diaktinisi.blogspot.com

odys03

New member
3 December 2010
84
Γειά σας! Έρχομαι από το έτος 2089. Δεν μπορώ να πω το πραγματικό μου όνομα. Είμαι ο prktr odys03, υπάλληλος της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Ελλάδας. Επέστρεψα στο 2010 για να εκπαιδευτώ στο επάγγελμα μου. Έχουμε να πούμε πολλά (ότι επιτρέπεται βέβαια). Ελπίζω να μάθω πολλά από εσάς.

Μπορείτε να διαβάζετε τις περιπέτειες μου στο http://diaktinisi.blogspot.com/

Γεια σου και σε εσενα.

Για πες μου, το 2089, ενα οικοπεδακι που εχω στο χωριο θα εχει παρει καθολου αξία ?

Οι πληροφορίες αυτές δεν γίνεται να δοθούν. Από το αρχηγείο (manteioGR1) οι οδηγίες είναι σαφείς, ώστε να μην προκληθεί παράδοξο χρόνου.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: diaktinisi.blogspot.com

Μονο στο πικαπ....

:flipout::flipout:

το είχα ξεχάσει !!!!

το 2089 πόσους δίσκους θα έχεις ?? (όχι σερβιρίσματος ούτε ιπτάμενους αγνώστου ταυτότητος )

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: diaktinisi.blogspot.com

:flipout::flipout:

το είχα ξεχάσει !!!!

το 2089 πόσους δίσκους θα έχεις ?? (όχι σερβιρίσματος ούτε ιπτάμενους αγνώστου ταυτότητος )

Θα εχω και τους δικους σου :grinning-smiley-043

Δεν μας εντυπωσίασες φίλε μου.
Ξέρουμε ότι καί τότε ή Παπανδρέου θα έχουμε ή Καραμανλή ή Μητσοτάκη....
Οπότε τσάμπα χαλιέσαι με το μέλλον....

Υπάρχουν Χριστούγεννα το έτος 2089;
Είμαι σίγουρος ότι αναρωτιέστε αν έχουμε Χριστούγεννα το έτος 2089. Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό. Πάντως ένα αρχαίο video παίζει ακόμα στους χειμώνες του μέλλοντος διασκευασμένο σε 3d hologram...
http://diaktinisi.blogspot.com/2010/12/2089.html

Αν υποψιαστώ ότι οι WHAM θα είναι κλασσικοί σε 79 χρόνια ΘΑ ΠΕΘΑΑΑΑΝΝΩΩΩΩΩΩΩ!!!

Θα είναι ..

και οι fan τους θα "σφάζονται" στα 3D holograph blogs με τους duranακιδες
ποιοι είναι πιο classic

Φυσικά θα είμαστε και εμείς εκεί να το δούμε με τα μάτια μας (μετά όμως από μεταμόσχευση ειδικών βιονικών αμφιβληστροειδών βιοπαραγωγής και καλλιέργειας από μεταλλαγμένα βλαστοκύτταρα) , πίνοντας το ελιξήριο της ζωής γιατί ο γιατρός μας μας είπε 5 ml ανά 8ώρο για τα επόμενα 132 χρόνια ...

και κάτι άλλο ... θα το δεις αλλά δε θα μπορείς να ΠΕΘΑΑΑΑΝΕΙΣ ...

Καλησπέρα.

Καλώς ήρθες και καλώς σε βρήκαμε στο 2010,τιμή μας να σε έχουμε κοντά μας,πολλοί δεν θα σε ξέρουνε αλλά είσαι ένας μοναδικός επιθεωρητής.

Έχω ζήσει σε τόσες εποχές (προς τα πίσω κυρίως) αλλά δεν σε περίμενα εδώ,χρόνια και ζαμάνια.

Καταρχήν δυστυχώς ως τώρα δεν έχω βρεθεί στο 2089 και γι'αυτό θα ήθελα να σου κάνω κάποιες ερωτήσεις εφόσον πάρεις άδεια από τον αρχηγό να τις απαντήσεις,πες του ότι απευθύνεσαι στον τρελό ιδιωτικό ερευνητή και θα καταλάβει αυτός.

Προφανώς ξέρεις από την γνώμη μου που διέδωσα στα τοπικά κανάλια ως διάσημος τότε στην δεκαετία του 60 λέγοντας ότι αντιπαθώ τα αυτοκίνητα πόλης.

Υπάρχουν ακόμα Yaris στην Ελλάδα το 2089? Τα αυτοκίνητα είναι ακόμα πιο στρογγυλά η τα έσωσα τελικά με τις συμφωνίες?

Η GM βγάζει ακόμα το Suburban? Και αν ναι,έχει ακόμα V8 6.2,ή θα κάτσουμε με καμιά 5λιτρη σε υβριδική έκδοση πάλι? Μπλιαχ δηλαδή...

Εγώ τελικά στο αμάξι το 2012 έχω 8κυλινδρη η 6κυλινδρη? Το Home Theater το έφτιαξα τελικά όπως το θελα?

Και κάτι άλλο,πότε θα μπορούσες να με δεκτείς στο μαντείο?

Ο βλάκας ο 2 δεν πρέπει να φτασε στο 1989 γιατί αν είχε φτάσει θα τον θυμόμουν,για τσέκαρε αν είναι όλα εντάξει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων πράκτικερ.

Παλικάρι αφού οι Αζτέκοι προέβλεψαν ότι το 2012 θα καταστραφεί το σύμπαν, πές μας πώς θα σωθεί η ανθρώπινη φυλή!

Επίσης να μας πείς και τον τρόπο παραγωγής απεριόριστης ενέργειας αλλά να έχουμε συμπαντική πατέντα και πνευματικά δικαιώματα μόνο εμείς οι Ελληνες, διότι κάτι monoblock Marc Levinson που έχω τραβάνε πολύ τα ρημάδια....