Διαρροή νερού Θεσσαλονίκη

Στο πόλεμο θα πλένουμε αυτοκίνητα όπως οι αχαρακτήριστοι που είδα σήμερα παντού να το κάνουν σε μια μεγάλη βόλτα σε όλη τη Θεσσαλονίκη. Αυτές οι προτεραιότητες βλέπεις...:behead:

Όχι... καταπόνηση από το Λιντλ του ισογείου. Θα το φτιάξουν μάλλον οι ίδιοι, το θέμα είναι πότε. Σαββατόβραδο...

Μια και είπατε για πλυσταριά, εδώ κολλάει ο στίχος του Τάσου Λιβαδείτη

Και το φεγγάρι ντύνει, λες,
με τ’ άσπρο νυφικό του
τις κοπελιές που πλένονται
στο φτωχοπλυσταριό

Εικόνες μιας άλλης Ελλάδας.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Όχι... καταπόνηση από το Λιντλ του ισογείου. Θα το φτιάξουν μάλλον οι ίδιοι, το θέμα είναι πότε. Σαββατόβραδο...

Μεγαλα καραβια ... μεγαλες φορτουνες.
Εμεις στο ισογειο, ενα κτηματομεσιτικο ... και ο Μακης.
Καθαρισαμε :proud:

Που μένεις fixxer; Εγω κι ο send Καλαμαριά στην εθνικής αντιστάσεως. Όχι Τάσο. Όχι... Και έχουμε κι εμείς πιεστικο και φοβάμαι.

Εγώ ξέρεις πως το διαβάζω αυτό το γρήγορο καθάρισμα; ανοίγουμε τις κάνουλες όπως όπως γιατί την πήραμε χαμπάρι ότι θα πέσουν κεφάλια... Εγώ αγόρασα αρκετό εμφιαλωμένο για την επόμενη βδομάδα τουλάχιστον δεν πίνω βρύσης.

Απάντηση: Re: Διαρροή νερού Θεσσαλονίκη

Μενω καπου 600χλμ νοτια...:p

Φίλε μας τώρα που μας ανέβασες την πίεση, μήπως θα μπορούσες να κάνεις κάτι και για τα πιεστικά στο υπόγειο; Επείγουν περισσότερο.

Eγω εχω νερο απο τις 8 το βραδυ .... αλλα υποπιεσης !
Ισως γιαυτο δεν παθαμε καμια ζημια.

Εγώ ξέρεις πως το διαβάζω αυτό το γρήγορο καθάρισμα; ανοίγουμε τις κάνουλες όπως όπως γιατί την πήραμε χαμπάρι ότι θα πέσουν κεφάλια... Εγώ αγόρασα αρκετό εμφιαλωμένο για την επόμενη βδομάδα τουλάχιστον δεν πίνω βρύσης.

Επειδη μου περισσευει και μενα μια εξαδα ΒΙΚΟΣ
πηρα ενα ματι το φιλτρακι χθες ... θα το παρω και μετα απο δυο μερες
και αναλογα πραττω (για ποση) ! Συνολικα μου φυγαν δυο εξαδες ΒΙΚΟΣ
απο προχθες το πρωι ... και ειμαι μονο ενα ατομο :blink:

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Διαρροή νερού Θεσσαλονίκη

Φίλε μας τώρα που μας ανέβασες την πίεση, μήπως θα μπορούσες να κάνεις κάτι και για τα πιεστικά στο υπόγειο; Επείγουν περισσότερο.

Στα πιεστικα υπαρχει ενα κουμπι που το πατας και παιρνει, αλλιως το βγαζεις απ την πριζα και το ξαναβαζεις ή αν ειναι απ ευθειας σε ασφαλεια πινακα ανοιγοκλεισε την...

Στο προηγουμενο μου σπιτι ετσι τουλαχιστον λειτουργουσε το πιεστικο...

Πεσανε και οι πρωτες αγγελιες:

"Eλεύθερος επαγγελματίας,
μέτριας εμφάνισης, με ντεπόζιτο,
ζητά περιστασιακή σχέση.
Συστάσεις απαραίτητες."