Καλησπέρα.
Καλώς ήρθες και καλώς σε βρήκαμε στο 2010,τιμή μας να σε έχουμε κοντά μας,πολλοί δεν θα σε ξέρουνε αλλά είσαι ένας μοναδικός επιθεωρητής.
Έχω ζήσει σε τόσες εποχές (προς τα πίσω κυρίως) αλλά δεν σε περίμενα εδώ,χρόνια και ζαμάνια.
Καταρχήν δυστυχώς ως τώρα δεν έχω βρεθεί στο 2089 και γι'αυτό θα ήθελα να σου κάνω κάποιες ερωτήσεις εφόσον πάρεις άδεια από τον αρχηγό να τις απαντήσεις,πες του ότι απευθύνεσαι στον τρελό ιδιωτικό ερευνητή και θα καταλάβει αυτός.
Προφανώς ξέρεις από την γνώμη μου που διέδωσα στα τοπικά κανάλια ως διάσημος τότε στην δεκαετία του 60 λέγοντας ότι αντιπαθώ τα αυτοκίνητα πόλης.
Υπάρχουν ακόμα Yaris στην Ελλάδα το 2089? Τα αυτοκίνητα είναι ακόμα πιο στρογγυλά η τα έσωσα τελικά με τις συμφωνίες?
Η GM βγάζει ακόμα το Suburban? Και αν ναι,έχει ακόμα V8 6.2,ή θα κάτσουμε με καμιά 5λιτρη σε υβριδική έκδοση πάλι? Μπλιαχ δηλαδή...
Εγώ τελικά στο αμάξι το 2012 έχω 8κυλινδρη η 6κυλινδρη? Το Home Theater το έφτιαξα τελικά όπως το θελα?
Και κάτι άλλο,πότε θα μπορούσες να με δεκτείς στο μαντείο?
Ο βλάκας ο 2 δεν πρέπει να φτασε στο 1989 γιατί αν είχε φτάσει θα τον θυμόμουν,για τσέκαρε αν είναι όλα εντάξει.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων πράκτικερ.