Διαστημικά - Αστρονομικά Νέα

To δέσατε κόμπο εσείς ότι η εν λόγω εταιρεία θα έχει την ικανότητα να στείλει όλα αυτά τα φορτία στον Άρη μέχρι το 2023... Με τί τεχνολογία και ποιός θα πληρώσει τον λογαριασμό; :flipout:

Oλλανδική εταιρεία... :hmmmm: Μήπως ανήκει στην Endemol και πρόκειται για μελλοντικό reality; :p

Εγώ δεν νομίζω ότι θα πετύχουν κάτι με αυτό! Πρώτον,είναι μεγάλο το κόστος.....αλλά άντε ότι τους έστελαν.....Τι άνθρωποι θα πάνε εκεί;....και πώς θα είναι στα λογικά τους να κάνουν αυτά που θα θέλουν οι επιστήμονες;!! Μήπως θα πάρουν και χαπάκια μαζί τους για βοήθημα;!!

Δεν ξέρω,τι να πώ......εκτός και αν υπάρχουν σε αυτόν τον πλανήτη άτομα που να είναι προορισμένοι για κάτι τέτοιο!(Εδώ γελάμε).

Τραβηγμένο μου φαίνεται και πάλι τα οικονομικά δεν βγαίνουν... Εγώ θα έλεγα ότι απλά θέλουν να χτίσουν ένα reality-show όπου οι συμμετέχοντες θα βρίσκονται στην πλάνη ότι ταξιδεύουν προς τον Άρη, χωρίς κάτι τέτοιο να συμβαίνει στην πραγματικότητα...

Aν μπορει η τηλεοραση να χρηματοδοτησει διαστημικες αποστολες των 6 δις ευρω
γιατι δεν χρηματοδοτησε την κατασκευη του CERN που στοιχισε .... μονο 5 δις ευρουδακια ?

Απάντηση: Re: Διαστημικά - Αστρονομικά Νέα

Aν μπορει η τηλεοραση να χρηματοδοτησει διαστημικες αποστολες των 6 δις ευρω
γιατι δεν χρηματοδοτησε την κατασκευη του CERN που στοιχισε .... μονο 5 δις ευρουδακια ?

Θα καθόσουν εσύ να βλέπεις ένα σωματίδιο να κάνει κύκλους μέσα στον επιταχυτή? Εγώ πάντως όχι.
Βέβαια... άλλοι θα το έβλεπαν με παρέα, σε HD, και θα πατούσαν και pause για να πανε για κατούρημα lol

Mην ρωτας τι θα κανα εγω .....

Ψαχνω να βρω ΠΩΣ μπορω να τραβηξω τον τετραδιαστατο εαυτο μου καθως κατεβαινω απο το διαμερισμα μου
πηγαινω στο σουπερ-μαρκετ και επιστρεφω πισω ...... ΑΠΟ ΠΑΝΩ ...... ολοκληρη την διαδρομη και σε ολα τα
επιπεδα.

Μου λειπει ενα ελικοπτερο με ευρυγωνιο "θανατου" και ... αλλες EΞΙ καμερες !!!

2 στην πολυκατοικια
2 στην στροφη μεχρι το μαρκετ και
2 μεσα στο σουπερ μαρκετ

i51wx3ZIYL2Ip.gif

:a0210:

Επειδη διαννυουμε περιοδο υφεσης ... οι IMAX καμερες αποκλειονται (6 τον αριθμο !!!)
και μενουμε με την καμερουλα του κινητου και ... μπολικες στασεις στην διαδρομη.
Πραγμα που αφαιρει ολη την αληθοφανεια και ρευστοτητα του χρονικου "φιδιου".

Το ζητημα ειναι να ΜΗΝ σταματησεις ουτε δευτερολεπτο (πυκνωνει ΑΦΟΡΗΤΑ η μαυριλα του "φιδιου")

Captain Kirk approves

http://www.youtube.com/watch?v=uQ3c8_ZTNrg

Space. Space. Space. Space. Space. Space.

Captain’s log, stardate two point five something. I’ve taken too much LSD. I’m trapped on the planet’s surface. I’ve been trapped here taking plant poisons, LSD. I can’t breathe. I’m underwater. I feel like my penis is on the ground.

Captain’s log, stardate two point five something. Psi deck. Can’t talk, I’ve taken too much LSD.

I’m—transmitting from the Earth’s core. I’m trapped on this planet without my crew, without my ship.

