diaktinisi.blogspot.com

Re: Απάντηση: diaktinisi.blogspot.com

Αν σας έφερναν ένα κουτί
Αν σας έφερναν ένα κουτί, με ένα κουμπί, και σας έλεγαν ότι πατώντας το κουμπί μια χώρα θα εξαφανιστεί από όλο τον κόσμο, αλλά η Ελλάδα θα σωθεί και θα προοδεύσει στο μέλλον για πάντα, θα πατήσετε το κουμπί;
ΥΓ. Αν δεν το πατήσετε, ξεχάστε ότι είπαμε, πάω να κάνω την προσφορά σε άλλη χώρα... (Ιρλανδία, Πορτογαλία, ακόμα ίσως και Γερμανία μην νομίζετε ότι η Γερμανία δεν χρειάζεται μια τόσο καλή προσφορά).

Εγώ το θέλω το κουμπί. Μπορείς μετά να εκβιάζεις την Γερμανία-Γαλλία Αμερική -….. να σου πληρώνουν το χρέος για πάντα διαφορετικά θα εξαφανιστούν.
Υ.Γ. Ρε τι παιδί κουμπί είμαι….
Υ.Γ.2 Αν δεν πιάσει ο εκβιασμός τουλάχιστον θα φτιάξω την ζακέτα που μου χάλασε.
Υ.Γ.3 Εκεί στο μέλλον είστε αρκετά ανήθικοι ή μου φαίνεται.

Last edited:
Αν σας έφερναν ένα κουτί
Αν σας έφερναν ένα κουτί, με ένα κουμπί, και σας έλεγαν ότι πατώντας το κουμπί μια χώρα θα εξαφανιστεί από όλο τον κόσμο, αλλά η Ελλάδα θα σωθεί και θα προοδεύσει στο μέλλον για πάντα, θα πατήσετε το κουμπί;
ΥΓ. Αν δεν το πατήσετε, ξεχάστε ότι είπαμε, πάω να κάνω την προσφορά σε άλλη χώρα... (Ιρλανδία, Πορτογαλία, ακόμα ίσως και Γερμανία μην νομίζετε ότι η Γερμανία δεν χρειάζεται μια τόσο καλή προσφορά).
:BDGBGDB55:δεν παει αλλο με σενα.......θα στον Σπυρο ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ:BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: diaktinisi.blogspot.com

Χτες βγήκα βόλτα σε μπαρ. Θα σας πω τι υπάρχει ακόμα το 2089. Υπάρχει η Heineken (είναι πιο ελαφριά).

Αυτό που λες φίλε ταξιδιώτη από το μέλλον είναι άκρως ανησυχητικό και δυσάρεστο. Δηλ. τι απέγιναν οι Βέλγικες ζυθοποιίες? με τις φανταστικές ale?
ας ήξερα πως την βγάζετε με μία απ τις χειρότερες lager που κυκλοφορούν, αυτό κι αν είναι μαρτύριο και καταπίεση.

Επίσης θα ήθελα να σε ρωτήσω το μοναστήρι του saint-sixtus(westvleteren) υπάρχει ακόμα? βγάζει μπύρες?
ποια είναι η γνώμη σας εκεί στο μακρινό 2089 για τις Τραπιστικες μπύρες? :chinscratch:

Ο καλύτερος φίλος μου έχει μια κόρη που πάει στην τρίτη Δημοτικού. Η καλύτερη φίλη της Ελένης είναι μια συμμαθήτρια της, Βουλγάρα. Χτες η μικρή Ελένη έκλαιγε γιατί οι άλλες Ελληνίδες μαθήτριες της είπαν αν θέλει να την κάνουν παρέα να παρατήσει την Βουλγάρα. Το δίλημμα για την Ελένη είναι τόσο δύσκολο που εδώ και μια εβδομάδα δεν τρώει τίποτα στο σχολείο από την στεναχώρια της.

Ο καλύτερος φίλος μου έχει μια κόρη που πάει στην τρίτη Δημοτικού. Η καλύτερη φίλη της Ελένης είναι μια συμμαθήτρια της, Βουλγάρα. Χτες η μικρή Ελένη έκλαιγε γιατί οι άλλες Ελληνίδες μαθήτριες της είπαν αν θέλει να την κάνουν παρέα να παρατήσει την Βουλγάρα. Το δίλημμα για την Ελένη είναι τόσο δύσκολο που εδώ και μια εβδομάδα δεν τρώει τίποτα στο σχολείο από την στεναχώρια της.
Χμμμ αρα θα παω στο 2020, και θα την κανω παρεα:a0210:

Γιατί τόση απελπισία? Η Βουλγάρα φίλη της Ελένης δεν έχει δικές της φίλες για να την κάνουν παρέα ή είναι και 'κείνη σε απεργία πείνας διότι έφαγε πόρτα από τις ομοεθνείς της?

