 χρόνια εδώ... Πρέπει να επιζήσω με τα euro και αν είναι δυνατόν να αφήσω και το κεφάλαιο ανέπαφο (αυτό θα μετράει στην ανέλιξη μου ως πράκτωρ).

Κάθε ανιδιοτελής αγνή βοήθεια από εσάς θα με βοηθήσει.

Δεν θέλω απαντήσεις τύπου: λήστεψε, κλέψε, κορόιδεψε, πάρε επιχορήγηση κλπ.

Για παράδειγμα αν μου έλεγε κάποιος αγόρασε ένα περίπτερο και ζήσε, και αυτό ήταν μια λογική και καλοπροαίρετη πρόταση θα ήμουν ευχαριστημένος.

Οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται και εδώ σας πετάω το γάντι.

40.000 euro project
Φίλοι θέλω την βοήθεια σας. Με έστειλαν εδώ μόνο με 40.000 euro. Έχω ξοδέψει 2.000 euro. Πως μου προτείνετε να επενδύσω τα χρήματα; Θα μείνω στην Ελλάδα για πολύ καιρό, φοβάμαι. Θέλω αληθινή βοήθεια όχι αστεία.

Τα πράγματα έχουν ως εξής: Είμαι 30+, η εκπαίδευση μου είναι γενικών γνώσεων πρακτόρων, (μέση εκπαίδευση σαν να λέμε στις μέρες σας).

Πως έγινε η όλη φάση;

Το αρχηγείο manteioGR1 με έστειλε στην Ελλάδα του 2010, να επιζήσω και να εκπαιδευτώ. Με ένα απλό κόλπο πίστωσαν και έναν λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας του 2010, με 40.000 euro. Επειδή στην ζωή μου έχω δει πράγματα και θαύματα αυτοί στο μέλλον είναι ικανοί να με αφήσουν και 10 χρόνια εδώ... Πρέπει να επιζήσω με τα euro και αν είναι δυνατόν να αφήσω και το κεφάλαιο ανέπαφο (αυτό θα μετράει στην ανέλιξη μου ως πράκτωρ).

Κάθε ανιδιοτελής αγνή βοήθεια από εσάς θα με βοηθήσει.

Δεν θέλω απαντήσεις τύπου: λήστεψε, κλέψε, κορόιδεψε, πάρε επιχορήγηση κλπ.

Για παράδειγμα αν μου έλεγε κάποιος αγόρασε ένα περίπτερο και ζήσε, και αυτό ήταν μια λογική και καλοπροαίρετη πρόταση θα ήμουν ευχαριστημένος.

Οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται και εδώ σας πετάω το γάντι.

Μου δίνεις τις 38.000 και σου βρίσκω πλούσια νύφη

Θα είναι όμορφη;

Όχι, όχι θα σημειωθεί ότι δεν είναι τίμια τα λεφτά θα με ονομάσουν προικοθήρα και δεν είναι υπέρ για το βιογρφικό μου.
Τα λεφτά πρέπει να είναι από τίμια ελληνική επιχείρηση κλπ...

Θα είναι όμορφη;

Όχι, όχι θα σημειωθεί ότι δεν είναι τίμια τα λεφτά θα με ονομάσουν προικοθήρα και δεν είναι υπέρ για το βιογρφικό μου.
Τα λεφτά πρέπει να είναι από τίμια ελληνική επιχείρηση κλπ...

Κάτσε ρε, θες να μου πεις ότι στο 2089 υπάρχει πλούσια, όμορφη και τίμια? :D

Δεν καταλάβατε: Να δώσω παραδείγματα.
Πείτε: Νοίκιασε περίπτερο, νοίκιασε βενζινάδικο, νοίκιασε αντιπροσωπία αυτοκινήτων, πάρε καφετέρια, τι πιστέυετε θα έχει δουλειά τα επόμενα χρόνια;

τέτοια συμβουλή υπόδειξη θέλω.

Φίλε odys03 δεν μας τα λές καλά...

Θες να πείς ότι έρχεσαι από το 2089, σπούδασες πράκτορας για να πηγαινοέρχεσαι από το παρόν-παρελθόν και δεν έμαθες ιστορία?
Έστω μια επιχείρηση που η μετοχή της ανέβηκε πολύ το 2010?
Έστω κάποιο εργασιακό τομέα που δεν χρεοκόπησε?
Έστω κανά νούμερο του lotto, κάποια εφημερίδα... τίποτα...???

Και ο διευθυντής σου γιατί δε ρίχνει καμιά ματιά να σε βοηθήσει να κερδίσεις κάτι? Μόνο 40.000Ε τι να κάνουν...

Σα να μου φαίνεται ότι έχεις βρεί ήδη τη δουλειά που θα σε συντηρήσει και μας δουλεύεις ψιλό-γαζί... :D

Και είχα πιστέψει σε σένα ρε γαμώτο... :frown:

Mας εθεσες σοβαροτοτατους προβληματισμους ,προερχομενους απο το μελλον.Αν εχεις την καλοσυνη να επιστρεψεις εκει που ανηκεις ,θα μας εκανες μεγαλη χαρη.
Υπαρχει βεβαια και η πιθανοτητα να μην ξερεις που ανηκεις

Όλες οι ερωτήσεις έχουν κάποιο σκοπό.

Φυσικά και θα φύγω κάποια στιγμή αλλά δεν εξαρτάται από εμένα.

Δεν έχετε αντιληφθεί κάτι. Δε μπορώ να "κλέψω". (Να χρησιμοποιήσω πληροφορίες από το μέλλον που θα με βοηθήσουν).

Αξιολογούμαι ως εξής. Να είμαι τίμιος και καλοπροαίρετος. Ηθικός και σωστός. Δεν ξέρω πιο παράδειγμα ανθρώπου να σας δώσω.

Θεωρείτε ότι σας θεωρώ επικίνδυνους και χαμηλότερης ηθικής τιμιότητας και καλοσύνης από εμένα.

Πως μπορώ να σας αλλάξω γνώμη;