I’ve—taken some sort of psychedelic plant here. Couldn’t be avoided. I’m now lying on my back. I’m trying to get a circumcision.

My penis needs me wrapped in pure alcohol.

I need to go back to the ship. I can’t breathe.

Need to go b-b-back to the ship. I can’t breathe.

Need to go back to the ship. I can’t breathe.

Some sort of—some sort of—some sort of—some sort of planet, leave me out of this poison ground.

Captain’s log, stardate two point something, fucking God, taken too much LSD. I got to get off this planet.

My crew, my ship, too lackadaisical, too stoned, to even respond. I need some sort of a remedy. I hate to—hate to contact the ship service. Go two time, go two times, time the poison a line to take the vibe off. Never taken so much LSD in my life.

I hate to—hate to—hate to—

Need to go back to the shake to got breathe.

Kirk to crew, I’ve got an emergency. I’m on the planet’s surface. I seems to—hello, Country Crow.

This is Sulu, go ahead.

I’ve got some kind of emergency down here with some kind of a psychedelic plant. I feel like I’m breathing liquid water. Hello, crew.

Get it to start.

What the hell are you talking about, Captain? You’re nae makin’ sense! Have ya taken more LSD, have ya?

I’m trying to take as much poison as I can to get this lackadaisical crew pointed in the right direction.

Listen, I’m just only fucking lying, Captain.

My people is like a penis crew. I can’t go on the ground. I have to breathe two times. I feel like two thousand people. I’m tripping out. I need help. Some kind of sick bay. I hate to—hate to—hate to—

Hate to—need to go back to back. I can’t breathe.

Need to go b-b-back to the ship. I hate to.

Need to go back to back. I can’t breathe.

Need to go back to the ship.

Need to go, need to go, need to go, back.

Penis, LSD, I’m on the ground; I can’t breathe water. I can’t pee like a ground TV. I gotta go two times. I have to go home. Please.

I need help. I’ve taken two times as many times as LSD that can kill me. I’m a man. I can’t go on the ground. I’m breathing LSD. I got penises all over me. I hate to—

Hate to—need to go back to back. I can’t breathe.

Need to go b-b-back to the ship.

I hate to—need to go back to the back. I can’t breathe.

Need to go b-b-back to the ship. I believe.

Need to go, need to go, need to go, back, breathe.

Want to call a ship, need to go to planet’s surface, be naked. Permanently.

Επειδη διαννυουμε περιοδο υφεσης ... οι IMAX καμερες αποκλειονται (6 τον αριθμο !!!)
και μενουμε με την καμερουλα του κινητου και ... μπολικες στασεις στην διαδρομη.
Πραγμα που αφαιρει ολη την αληθοφανεια και ρευστοτητα του χρονικου "φιδιου".

Το ζητημα ειναι να ΜΗΝ σταματησεις ουτε δευτερολεπτο (πυκνωνει ΑΦΟΡΗΤΑ η μαυριλα του "φιδιου")

Δηλαδή χρειάζεσε απλά μερικά τετρακόπτερα με κάμερα και πολύ καλό στήσιμο της διαδρομής.
Στο φωτογραφικό τομέα του φόρουμ να απευθυνθείς.

Μου κανει εντυπωση ....

Science channel, Discovery Channel, BBC .... κανεις ΔΕΝ μπορεσε να το υλοποιησει ???

(δεν ειναι τοσο ακατορθωτο, πιστευω .... ασε που θα πεσουν πολλα σαγονια κατω,
χωμα θα γινουν !!!)

Το αν είναι εφικτό μέσω της εκπομπής αυτής να φτάσουν άνθρωποι στον Αρη δε ξέρω – ούτε καν σε τροχιά…

Αλλά σίγουρα εθελοντές θα βρεθούν.

Διαφωνώ τελείως με το προφίλ του καταθλιπτικού που αναφέρθηκε πιο πάνω για όποιον θέλει να πάει.

Άλλωστε τόσα ταξίδια μέχρι στιγμής στο διάστημα – φυσικά και έχουν τον κίνδυνο της μη επιστροφής.

Όπως και να έχει και εγώ ακόμα δεν μπορώ να προβλέψω εάν οι πρώτοι έποικοι του Άρη θα είναι
• Υπάλληλοι
• Κρατικοί
• Ιδιώτες

Αλλά το να αποκτήσουμε ένα ‛σταθμό’ στον Άρη, θεωρώ ότι έχουμε πιθανότητες να το δούμε το σενάριο.