Dianna Krall 1/7/2013

Είναι μια εκδήλωση που πραγματοποιείται από την καναδική πρεσβεία σε συνεργασία με το φεστιβάλ για τον εορτασμό των 70 χρόνων της καναδικής φιλίας.

Επίσης στις 22 Ιουνίου θα εμφανιστεί η Patti Smith

μετά τα φάλτσα στα οποία την έχω ακούσει να πέφτει στο boulevard of broken dreams θα πήγαινα μόνο και μόνο με ιντριγκαδόρικη διάθεση να δω τι πουλιά πιάνει στα live το καυτό hi end πιπίνι.

Όχι βρε.... δεν είναι φάλτσο το κορίτσι. Απλός αν την παρατηρήσεις σε κοντινό πλάνο σε blu ray (που έχει και καλή ανάλυση) θα δείς ότι είναι λίγο στραβά τα δόντια της, εεεε και που και που το χάνει λίγο...... -bye-

Δεν μας εφταναν τα μνημόνια...
να θυμηθω 1/7 να κοιμηθώ λίγο...
ή αν θελω να ειμαι ξύπνιος να έχω κοιμηθεί πολυ τις προηγούμενες ημέρες............

μια χαρά φωνάρα...προς τί οι ειρωνίες δεν ξέρω...

DIANA+KRALL+PIANO.jpg

:drummer:Λίγο κουρασμένο το βλέμμα αλλά φωνάρα

Σοβαρά τώρα...
για 50άρα (όχι τιβι) μιά χαρά είναι, παίζει καλό πιάνο, φωνή έχει, φωνάρα έχει (...) και ψαγμένο άντρα έχει....

Elvis-Costello-ub01.jpg

τί άλλο να ζητήσει κανείς....

Στα χαρίσματα της μπορεί να βάλει κάποιος και την δολοφονία του Tom Waits αλλά και του Walk on by…
Αρκετοί έχουν προσπαθήσει αλλά το τέλειο έγκλημα μόνο αυτή το έπραξε....:violent-smiley-008:

Στα χαρίσματα της μπορεί να βάλει κάποιος και την δολοφονία του Tom Waits αλλά και του Walk on by…
Αρκετοί έχουν προσπαθήσει αλλά το τέλειο έγκλημα μόνο αυτή το έπραξε....:violent-smiley-008:

πέθανε ο Tom Waits?

πότε?:grinning-smiley-043