Οι Τουρκάλες συμμαθήτριες τι λένε για όλα αυτά?

:singer: :guitarist:η μικρη Ελεεεενη,καθεται και κλαιιιιιει,γιατι δεν την παιζουνε οι φιλεναδες της ...

Ο καλύτερος φίλος μου έχει μια κόρη που πάει στην τρίτη Δημοτικού. Η καλύτερη φίλη της Ελένης είναι μια συμμαθήτρια της, Βουλγάρα. Χτες η μικρή Ελένη έκλαιγε γιατί οι άλλες Ελληνίδες μαθήτριες της είπαν αν θέλει να την κάνουν παρέα να παρατήσει την Βουλγάρα. Το δίλημμα για την Ελένη είναι τόσο δύσκολο που εδώ και μια εβδομάδα δεν τρώει στο σχολείο τίποτα από την στεναχώρια της.

Α εντάξει!
Είπα κι εγώ!....

Οταν τίθεται ένα θέμα, καλά είναι να υπάρχει μια συμβουλή. Θυμάστε που είχα ρωτήσει τι να κάνω κάτι λεφτά που έχω στην τράπεζα; Όλοι με κοροϊδεύατε. Τώρα άλλος ρωτάει ποιος είναι καλύτερος συναγερμός, άλλος ρωτάει ποιο είναι καλύτερο χρηματοκιβώτιο, κανένας δεν αναλαμβάνει να κάνει μια δουλειά σωστή. Αν είναι να δώσεις μια συμβουλή να βοηθήσεις, κάντο, δεν χρειάζεται να λες μισές αλήθειες...

O Πέτρος είπε ότι θέλω γιατρό (και θέλει να το συζητήσουμε δημόσια το θέμα όχι με pm).
Δηλαδή δεν έχει δικαίωμα ένας να πει ότι ήρθε από το 2089;
Άλλος έρχεται από το 2002 (καλύτερη οθόνη από τις CRT δεν υπάρχει).
Άλλος έρχεται από το 1985 (καλύτερος από τον Michael Jackson δεν υπάρχει)
Άλλος έρχεται από το 1990 (και ψάχνει ακόμα χημικό φιλμ Fuji Velvia)
Άλλος έρχεται από το 1989 (και ψάχνει μαγνητικές ταινίες για το Nacamichi)

Aπο που συναγεται αγαπητη-ε κυρια-ε συναγεται το συμπερασμα οτι το σχολιο μου αφορα εσας?
Δε απευθυνθηκα σε σας προσωπικα,προφανως εκ λαθους το εκλαβατε ετσι
Πως ειναι δυνατον να θελω να συζητησω κατι που δεν ειπα για σας, σε π.μ η ακομη και δημοσια?
Τωρα οσον αφορα την επιλογη σας για το 2089,μπορει να ηταν και το 1821 η και το Ο ,δικαιωμα σας.

βασικα το 2089 έχει

2 , 8 και 9

το λοιπόν

9 και 2 = 11

8 και 9 = 17 @ 7 και 1 = 8

και 2 φορές το 8 = 88

όλο μαζί ???

11888

τυχαίο ??

Φανταστείτε ότι βάζετε σε ένα κινέζικο πολύμπριζο ένα ηλεκτρικό καλοριφέρ και αφήνετε το δωμάτιο. Όταν επιστρέψετε το δωμάτιο θα έχει περισσότερο καπνό από τα χτεσινά επεισόδια.
Έκοψα τα καλώδια να δω την διατομή, ούτε 300 Watt δεν θα άντεχε (για τα τηλέφωνα έχουν πιο χοντρό χαλκό).
Οι ιδιοκτήτες δεν μπορούν να θυμηθούν σε πιο supermarket το αγόρασαν.
Ίσως να έγραφε κιόλας τα watt στην συσκευασία.
Ο νόμος του Ohm είναι Νόμος.
Ισχύει σε κάθε χώρα σε κάθε περίσταση.